www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Rallye de France (SWRC)

Martin Prokop a Jan Tománek budou ve Francii bojovat o naději

foto

29. září 2011 • 00:10

„Spés moritur ultima – Naděje umírá poslední“. Toto latinské přísloví by si mohla posádka Czech Ford National Teamu napsat vedle log sponzorů na karosérii svého sportovního nářadí - Fordu Fiesta S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Richards: Ve Francii se chceme ukázat podobně jako v Německu

foto

28. září 2011 • 19:00

Šéf týmu Mini WRC, David Richards, věří, že jeho jezdci předvedou v nadcházející Rallye de France podobný výkon, jako na posledním asfaltovém podniku sezony, kterou byla Německá rally. Tu dokončil Dani Sordo na skvělé třetí příčce a zaznamenal tak pro nejmladší značku startovního pole první pódiové umístění v novodobé historii.

příspěvků: 1 celý článek »

Citroën bude startovat na domácí půdě

foto

28. září 2011 • 12:30

Po dlouhém cestování z jižní polokoule vyvrcholí mistrovství světa WRC v Evropě. Rally France - Alsace, první ze tří zbývajících podniků, se odehraje na domácí půdě Citroënu. Loni Sébastien Loeb a Daniel Elena získali jejich sedmý světový titul ve Štrasburku, a Citroën Total World Rally Team tam pošesté vybojoval světovou mistrovskou korunu v Poháru konstruktérů.

žádný příspěvek celý článek »

SWRC vstupuje pro značku Škoda do rozhodující fáze

foto

27. září 2011 • 18:20

Rozhodnutí letošního šampionátu SWRC se blíží: Francouzská rally je předposledním závodem letošní sezóny mistrovství světa. Tým Red Bull Škoda chce v sedmém závodu sezóny příští víkend (30. září – 2. října) potvrdit své dosavadní špičkové výkony. Pro Juho Hänninena a Mikko Markkulu, kteří jsou v současné době ve vedení, půjde o obhajobu vedoucí pozice. Druhá posádka Hermann Gassner jun./Kathi Wüstenhagen doufá ve Francii v další dobré umístění.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye de France

foto

2. září 2011 • 18:00

Pořadatelé francouzského dílu letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek na Rallye de France, která se uskuteční opět v Alsasku na přelomu září a října.

žádný příspěvek celý článek »

Francois Delecour by chtěl jet s WRC v MS

foto

11. dubna 2011 • 10:00

Francois Delecour se na Rallye Monte Carlu vrátil na mezinárodní scénu a hned chytil slinu. Ještě letos by se rád představil nejen na Korsice, ale také na francouzském dílu mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

toplist