www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Rally Bohemia (MMČR)

Fotogalerie z Rally Bohemia od Josefa Petrů

foto

19. července 2011 • 09:00

Sice krapet s křížkem po funuse, přesto vám dnes přinášíme ještě jednu galerii z nedávné Rally Bohemia. Nás stálý redakční spolupracovník Josef Petrů si pro vás připravil téměř sedmdesátku snímků z tohoto podniku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Roberta Balcara

foto

13. července 2011 • 12:30

Ještě jednou se vrátíme k Rally Bohemia, která se před necelými dvěma týdny uskutečnila v okolí Mladé Boleslavi. Na jeden z nejvýznamnějších soutěžních podniků na našem území se dnes podíváme pohledem objektivu našeho stálého redakčního spolupracovníka Roberta Balcara.

příspěvků: 1 celý článek »

Před 30 lety sbíral podpisy v servisu a letos vyhrál skupinu 8

foto

13. července 2011 • 12:00

Pro tým Ascot MB Motorsport je Rally Bohemia domácím podnikem a pro pilota Petra Pelecha jedním z vrcholů sezóny. O to více potěší vítězství ve skupině 8 v náročném závodě.

příspěvků: 3 celý článek »

Bujáček s Omelkou cíl Bohemky neviděli

foto

13. července 2011 • 11:00

Na páté soutěži Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterou byla Rally Bohemia, se představila také posádka týmu BH CAPO Car Racing ve složení Martin Bujáček - Marek Omelka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Michela Riecherta

foto

13. července 2011 • 10:30

Dnes si můžete prohlédnout další fotogalerii z Rally Bohemia, dalšího dilu Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Autorem této téměř padesátky snímků je náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert.

žádný příspěvek celý článek »

Rujbrova náročná premiéra v Mladé Boleslavi

foto

8. července 2011 • 14:50

Svůj druhý společný závod Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích absolvovala při mladoboleslavské Rally Bohemia dvojice Patrik Rujbr - Richard Nesvadba na Mitsubishi Lancer Evo X. Z obtížné soutěže, kde si kvůli extrémně náročným podmínkám všechny posádky, které se dokázaly dostat až do cíle, zasloužily slova uznání, si nakonec odvezla 26. příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën DS3 R3T s Andreou Crugnolou opanoval na Bohemii dvoukolky

foto

8. července 2011 • 10:10

Posádky Citroën Racing Trophy CZ zavítaly ke čtvrtému závodu sezony do okolí Mladé Boleslavi k Rally Bohemia (1. - 3. 7. 2011). V rámci českého představení vozu Citroën DS3 R3T pod hlavičkou společnosti Citroën ČR se vítězstvím v hodnocení vozů s jednou poháněnou nápravou blýsknula oficiální posádka Citroën Racing s italským mladíkem Andreou Crugnolou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Bronislava Končitíka

foto

6. července 2011 • 11:00

Dnes si můžete prohlédnout další fotogalerii z víkendové Rally Bohemia, dalšího dilu Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Autorem této více než šedesátky snímků je náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík.

žádný příspěvek celý článek »

Oba vozy Škoda Fabia R2 v elitní desítce

foto

5. července 2011 • 20:10

Dalším podnikem Mediasport mezinárodního mistrovství České Republiky byla slavná červencová Rally Bohemia. Letošní ročník provázaly dva charakteristické prvky. Tím prvním bylo slovo 'aplikační' neboť se pořadatelé rozhodli ucházet o možnost kandidovat do seriálu Mistrovství světa. A tím druhým byla až extrémní nepřízeň počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Miroslava Knedly

foto

5. července 2011 • 18:00

O uplynulém víkendu pokračovalo Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích v okolí Liberce a Mladé Boleslavi. Během Rally Bohemia panovalo skutečně nevlídné počasí, jak ostatně můžete posoudit z fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Zklamání Adell Mogul Racing Teamu při Rally Bohemia

foto

5. července 2011 • 17:50

Polovinu Rally Bohemia vévodila dvojice Roman Kresta – Petr Gross absolutní klasifikaci pátého podniku Mezinárodního mistrovství České republiky. Na začátku nedělní etapy ale vystavil stop jejich vozu Škoda Fabia Super 2000 problém s elektroinstalací.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf na Bohemii ve hře o medaile

foto

5. července 2011 • 17:40

Počasí si letos s Mezinárodním mistrovstvím ČR v rally zahrává. Obě soutěže dlouhá léta vyhlášené azurovou oblohou, tedy Český Krumlov a Rally Bohemia, byly letos silně poznamenány chladem a deštěm. Jejich tratě se tak pro mnohé závodníky proměnily v noční můru.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl: Říct mi někdo, že budu čtrnáctý, považuji ho za blázna

foto

5. července 2011 • 17:20

Nejlepší výsledek v kariéře si na Rally Bohemia vyjela posádka Toba Czech MH Racing teamu Jaroslav Pešl – Radek Juřica. Valašskomeziříčská dvojice na pátém podniku sedmidílného seriálu mistrovství České republiky v rally brala body za čtrnácté místo absolutně a za sedmou příčku ve své třídě 3. Druhé dvojici ze stejného týmu ve složení Martin Hudec - Jiří Černoch se tolik nedařilo. Musela totiž kvůli technické závadě odstoupit už v průběhu třetí erzety.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Delimax Total Team slaví úspěch na Rally Bohemia

foto

5. července 2011 • 17:00

Tak jako každý rok, i letos nabídla Rally Bohemia napínavou podívanou. Náročné tratě doplnily rozmary počasí, které tentokrát přinesly ve druhé etapě extrémní průtrž mračen. Rozhodujícím okamžikem celé soutěže byla neděle a start do druhé etapy, když ještě na přejezdu odstoupil jasný lídr soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Posádku Procar Speed Teamu vyradila porucha spojky

foto

5. července 2011 • 16:10

Roman Grendel s novým spolujazdcom Bohumilom Černochom odjazdili v rámci Rally Bohemia iba dve rýchlostné skúšky, keď ich z ďalších bojov vyradila porucha spojky. Napriek precíznym prípravám a skontrolovaniu vozidla už na úvodnej, okruhovej rýchlostnej skúške Rally Bohemia prestal fungovať diferenciál tímového Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

toplist