www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Rallye Český Krumlov (MMČR)

Vladimír Barvík pauzíruje kvůli zranění

foto

8. června 2011 • 10:30

Při slově zranění si jistě mnoho z vás vybaví spíše jiné sporty než je rally. I v případě Láďi došlo ke zranění při jiné sportovní aktivitě než rally. Při jednom rozběhu si Laďa přetrhl Achillovu šlachu a následovala cesta na úrazovku a poté s jasnou diagnózou na operační sál. Vše se odehrálo ještě před Krumlovem, který tak jezdec musel narychlo odvolat.

příspěvků: 1 celý článek »

S dvoukolkou po poli to není žádný med (+VIDEO)

foto

8. června 2011 • 09:00

Bratry Pelechy je zvykem vídat ve dvou soutěžních vozech. V Krumlově se ale sešli v „tajpáru“ pilotovaném Petrem s navigací Pavla a bylo z toho zlato ve třídě. K nehodě a následném zapadnutí na rozbahněném poli nebylo však daleko.

žádný příspěvek celý článek »

Jihočeský očistec pro posádky Sparrow racing teamu

foto

7. června 2011 • 08:30

Devětatřicátý ročník Rallye Český Krumlov dokonale prověřil všechny posádky, které se v závěru května postavily na start tohoto oblíbeného závodu. S rozmary počasí se na jih Čech vydalo bojovat hned šest dvojic v kokpitech speciálů připravovaných zlínským Sparrow racing teamem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Miroslava Knedly

foto

7. června 2011 • 07:00

Letošní ročník Rallye Český Krumlov si nepřipravil pro posádky příliš přívětivé počasí. Přestože před i po soutěži bylo krásně slunečno, během celého závodů zkrápěl trať déšť o různé intenzitě. Přesto bylo možné sledovat zajímavou podívanou, jak ostatně dokazují snímky našehos stálého redakčního spolupracovníka Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov: oddechli jsme si

foto

6. června 2011 • 15:20

Páté vítězství v řadě a celkově sedmé, to je vizitka Romana Kresty v cíli 39. ročníku Rallye Český Krumlov. Vítězství Kresty s Grossem na voze Škoda Fabia S2000 plnilo titulky novinových článků, ale Rallye Český Krumlov není jen o jednom vítězi.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Bujáček v Krumlově neuspěl

foto

5. června 2011 • 10:00

Poslední květnový pátek a sobotu se uskutečnil třetí podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích - Rally Český Krumlov s centrem v Českých Budějovicích. Jednou ze startujících posádek byla i posádka týmu BH Capo Car Racing ve složení Martin Bujáček - Martina Škardová. Ta nahradila obvyklého spolujezdce Marka Omelku, který byl v tuto dobu na dovolené mimo republiku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie z Krumlova od Roberta Balcara

foto

2. června 2011 • 09:30

Promáčenou Rallye Český Krumlov již pomalu odnáší voda a čtvrtý díl MMČR v Hustopečích již naopak klepe na dveře. My si však jihočeskou soutěž ještě jednou připomeneme prostřednictvím fotografií, které i přes opravdu nepříznivé počasí pořídil náš spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

1. RC Rallye Český Krumlov dominovaly vozy WRC

foto

1. června 2011 • 10:00

Premiéru měla na českobudějovickém Výstavišti 1. RC Rallye Český Krumlov. Jak jsme psali již dříve, soutěž se jela s podporou „velké“ Rallye Český Krumlov a odehrávala se v těsně blízkosti startu Divácké Super RZ. Jak celá soutěž nakonec dopadla?

žádný příspěvek celý článek »

Kalvárie s poloosami

foto

31. května 2011 • 11:00

Třetí soutěže MMČR v Českém Krumlově se zúčastnily obě posádky týmu Orsák Rallysport. Zatímco Orsák s Vajíkem debutovali za volantem zbrusu nového Mitsubishi Lancer Evo 9 specifikace R4 ve třídě 2, Vlček s Peškem nastoupili s osvědčeným produkčním lancerem ve třídě 3. Jejich výkony bohužel negativně poznamenaly problémy s vadnými poloosami.

žádný příspěvek celý článek »

Náročný Krumlov prověřil účastníky CRT CZ, jezdci získali 1 500 Euro!

foto

31. května 2011 • 08:05

Seriál Citroën Racing Trophy CZ pokračoval po téměř dvouměsíční pauze při Rallye Český Krumlov. Nejúspěšnějšími účastníky se stali Miroslav Březík s Martinem Běhulou. S vozem Citroën C2 R2 MAX obsadili šestnáctou příčku absolutně. Celkem si posádky CRT CZ v okolí Českého Krumlova 'vydělaly' 1 500 Euro.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Josefa Petrů

foto

30. května 2011 • 15:40

Letošní ročník Rallye Český Krumlov si nepřipravil pro posádky příliš přívětivé počasí. Přestože před i po soutěži bylo krásně slunečno, během celého závodů zkrápěl trať déšť o různé intenzitě. Přesto bylo možné sledovat zajímavou podívanou, jak ostatně dokazují snímky našehos stálého redakčního spolupracovníka Josefa Petrů

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Delimax Total Team veze z Krumlova stříbro

foto

30. května 2011 • 15:00

Nejtěžší krumlovská rally posledních let. Tak zhodnotila většina zúčastněných třetí soutěž letošního Mediasport mistrovství ČR v automobilových soutěžích, totálně promoklou Rallye Český Krumlov. Posádka Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza s Peugeotem 207 S2000 si tady vyjela stříbro. Z vítězství se radoval Roman Kresta s vozem Škoda.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech třetí v Českém Krumlově

foto

30. května 2011 • 14:55

Letošní Rallye Český Krumlov byla nejdeštivější soutěží za poslední roky. Prakticky od prvních kilometrů až do sobotního večera se na trať rychlostních zkoušek snášel intenzivní déšť, který přicházel z jihu od Alp a mířil přes Krumlov na východ.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta prodloužil krumlovskou sérii

foto

30. května 2011 • 14:45

Posádka ADELL MOGUL Racing Teamu Roman Kresta - Petr Gross na voze Škoda Fabia S2000 zvítězila v třetím závodě českého šampionátu Rally Český Krumlov. Luhačovický jezdec tím pádem posunul historickou statistiku českokrumlovských vítězství na číslo 7, letošní triumf byl pátý v řadě.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Bronislava Končitíka

foto

30. května 2011 • 14:30

Rallye Český Krumlov, třetí díl letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, provázel po oba soutěžní dny hustý déšť. I v tomto marastu se vydal na trať Bronislav Končitík a vy máte dnes možnost prohlédnout si jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist