www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 11 - Thermica Rally Lužické hory (MČR-S)

Na Thermica rally se nejvíce radovali Kahle a Jakeš

foto

26. dubna 2011 • 08:00

Hned dva velké vítěze má sobotní Thermica rally Lužické hory, jejíž trať vedla Libereckem. V Hrádku nad Nisou se po absolvování osmi rychlostních zkoušek nevíce radovali absolutní vítězové 14. ročníku a zároveň vítězové klasifikace Lužického poháru Matthias Kahle – Christian Doerr s pečlivě připraveným vozem Škoda Octavia WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Matthias Kahle vyhrál Thermica Rally Lužické hory

foto

23. dubna 2011 • 16:30

Matthias Kahle vyhrál poprvé ve své kariéře Thermica Rally Lužické hory. Po odstoupení největších favoritů jej na stupně vítězů po napínavém souboji doprovodili Miroslav Jakeš a Jan Sýkora.

žádný příspěvek celý článek »

JTRT zahajuje sezonu sprintrally

foto

22. dubna 2011 • 10:00

JT Říha Group rally team se již tuto sobotu představí na zahajovacím podniku ECOSUN Mistrovství české republiky ve sprintrally. V nabité startovní listině napočítáme celkem čtyři přihlášené posádky JTRT startujících s vozy Subaru týmu různých specifikací.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Jelínek zahájí sezonu v Hrádku

foto

22. dubna 2011 • 07:00

Pátečním a následně středečním testováním skončil prodloužený „zimní spánek“ také pro Jana Jelínka. Zlínský jezdec vstupuje do nové sezony v Hrádku nad Nisou a ostrého závodění už se nemůže dočkat.

žádný příspěvek celý článek »

Bujáček s Omelkou se chystají na Lužické hory

foto

21. dubna 2011 • 15:30

V sobotu 23. dubna se naplno rozběhne i sezona jednodenních automobilových soutěží. Úvodním podnikem bude velmi oblíbená Thermica Rally Lužické Hory, kde se posádky představí prvně od tragické rally na Šumavě. V seznamu přihlášených najdeme velmi silnou konkurenci několika vozů WRC či například návrat Karla Trojana s Lancerem deváté evoluce.

žádný příspěvek celý článek »

Lužičky odstartují sprintové tažení Miroslava Jakeše

foto

21. dubna 2011 • 15:00

Jako nejvýše nasazený vůz třídy 3 figuruje ve startovní listině Rally Lužické hory dvojice Miroslav Jakeš – Petr Gross. Nově sestavená posádka odstartuje s vozem Mitsubishi Lancer Evo IX, připravovaných ve stáji Kresta Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Podrobné mapy rychlostních zkoušek Thermica Rally Lužické hory + 3D průlet

foto

20. dubna 2011 • 12:30

Již koncem tohoto týdne bude zahájeno mistrovství České republiky ve sprintrally tradičním podnikem Thermica Rally Lužické hory. Společně s německými spolupracovníky z rally-maps.com si můžete prohlédnout detaily všech rychlostních zkoušek letošního ročníku včetně atraktivního 3D průletu.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus pojede v Lužických Horách s Fiestou

foto

19. dubna 2011 • 21:45

Jaromír Tarabus se po úspěné bronzové sezóně 2010 pro letošek stahuje do ústraní, když má na programu pouze starty v rallysprintech s Fiatem Grande Punto S2000. Na prvním sprintovém závodě však opět usedne do Fiesty.

žádný příspěvek celý článek »

Trojan se po pauze představí v Hrádku

foto

19. dubna 2011 • 15:00

Po delším čase se opět můžeme setkat na tratích rychlostních zkoušek s Karlem Trojanem, který dorazí s osvědčeným Mitsubishi Lancer EVO IX a Zdeňkem Jůrkou na sedadle spolujezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Valoušek a Hrůza znovu usednou do WRC

foto

19. dubna 2011 • 11:45

Úřadující mistři ČR v automobilových soutěžích rozšiřují svůj sportovní program pro sezonu 2011. Vedle startů v Mediasport MMČR v Rally s Peugeotem 207 S2000 okusí dvojice Valoušek – Hrůza, v rámci udržení se v tempu, také vybrané rallysprintové soutěže a to za volantem speciálu Škoda Fabia WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Do Hrádku zavítá nejkvalitnější startovní pole v historii soutěže

foto

18. dubna 2011 • 16:10

Nejkvalitnější a nejpočetnější startovní pole ve své čtrnáctileté historii si letos připíše Thermica rally Lužické hory.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý otestuje speciál Citroën DS3 R3T v ostré soutěži

foto

18. dubna 2011 • 15:30

Příbramský jezdec Jan Černý sice v letošní sezoně vypadl z účasti v seriálu Citroën Racing Trophy CZ, ale na francouzskou značku v žádném případě nezanevřel. S vozem Citroën DS3 R3T se objeví v Hrádku nad Nisou.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Thermica Rally Lužické Hory

foto

18. dubna 2011 • 14:40

Již koncem tohoto týdne odstartuje letošní ročník rallysprintového šampionátu. Úvodním podnikem bude již tradičně Thermica Rally Lužické Hory, na kterou se přihlásilo úctyhodných 152 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Startovní listina Thermica rally Lužické hory se zaplňuje

foto

8. dubna 2011 • 09:00

Více jak devadesát předběžných a oficiálních přihlášek od posádek z Polska , Německa, Ukrajiny, Slovenska a České republiky registruje ředitelství Thermica rally Lužické hory 2011, která se uskuteční ve dnech 22. a 23. dubna. A to se ještě nejméně dvě desítky podle slov člena organizačního výboru Jana Halaly čekají.

žádný příspěvek celý článek »

Projekt Junior Sport Talent se představuje

foto

20. března 2011 • 17:00

Talentovaný valašský pilot Miroslav Jakeš je hlavní postavou nově vzniklého sdružení Junior Sport Talent. Pod jeho hlavičkou absolvuje v letošní sezoně kompletní seriál sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist