www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Acropolis Rally of Greece (SWRC)

Řecký deník: Díl 1. - Odjezd, respektive příprava na něj

foto

16. června 2011 • 20:20

Seriál mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračuje svým dalším dílem na řecké šotolině. Do kolébky starověké kultury se vydali také zástupci naší redakce, kteří vás budou průběžně zásobovat svými postřehy a fotografiemi, také v podobě oblíbených 'zápisků' z cest, jejichž autorem je tentokrát Radek Holík.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu Rally Acropolis od Miroslava Knedly

foto

16. června 2011 • 13:25

Na dnešním shakedownu Rally Acropolis, který se jel u města Loutraki, nepanovalo příliš přívětivé letní počastí. Podél rozbité šotolinové tratě se kromě řady českých fanoušků nacházel i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown v Řecku vyhrál Sébastien Loeb (aktualizováno)

foto

16. června 2011 • 12:50

Dominance Sébastiena Loeba pokračovala i na shakedownu na Rally Acropolis. Po včerejším hustém dešti se začínalo na blátě, přičemž během celého dne trať v okolí Loutraki postupně osychala a časy jednotlivých posádek se zrychlovaly.

žádný příspěvek celý článek »

Red Bull Škoda tým má pódiové ambice

foto

14. června 2011 • 14:50

Prudké okolní teploty, kamení a prach na tratích, nerovný povrch - taková bude nadcházející Rally Acropolis v Řecku (17.-19. června) v okolí koryntského zálivu. Čtvrtý podnik šampionátu SWRC bude těžkou zkouškou pro posádky i vozy. Tým Red Bull Škoda jde na start v kompletním složení.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën míří k šestému vítězství v řadě

foto

14. června 2011 • 08:25

V roce 2005 a 2009 dosáhl Citroën Racing úžasné šňůry šesti vítězství v mistrovství světa FIA World Rally Championship po sobě. Při nadcházejícím podniku v Řecku Sébastien Loeb - Daniel Elena a Sébastien Ogier - Julien Ingrassia se o vyrovnání tohoto rekordu pokusí s vozy Citroën DS3 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Acropolis

foto

25. května 2011 • 07:00

Celkem 42 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených k sedmému dílu letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým bude v polovině června tradiční řecký podnik Acropolis Rally of Greece.

žádný příspěvek celý článek »

toplist