www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - 33. Rally Příbram (MMČR)

Smolná Štajfova sezóna završena

foto

26. září 2011 • 15:00

Závěrečný podnik letošního Mezinárodního mistrovství České republiky v rally nebyl pro posádku Vojtěch Štajf – Petra Řiháková šťastným. I přes havárii hned v úvodu soutěže ale dvojici v konečném pořadí seriálu patří třetí příčka ve třídě 3.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. stříbrný na Rallye Příbram

foto

26. září 2011 • 13:00

Na celkovém druhém místě dojela do cíle o uplynulém víkendu posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. a Petr Uhel v Rallye Příbram, která byla posledním podnikem Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf si chce příbramskou soutěž vychutnat

foto

22. září 2011 • 18:20

Závěrečný podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v rally bude pro Subaru Czech Rally Team téměř domácí soutěží. Posádka Vojtěch Štajf - Petra Řiháková chce ve středních Čechách zdárně zakončit sezónu a modrý hatchback Subaru Impreza WRX STI dovézt na cílovou rampu.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý se vrací za volant Citroënu DS3 R3T

foto

21. září 2011 • 17:00

Pro domácí start na Rally Příbram zůstává Jan Černý věrný dvoukolce. Mluvilo se o produkčním autě, ale nakonec padla volba na vůz Citroën DS3 R3T. Pro Jana Černého to bude letos druhý start s vozem francouzské značky. Premiéru si odbyl při Rally Lužické hory.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Racing Trophy zakončí českou pouť v Příbrami

foto

21. září 2011 • 09:00

Rally Příbram (23. – 24. září 2011) uzavře další ročník Citroën Racing Trophy CZ. Ve hře bude nejen tradiční finanční prémie za umístění ve třídě 5 a 6, ale rovněž možnost vylepšit si své pozice v celkovém pořadí CRT CZ 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta věnuje start v Příbrami svým fanouškům

foto

20. září 2011 • 14:10

Rally Příbram bude posledním startem dvojice Roman Kresta - Petr Gross v rámci Mediasport MMČR 2011. Výsledek na Barum rally a neúčast Jana Kopeckého na příbramském závodě zajistila posádce v předstihu jistotu českého titulu. Přesto dvojice ADELL MOGUL Racing Teamu nebude v Příbrami chybět. Z úst už pětinásobného českého šampióna zní jasná slova: "Náš start bude poděkováním fanouškům za podporu v celé sezoně."

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech před Rally Příbram

foto

19. září 2011 • 09:35

Již o nadcházejícím víkendu se uskuteční v okolí Příbrami závěrečný podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Na startu nebude chybět ani posádka EuroOil teamu Václav Pech s Petrem Uhlem, kterým se povedlo tuto soutěž v minulosti již pětkrát vyhrát.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Příbram

foto

15. září 2011 • 17:50

33. Rally Příbram odstartuje již téměř za týden. Přesně v pátek 23. září v půl páté odpoledne přejede startovní rampu u kulturního domu v Příbrami vůz se startovním číslem jedna na dveřích. Bude se jednat o modrožluté Mitsubishi Lancer EVO IX R4 Václava Pecha, který v Příbrami v minulosti již pětkrát zvítězil, a bude zde bojovat o pozici vicemistra.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Příbram se chystá na mistrovské boje

foto

9. září 2011 • 21:00

Poslední podnik Mediasport.cz Mezinárodního mistrovství České republiky v rally se nezadržitelně blíží. Poslední uskutečněná Barum Rally sice velmi podstatně naznačila, kam se přiklonilo kyvadlo ukazující na budoucí absolutní mistry republiky v rally, i tak ale v Příbrami bude oč bojovat, a na co se dívat.

žádný příspěvek celý článek »

toplist