www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Rallye Český Krumlov (MMČR)

Václav Pech třetí v Českém Krumlově

foto

30. května 2011 • 14:55

Letošní Rallye Český Krumlov byla nejdeštivější soutěží za poslední roky. Prakticky od prvních kilometrů až do sobotního večera se na trať rychlostních zkoušek snášel intenzivní déšť, který přicházel z jihu od Alp a mířil přes Krumlov na východ.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta prodloužil krumlovskou sérii

foto

30. května 2011 • 14:45

Posádka ADELL MOGUL Racing Teamu Roman Kresta - Petr Gross na voze Škoda Fabia S2000 zvítězila v třetím závodě českého šampionátu Rally Český Krumlov. Luhačovický jezdec tím pádem posunul historickou statistiku českokrumlovských vítězství na číslo 7, letošní triumf byl pátý v řadě.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf připlul na cílovou rampu šestý

foto

30. května 2011 • 11:20

Extrémně náročné podmínky při letošní Rallye Český Krumlov důkladně prověřily kvalitu celého startovního pole. Vojtěch Štajf s Petrou Řihákovou v této zkoušce obstáli a dojeli si do cíle pro stříbro za druhou příčku ve třídě 3, v absolutním pořadí skončili šestí.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Fabia R2 opět vítězně

foto

29. května 2011 • 20:10

Soutěžní tým Impromat Motorsport není v prostředí automobilových soutěží žádným nováčkem. Po vozech Škoda Fabia Kit car, které tento tým postavil a následně úspěšně provozoval ve sprintrally, neodvratně přichází vůz koncepčně rozdílný, a to Škoda Fabia R2.

žádný příspěvek celý článek »

Koči - Ferencz na Krumlove

foto

29. května 2011 • 20:00

Rallye Český Krumlov 2011 bola pre posádku tímu Styllex motorsport Martin Koči - Imrich Ferencz, po získaní vodičského preukazu pilota, prvou súťažou tzv. veľkého českého majstráku a zároveň prvou účasťou v Citroën Racing Trophy CZ 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov: Ohlasy po RZ 9

foto

28. května 2011 • 14:20

První dopolední sekce třetí soutěže Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky byla hodně dlouhá a posádky se musely vyrovnat s nástrahami čtveřice rychlostních testů. včetně krátké divácké superspeciálky na výstavišti v Českých Budějovicích, po níž následovala servisní pauza. Právě zde jsme vyzpovídali některé z nich.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov: Ohlasy po RZ 5

foto

28. května 2011 • 01:00

Závěr první etapy letošní 39. Rallye Český Krumlov se odjel za tmy a do servisní zóny v Českých Budějovicích se její protagonisté vrátili těsně před páteční půlnocí. Nyní si tedy můžete přečíst ohlasy posádek po páté rychlostní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov: Ohlasy po RZ 3

foto

27. května 2011 • 21:20

Déšť a bláto udělaly z tratě českokrumlovské rally opravdovou klouzačku, a tak se v ohlasech posádek po třetí rychlostní zkoušce opakovala slova jako očistec a hrůza. O dramatické momenty nebyla nouze z pohledu většiny jezdců - koneckonců, jejich komentáře si můžete nyní přečíst sami.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov: Ohlasy po RZ 1

foto

27. května 2011 • 17:15

Českokrumlovskou rally zahájila tradiční divácká superspeciálka na výstavišti v Českých Budějovicích. Vstup do soutěže nejlépe vyšel Pavlu Valouškovi, který pokořil druhého Romana Krestu o 3.2 vteřiny. Třetí čas zajel Václav Pech, který zaostal o pouhou desetinu za Krestou.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlov bude opět těžký, shodují se jezdci

foto

27. května 2011 • 15:15

Po vydatných deštích, které se na Krumlovsko snášely od včerejší noci, budou tratě letošního třetího podniku Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích opravdovou výzvou. Na oficiální tiskové konferenci se na tom shodly přední posádky 39. Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Klid před bouří

foto

26. května 2011 • 14:50

Ten titulek platí doslova, protože finální přípravy, seznamovací jízdy a vše kolem probíhá na Rallye Český Krumlov v naprostém pořádku. 28 hodin před startem je klid. Ale zítra?

příspěvků: 1 celý článek »

Josef Peták se do Krumlova těší, ale…

foto

26. května 2011 • 07:00

Josef Peták s Alenou Benešovou na jihu Čech právě začínají seznamovací jízdy před nadcházející Rallye Český Krumlov, která je třetím pokračováním seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Delimax Total Team zbrojí na Krumlov

foto

25. května 2011 • 19:00

Pavel Valoušek a Zdeněk Hrůza mají před sebou třetí soutěž letošního sedmidílného českého rally mistrovství. Za volantem vozu 207 S2000 českého týmu Peugeot Delimax Total se úřadující domácí šampióni o tomto víkendu představí na Rallye Český Krumlov. Cíle posádky zůstávají stejné – vyhrát soutěž a pokusit se znovu dobýt český titul. Pomoci v tom má i nasazení zcela nového auta.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Racing Trophy CZ 2011 pokračuje na jihu Čech

foto

25. května 2011 • 18:00

Populární Rally Český Krumlov (27. – 28. května 2011) bude druhým podnikem v kalendáři Citroën Racing Trophy CZ. Na soutěži zasazené do rozkvetlé jihočeské přírody se o pohárové body a finanční prémie utká 7 jezdců s vozy Citroën C2 R2 MAX. Mimo tento počet sjedou ze startovní rampy i další čtyři speciály značky Citroën, z toho dva modely Citroën DS3 R3T.

žádný příspěvek celý článek »

Zlato na Kopné a hurá do Krumlova

foto

25. května 2011 • 17:00

Konečně v novém designu a s oběma vozy vyrazil Ascot MB Motorsport na Kopnou, kde se Petru Pelechovi náramně dařilo. Teď se již ale plně soustředí na start v Českém Krumlově.

žádný příspěvek celý článek »

toplist