www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Agrotec Mogul Rally Hustopeče (MMČR)

Kopecký se Starým dominovali na Agrotec Rally Hustopeče

foto

12. června 2011 • 20:45

Podruhé v letošní náročné sezoně se posádka továrního týmu Škoda Motorsport představila na domácích tratích Mezinárodního Mistrovství České republiky a podruhé suverénním vítězstvím dominovala. Kopecký se dostal do vedení po třetí rychlostní zkoušce a do konce soutěže pak již postupně svůj náskok navyšoval.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Dalibora Benycha

foto

12. června 2011 • 19:30

O víkendu pokračovalo Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích na tradičních rychlostních zkouškách na jih od Brna. Agrotec Mogul Rally Hustopeče se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych, jeho snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Delimax Total Team předčasně odstoupil z Rally Hustopeče

foto

12. června 2011 • 12:00

Pavel Valoušek a Zdeněk Hrůza po RZ 8 odstupují z Rally Hustopeče 2011. Důvodem je udělení dodatečné pětiminutové penalizace za incident z prvního dne, kdy posádka po drobné kolizi v RZ 4 údajně dojela do servisu pouze na třech kolech, zatímco řády předepisují jet na čtyřech kolech. Peugeot Delimax Total Team nesouhlasí jak s formou udělené penalizace, ale především s tím, že byla udělena až v průběhu druhého dne a tým tak zbytečně vynakládal úsilí.

příspěvků: 12 celý článek »

Tovární dvojice Kopecký - Starý ovládla Agrotec Mogul Rally Hustopeče

foto

11. června 2011 • 23:00

Tovární posádka Škody Motorsport Jan Kopecký, Petr Starý ve Fabii S200 zvítězila v 7. ročníku Agrotec Mogul Rally Hustopeče. Druhé místo obsadili Roman Kresta a Petr Gross ve stejném voze, kteří ztratili 37. 4 vteřiny. Bronzovou příčku vybojovali Václav Pech s Petrem Uhlem v Mitsubishi Lancer Evo IX R4, kteří za stříbrem zaostali o 3.7 vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vyhrál Agrotec Mogul Rally Hustopeče

foto

11. června 2011 • 17:35

Jan Kopecký vyhrál letošní ročník Agrotec Mogul Rally Hustopeče. Václav Pech se pokoušel zatáhnout, na poslední zkoušce však na Romana Krestu stáhl pouze vteřinu, takže ze stříbra se raduje moravský pilot Fabie S2000. Čtvrté místo absolutně je nejlepším letošním výsledkem pro Jaroslava Orsáka. Souboj o nejrychlejší produkční vůz skončil na poslední rychlostní zkoušce smolně pro Vojtěcha Štajfa, který havaroval.

žádný příspěvek celý článek »

Snímky z první etapy Hustopečí od Miroslava Knedly

foto

11. června 2011 • 14:30

Jihomoravské Hustopeče tento víkend hostí čtvrtý díl mezinárodního mistrovství České republiky v rally. Úvodní čtveřice rychlostních zkoušek nabídla specifické podmínky tratí umístěných mezi charakteristické vinice a okořenila je i houstnoucí tma. Několik snímků během úvodních vložek pořídil Miroslav Knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký je ve druhé etapě suverénní

foto

11. června 2011 • 14:00

Tovární pilot Škody Motorsport Jan Kopecký míří za vítězství v 7. ročníku Agrotec Mogul Rally Hustopeče, zatímco o stříbrnou pozici si to mezi sebou rozdají Václav Pech a Roman Kresta. Tento vývoj naznačila úvodní polovina druhé etapy soutěže, která se odehrála na úsecích Starovice a Šitbořice.

žádný příspěvek celý článek »

Úvod druhé etapy: Rozdíly mezi nejlepší trojicí se zvětšily

foto

11. června 2011 • 12:00

V nezměněném pořadí, ale s většími rozestupy pokračuje v Agrotec Mogul Rally Hustopeče nejlepší trojice. Po šesti rychlostních zkouškách vede Jan Kopecký o 15.8 vteřiny před Václavem Pechem, za nímž zaostává třetí Roman Kresta o 11.9 sekundy.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče: Ohlasy po RZ 4

foto

11. června 2011 • 00:10

Po poslední zkoušce zkoušce první etapy letošní Agrotec Mogul Rally Hustopeče následoval noční flexi servis na letišti v Popicích. Zde jsme ve spolupráci s kolegy z tiskového střediska soutěže opět vyzpovídali soutěžní posádky z aktuálních dojmů po čtvrté rychlostní zkoušce.

příspěvků: 1 celý článek »

Hustopeče: Ohlasy po RZ 2

foto

10. června 2011 • 21:45

Po druhé rychlostní zkoušce se soutěžní posádky na chvíli zastavily v kontrole přeskupení vedle ředitelství letošní Agrotec Rally v Hustopečích. Zde jsme při této příležitosti vyzpovídali některé z aktérů rally.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vyhrál shakedown v Hustopečích

foto

10. června 2011 • 16:20

Posádka továrního týmu Škoda Motorsport vyhrála dnešní shakedown na Agrotec Mogul Rally Hustopeče, který se jel na úseku nedaleko Starovic, kde se zítra pojede RZ 5 a 7. Na pomyslné stupně vítězů jej doprovodili Pavel Valoušek a Roman Kresta.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye ve vinicích

foto

10. června 2011 • 12:00

Vždy jsem tvrdil, že nejlepším zážitkem je, když se člověku podaří skloubit dva koníčky dohromady. Pro milovníky vína a zároveň i rallye to v dnešních časech není nic tak moc složitého.

příspěvků: 1 celý článek »

Jan Černý s Pavlem Kohoutem jedou mezi vinice

foto

10. června 2011 • 09:20

Jihomoravská Rally Agrotec Mogul Hustopeče bude další soutěží, kde Škodu Fabia R2 představí Jan Černý s Pavlem Kohoutem. Doslova závod za závodem nyní absolvuje příbramský mladík Jan Černý.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Trojan před Rally Hustopeče

foto

10. června 2011 • 08:55

Manželé Trojanovi zvítězili v Českém Krumlově v ROPRO Clio R3 Czech Trophy. Položili jsme tedy jezdci několik otázek před nadcházející rally. Už v pátek odstartuje Agrotec Mogul rally Hustopeče, tedy soutěž, která je dalším dějstvím ROPRO Clio R3 Czech Trophy.

žádný příspěvek celý článek »

Bratři Lapdavští míří mezi vinice

foto

10. června 2011 • 08:30

O bratrech Lapdavských nebylo v letošním roce příliš vidu ani slechu. Lukáš a Julius Lapdavští se po dlouhé zimě představili poprvé až na třetí soutěži mistrovství Slovenska, kterou byla Rally Tríbeč. Následně se posádka přihlásila i na Agrotec Mogul Rally Hustopeče. A proč se Lapdavští představili až na třetí soutěži mistrovství Slovenska? Je to jednoduché. Nový motor do Peugeotu 207 S2000 přišel až právě před Tríbečí. Pojďmě si tedy tuto soutěž shrnout.

žádný příspěvek celý článek »

toplist