www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Agrotec Mogul Rally Hustopeče (MMČR)

Nepovolené „odlehčení“ aneb jak to vlastně bylo na Hustopečích s Valdou

foto

30. června 2011 • 07:00

Od soutěže v Hustopečích hýbe českou odbornou rallyovou veřejností událost, která nenechala chladným nikoho... A protože jsme národ opravdových odborníků na politiku, fotbal i rally, k Valdově penalizaci a následném odstoupení se mezitím vyjádřil snad každý. Každý Čech už teď přesně ví, co měl Valda udělat, co mělo udělat vedení Delimax rally týmu, co měli udělat sportovní komisaři, a kvůli komu to ve skutečnosti minulý týden stávkovali odboráři ...

příspěvků: 1 celý článek »

Prospané Hustopeče Lukáše Lapdavského

foto

25. června 2011 • 15:30

Na Agrotec Rally Hustopeče se bratrská posádka Lapdavských představila úplně poprvé. Pro Lukáše Lapdavského to byla také premiéra na smíšeném povrchu, jímž je soutěž v okolí Hustopečí specifická. Hustopeče byly pro tuto posádku zároveň testem na nadcházející Bohemia Rally a pro ně prioritní mistrovství Slovenska.

příspěvků: 1 celý článek »

Z Hustopečí s poháry i pomačkanými plechy

foto

16. června 2011 • 08:00

Letošní Mediasport Mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o druhém červnovém víkendu na jihu Moravy. Dva týdny po skončení českokrumlovské soutěže se týmy účastnící se dvoudenního šampionátu přesunuly do Hustopečí, kde byl na programu sedmý ročník Agrotec Mogul rally. Na startu čtvrtého podniku sedmidílného seriálu se tradičně objevily speciály připravované zlínskou stájí Sparrow racing team.

příspěvků: 1 celý článek »

Hudec v Hustopečích uposlechl varování a odměnou byly body

foto

15. června 2011 • 14:30

Nejlepší výsledek sezony a první mistrovské body ve „velkém mistráku“ si z Agrotec Mogul Rally Hustopeče přivezla posádka Toba Czech MH Racing teamu ve složení Martin Hudec - Jiří Černoch. Třebíčská posádka jedoucí na voze Mitsubishi Lancer EVO IX na čtvrtém podniku sedmidílného seriálu MMČR v rally skončila na 11. místě absolutně a ve své třídě 3 dokončila závod na sedmé pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Josefa Petrů

foto

15. června 2011 • 09:00

Dalším dílem Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky byla víkendová Agrotec Mogul Rally Hustopeče. Nakonec za nádherného jarního počasí zavítala mezi jihomoravské vinice spousta diváků. Byl mezi nimi i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů, jehož fotografie si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšné vinobraní týmu Orsák Rallysport

foto

15. června 2011 • 08:00

hem týmu Orsák Rallysport. Jaroslav Orsák vybojoval při druhém startu s Mitsubishi Lancer Evo 9 specifikace R4 výbornou čtvrtou příčku v celkové klasifikaci. Navíc získal velký příděl bodů do střední zóny evropského poháru, kde díky bronzu z Rakouské Jänner Rallye nyní figuruje na 4. místě. Druhý člen týmu Martin Vlček se v závěru soutěže také dostal do první desítky, v rámci produkčních vozů obsadil šesté místo.

žádný příspěvek celý článek »

V Hustopečích se radoval Březík, v rámci CRT CZ získal 2 500 Euro

foto

15. června 2011 • 07:00

Jihomoravská Agrotec Mogul rally Hustopeče byla třetím závodem Citroën Racing Trophy CZ (10. – 11. 6. 2011). Miroslav Březík, tentokrát se spolujezdcem Jakubem Králem, navázal na úspěšné tažení z Českého Krumlova a na své konto si díky vítězství ve třídě 6 připsal maximální výhru 2 500 Euro.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Roberta Balcara

foto

14. června 2011 • 12:15

Víkendovou Agrotec Mogul Rally Hustopeče pokračoval 'velký' český šampionát v automobilových soutěžích. Na tradičně rychlejších, o to ale záludnějších rychlostních zkouškách se pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Matěje Skalníka

foto

14. června 2011 • 10:30

Dalším dílem Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky byla víkendová Agrotec Mogul Rally Hustopeče. Nakonec za nádherného jarního počasí zavítala mezi jihomoravské vinice spousta diváků. Byl mezi nimi i náš stálý redakční spolupracovník Matěj Skalník, jehož fotografie si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Černý s Kohoutem tentokrát cíl nespatřili

foto

14. června 2011 • 08:45

Agrotec Mogul Rally Hustopeče zařazená do Mezinárodního mistrovství České republiky v rally je známá svým jedinečným charakterem rychlostních zkoušek vedoucích vinicemi v okolí města Hustopeče. Byla to další soutěž, kde Škodu Fabia R2 prezentovala nadějná posádka ve složení Jan Černý a Pavel Kohout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Miroslava Knedly

foto

13. června 2011 • 18:40

O víkendu pokračovalo Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích na tradičních rychlostních zkouškách na jih od Brna. Agrotec Mogul Rally Hustopeče se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla, jeho snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Bronislava Končitíka

foto

13. června 2011 • 17:15

Víkendovou Agrotec Mogul Rally Hustopeče pokračoval 'velký' český šampionát v automobilových soutěžích. Na tradičně rychlejších, o to ale záludnějších rychlostních zkouškách se pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

příspěvků: 2 celý článek »

Roman Kresta s Petrem Grossem brali v Hustopečích stříbro

foto

13. června 2011 • 14:30

AGROTEC MOGUL rally Hustopeče byla čtvrtým podnikem Mezinárodního mistrovství České republiky a dvojice ADELL MOGUL Racing Teamu Roman Kresta – Petr Gross dovedla svou Škodu Fabia S2000 do cíle na druhém místě absolutní klasifikace za Janem Kopeckým.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech bronzový na Rally Hustopeče

foto

13. června 2011 • 11:00

Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. - Petr Uhel nastoupila do Rally Hustopeče v roli jednoho z favoritů soutěže, protože na jih Moravy přijela obhajovat svoje loňské vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Smolař Štajf

foto

13. června 2011 • 09:00

Po dvou dobrých výsledcích z Rally Saturnus a Českého Krumlova chybělo Subaru Czech Rally Teamu v Hustopečích jen málo, aby to vyšlo i do třetice. Technické problémy jen pár kilometrů před cílem však zapříčinily zaváhání Vojtěcha Štajfa, čímž veškerá práce na dobrém jihomoravském výsledku rázem přišla vniveč…

žádný příspěvek celý článek »

toplist