www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Rally Bohemia (MMČR)

Posádku Procar Speed Teamu vyradila porucha spojky

foto

5. července 2011 • 16:10

Roman Grendel s novým spolujazdcom Bohumilom Černochom odjazdili v rámci Rally Bohemia iba dve rýchlostné skúšky, keď ich z ďalších bojov vyradila porucha spojky. Napriek precíznym prípravám a skontrolovaniu vozidla už na úvodnej, okruhovej rýchlostnej skúške Rally Bohemia prestal fungovať diferenciál tímového Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

TNT: Tarabus na „Bohemce“ vítězem mezi R2 a devátý absolutně

foto

5. července 2011 • 15:45

Svůj druhý start s vozem Škoda Fabia R2 proměnili Jaromír Tarabus s Igorem Norkem ve vítězství ve třídě 6, tedy mezi vozy specifikace R2. Třešničkou na dortu je potom umístění na devátém místě absolutní klasifikace. Tomu napomohlo i extrémně nepříznivé počasí při letošní Rally Bohemia, když zejména nedělní etapu skrápěly potoky dešťové vody.

žádný příspěvek celý článek »

Kočimu přinesla Bohemia Rally nové zkušenosti

foto

4. července 2011 • 12:20

Juniorská posádka tímu Styllex motorsport Martin Koči - Imrich Ferencz sa cez víkend zúčastnila mladoboleslavskej Rally Bohemia. Okrem niekoľkých prvenstiev na jednotlivých rýchlostných skúškach v rámci Citroën Racing Trophy CZ 2011 bol Martin Koči zároveň najmladším účastníkom súťaže.

žádný příspěvek celý článek »

Václava Pecha na Bohemce zastavila prasklá poloosa

foto

4. července 2011 • 09:10

S velkým očekáváním, jak bude fungovat a hlavně jak bude rychlé nově přestavěné Mitsubishi, se postavila na start letošní Rally Bohemia posádka EuroOil teamu Václav Pech a Petr Uhel.

žádný příspěvek celý článek »

Dve sekundy od prvej desiatky

foto

4. července 2011 • 09:00

Tretí súťažný deň 38. Rally Bohemia mal na programe 6 rýchlostných skúšok, ktoré preriedili štartovné pole, keď hlavne najdlhšia ereska Sychrov sa stala pohrebiskom viacerých posádok. Pod to všetko sa podpísalo aj počasie, keď sa jazdilo prevažne v daždi a voda na ceste urobila svoje. V tejto sezóny má za sebou úspešný druhý štart Tibor Cserhalmi.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Hlasy z cíle

foto

3. července 2011 • 18:20

Letošní pátý podnik Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally je už několik minut minulostí, ale určitě nejen v hlavách jeho hlavních protagonistů stále velmi čerstvou. Pojďme se tedy ještě jednou společně ohlédnout za postřehy nejlepších jezdců z cíle náročné červencové soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Vítězství pro Loixe, Valoušek zpět ve hře o titul

foto

3. července 2011 • 17:25

Absolutním vítězem letošní Rally Bohemia se stal Freddy Loix na tovární Škodě Fabii S2000 před Pavlem Valouškem na Peugeotu 207 S2000 týmu Peugeot Delimax Total CNT. Obrovským překvapením je třetí, ale zcela zasloužená příčka pro Václava Arazima na Mitsubishi Lancer Evo 9, rovněž jako čtvrté místo mladého Jana Šlehofera.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Hlasy po RZ 12

foto

3. července 2011 • 13:38

Doslova v očistec a souboj o přežití se proměnil za hustého deště závěr první sekce druhé etapy letošní Rally Bohemia. Na tom se shodla většina posádek, které měly to štěstí, že dorazily do polední servisní zóny, před níž jsme je také stihli vyzpovídat.

žádný příspěvek celý článek »

Výlet mimo trať i problémy s brzdami

foto

3. července 2011 • 09:30

Iste si takto nepredstavovala záver druhého dňa na 38. Rally Bohemia posádka HB CAPO CAR Tibor Cserhalmi - František Rajnoha s automobilom Mitsubishi lancer EVO IX od spoločnosti K. I.T. racing. Superšpeciálka v Sosonovej im nevyšla podľa predstáv, ale vôbec to novozloženému tandemu nezobralo z tvári dobrú náladu.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Hlasy po RZ 9

foto

2. července 2011 • 21:10

Poslední dvě rychlostní zkoušky první etapy nepřinesly žádné nečekané zvraty a posádky soutěžních vozů především kvitovaly fakt, že se obávaný Vinec odjel kompletně na suchu. Závěrečnou superspeciálku v Sosnové pak většina z nich pojala jako šou pro diváky nebo nutné zlo, přesto nebo snad právě proto na ní neměly žádné větší potíže. Jejich poslední sobotní ohlasy si můžete přečíst právě teď.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Hlasy po RZ 7

foto

2. července 2011 • 17:45

V očekávanou pneumatikovou loterii se změnila druhá sekce první etapy Rally Bohemia. S mokrou tratí a volbou pneumatik se nejlépe vyrovnal Roman Kresta, který si vybudoval více než dvacetivteřinový náskok. Jak viděli situaci samotní jezdci, to si můžete přečíst aktuálně v ohlasech.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Hlasy po RZ 4

foto

2. července 2011 • 13:35

Před servisní zónou po čtvrtém rychlostním testu jsme vyzpovídali přes dvě desítky posádek ze startovního pole letošní Rally Bohemia. Na následujících řádcích si můžete přečíst nejen ohlasy největších favoritů z absolutní klasifikace, ale také jezdců pilotujících vozy s jednou poháněnou nápravou.

žádný příspěvek celý článek »

Návrat po devíti letech

foto

2. července 2011 • 08:30

V tomto roku sa vo farbách HB CAPO CAR s automobilom Mitsubishi Lancer EVO IX od spoločnosti K. I.T. racing sa predstavil Prešovčan Tibor Cserhalmi na domácej súťaži po piatich rokoch. V rodnom meste vybojoval absolútne tretie miesto, na ktoré sa dostal po dodatočnej penalizácii za nesprávny prejazd spomaľovacím retardérom, čo však vôbec neznížilo jeho výkon po takej dlhej prestávke.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Hlasy po RZ 1

foto

1. července 2011 • 21:35

Úvod letošní Rally Bohemia obstarala večerní divácká superspeciálka. S nástrahami kratičkého městského testu se nejlépe vypořádal Freddy Loix před Pavlem Valouškem a Romanem Krestou. V cíli testu jsme rychle vyzpovídali posádky z čela startovní listiny.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Hlasy před startem

foto

1. července 2011 • 20:15

Těsně před startem úvodní rychlostní zkoušky pátého podniku letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích jsme vyzpovídali některé z čelních protagonistů Rally Bohemia. Navíc jsme přidali i krátký rozhovor s Janem Kopeckým, který bohužel kvůli zranění Petra Starého na domácí rally startovat nebude.

žádný příspěvek celý článek »

toplist