www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - RACC Rally de Espana (SWRC, PWRC)

Martin Semerád odstartoval do Rally Catalunya

foto

20. října 2011 • 21:40

Martin Semerád s Michalem Ernstem odstartovali ve čtvrtek večer slavnostním startem do španělské Rally Catalunya. Mitsubishi Lancer EVO IX Semerád Rally Teamu ve čtvrtek večer přejelo přes startovní rampu, která byla umístěna na mořském pobřeží v turistickém letovisku Salou, kde má centrum Catalunya Rally, předposlední soutěž mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Prokop s Tománkem před Rally de Espaňa věří v zázrak

foto

18. října 2011 • 21:05

8 660 000 – tolik výsledků hledání Vám nabídne Google zadáte-li slovo 'zázrak'. Martin Prokop by byl rád, kdyby byl jejich počet po nadcházejícím víkendu alespoň 8 660 001. Právě souhra okolností, která je velmi blízká sportovnímu zázraku, by totiž dokázala změnit jeho dosavadní teoretické šance na titul v SWRC v realitu.

žádný příspěvek celý článek »

Španělsko: Zase od nuly

foto

18. října 2011 • 19:10

Posledními dvěma podniky mistrovství světa FIA WRC míří k vzrušujícímu vyvrcholení! Sébastien Loeb a Daniel Elena, kteří vedou pořadí mistrovství světa pilotů a byli od Rally Mexiko neúprosně stíháni, byli lapeni na Francouzské rally. Sébastien Ogier a Julien Ingrassia však jsou s odstupem pouhých tří bodů za nimi, a tak Citroën může kalkulovat i se svou druhou posádkou.

žádný příspěvek celý článek »

Napínavé španělské finále pro Red Bull Škoda

foto

17. října 2011 • 12:15

Napínavější konec sezóny SWRC 2011 být nemohl: s těsným vedením o 3 body nastupuje posádka týmu Red Bull Škoda Juho Hänninen/Mikko Markkula do finálového závodu, který se jede tento víkend ve Španělsku. Finská posádka může na Španělské rally získat titul vlastními silami, musí si však konkurenci udržet na odstup. Rally v Katalánsku je se svou délkou 406 kilometrů a mixem šotolinových a asfaltových tratí navíc jednou z nejnáročnějších soutěží sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Bernardo Sousa prodal svou Fiestu S2000

foto

5. října 2011 • 14:15

Portugalský jezdec Bernardo Sousa pravidelně startovává v seriálu SWRC. V letošní sezóně usedal za volant Fordu Fiesta S2000. Právě tomuto vozu se nyní rozhodl dát vale.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Catalunya

foto

28. září 2011 • 18:45

Celkem 62 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na předposlední díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým bude španělská RACC Rally Catalunya - Costa Daurada.

žádný příspěvek celý článek »

toplist