www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Vodafone Rally de Portugal (PWRC)

Portugalská Power Stage bude mít 30 kilometrů

foto

28. února 2011 • 10:00

Významnou novinkou letošní sezony MS rally je zavedení tzv. Power Stage. Jedná se o rychlostní zkoušku, kterou musí pořadatelé každé soutěže zařadit do harmonogramu její poslední etapy. Svou premiéru si odbyla na Švédské rally.

příspěvků: 7 celý článek »

Jan Černý před první světovou sezonou

foto

27. února 2011 • 21:10

Dvacetiletý příbramský jezdec Honza Černý vstoupil do podvědomí nejednoho českého fanouška automobilových soutěží rally svými skvělými výkony v minulých sezonách. Do světa rally vstoupil v roce 2007, kdy vznikl pohár mládeže, v němž závodili tehdy ještě nedospělí jezdci po boku zkušených spolujezdců, kteří řídili soutěžní vůz mimo rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Benito Guerra pojede PWRC

foto

25. února 2011 • 16:40

Mexický pilot Benito Guerra je dalším z pilotů, co se přihlásili do letošního ročníku mistrovství světa produkčních vozů (PWRC). Na start se postaví za volantem Mitsubishi Lancer Evo X.

žádný příspěvek celý článek »

Vůz od Prodrivu bude startovat pod jménem Mini John Cooper Works

foto

23. února 2011 • 15:30

Nový soutěžní speciál od Prodrivu nejen, že kandiduje na titul nejhůře vypadajícího speciálu WRC, nyní se pokouší zaujmout i zvráceným názvem. BMW Mini Countryman je mrtev, na scénu přichází Mini John Cooper Works.

žádný příspěvek celý článek »

Na Vodafone Rally de Portugal přihlášeno 75 posádek

foto

22. února 2011 • 22:20

Celkem 75 posádek se přihlásilo na třetí díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Vodafone Rally de Portugal. Pouze 12 z nich je domácích, naopak je přihlášeno 15 speciálů WRC a 20 Fiest R2 v rámci WRC Academy.

žádný příspěvek celý článek »

Armindo Araújo pojede v MS s Mini

foto

16. února 2011 • 13:30

Úřadující světový šampion produkčních vozů Armindo Araújo dokázal sehnat veškeré prostředky k zajištění startů v mistrovství světa s vozem nejvyšší kategorie. V této sezóně bude startovat s Mini Countryman WRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Bruno Magalhaes pojede Rally de Portugal

foto

12. února 2011 • 16:15

Několikanásobný portugalský šampion Bruno Magalhaes se od loňského roku výhradně soustředí na seriál Intercontinental Rally Challenge. Na rozdíl od roku 2010 si však letos nenechá ujít ani domácí díl mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

WRC Academy bude mít v Portugalsku 18 účastníků

foto

9. února 2011 • 09:00

Projekt WRC Academy, který je jako nástupnický šampionát po JWRC určen pro mladé piloty z celého světa, již zná jména osmnáctky účastníků, kteří se zúčastní úvodního závodu, kterým bude Vodafone Rally de Portugal na konci března.

příspěvků: 4 celý článek »

toplist