www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 11 - Impromat Rallysprint Kopná (MČR-S)

Vítězem rallysprintu na Kopné se stal Odložilík, Valoušek odstoupil

foto

17. května 2011 • 03:00

Posádka Roman Odložilík, Martin Tureček na voze Škoda Fabia S2000 se stala absolutními vítězi XIX. Impromat Rallysprint Kopná ve Slušovicích, který byl druhým dílem osmidílného seriálu Ecosun Mistrovství České republiky ve sprintrally 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Impromat Rallysprint Kopná od Luboše Laholy

foto

14. května 2011 • 23:00

Impromat Rallysprint Kopná přinesl jako již tradičně napínavé a atraktivní souboje. Jednoho z velkých motoristických svátků ve Zlínském kraji se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola, který si pro vás připravil video z průběhu dnešní soutěže.

příspěvků: 1 celý článek »

Roman Odložilík vyhrál Impromat Rallysprint Kopná

foto

14. května 2011 • 22:15

Po napínavém souboji s Antonínem Tlusťákem se stal vítězem letošního ročníku Impromat Rallysprint Kopná Roman Odložilík. Na stupně vítězů doprovodil oba domácí matadory další místní jezdec Jaromír Tarabus.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná: ohlasy jezdců po šesté rychlostní zkoušce

foto

14. května 2011 • 18:15

Druhá porce tří rychlostních zkoušek Impromat Rallysprint Kopná přinesla dramatické souboje o vteřinky. Startovní pole absolvovalo úseky Hvozdná, Kameňák a Kopná. Po čtvrté erzetě odstoupil doposud vedoucí Pavel Valoušek, kterého zradila technická závada (turbo) na voze Škoda Fabia WRC. Velký atak předvedl na čelo soutěže Antonín Tlusťák, na vedoucího Odložilíka ztrácí pouhých 3,5 vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná: ohlasy jezdců po třetí rychlostní zkoušce

foto

14. května 2011 • 12:45

Krátce před jedenáctou hodinou dopoledne čekala na startovní pole u dostihové dráhy ve Slušovicích kontrola přeskupení. Posádky v rámci Impromat Rallysprintu Kopná měly za sebou úvodní průjezdy rychlostními zkouškami s názvy Kameňák, Kopná a Raková. V trojici nejlepších po absolvování úvodní porci dvaatřiceti ostrých kilometrů se umístili jezdci výhradně na vozech Škoda v pořadí Pavel Valoušek, Roman Odložilík a Antonín Tlusťák.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z přejímek Impromat Rallysprintu Kopná od Romana Kašpárka

foto

14. května 2011 • 01:30

V pátek odpoledne proběhla technická přejímka na Impromat Rallysprint Kopná, kterou prošlo celkem 116 posádek. Přítomen byl i náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek, jehož několik snímků z příprav na Kopnou si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Přehled diváckých míst na Kopné

foto

13. května 2011 • 13:40

Již za pár desítek minut začne technická přejímka na nejprestižnější sprint sezóny, Impromat Rallysprint Kopná. Organizátoři této soutěže pro fanoušky přichystali přehled diváckých míst, kde budou moci během zítřka sledovat nabité startovní pole.

žádný příspěvek celý článek »

Valda míří na Kopnou

foto

13. května 2011 • 13:25

Úřadující mistři ČR v automobilových soutěžích i nadále rozšiřují svůj sportovní program pro sezonu 2011. Vedle startů v Mediasport MMČR v Rally s vozem Peugeot 207 S2000 o tomto víkendu znovu usednou do kokpitu speciálu WRC. Mistrovská dvojice se ve Slušovicích představí na populární Impromat Rallysprint Kopná, která je druhým dílem ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná nabídne rallysprint opět na „pětníku“

foto

13. května 2011 • 06:00

Již o víkendu proběhne ve Slušovicích populární Impromat Rallysprint Kopná, který je druhým dílem ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally 2011 a K4 Pohár České republiky v rally. Nejpopulárnější a nejobtížnější český rallysprint nabídne opět náročnou trať na relativně malém prostoru tzv. na „pětníku“ a po roční odmlce se vrací centrum soutěže do osvědčených prostor u dostihové dráhy ve Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Lumír Firla připravil na Kopnou překvapení

foto

12. května 2011 • 18:10

Poslední sezóny patří Lumír Firla k mála jezdcům, kteří srdnatě bojují proti nejmodernějším Lancerům vozem pouze sedmé evoluce. Pro fanoušky však připravil na nadcházející Impromat Rallysprint Kopná malé překvapení.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná 2011: Statistika podle seznamu přihlášených posádek

foto

12. května 2011 • 11:15

Do XIX. ročníku IMPROMAT Rallysprint Kopná (13. - 14. května 2011) se přihlásilo celkem 131 posádek z šesti států – České republiky, Polska, Ukrajiny, Francie, Slovenska a Rakouska. Diváckým lákadlem v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty bude souboj tří jezdců za volantem vozů specifikace WRC a sedmi pilotů na vozech kategorie Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Loňská Kopná: Kameňák rozluštil tajenku o vítězi

foto

11. května 2011 • 09:30

Populární Rallysprint Kopná napíše o víkendu již devatenáctou kapitolu. V dosavadní historii se do galerie vítězů zapsalo celkem dvanáct jmen. Nejvíce vítězství v okolí Podkopné Lhoty a Slušovic zaznamenal Stanislav Chovanec, který vyhrál celkem pětkrát, třikrát triumfoval Roman Kresta, přičemž naposledy se radoval z výhry v loňském roce za volantem vozu Peugeot 207 Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprintový šampionát vede talentovaný Jakeš

foto

11. května 2011 • 09:00

Osmidílný šampionát jednodenních rallysprintů ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally 2011 odstartoval o velikonočních svátcích úvodním podnikem, kterým byla Thermica Rally Lužické hory v Hrádku nad Nisou. Úvodní rallysprint přinesl nesmírně dramatický průběh soutěže, který rozhodla po absolvování 70 km rychlostních zkoušek necelá vteřina. Z prvenství se radoval talentovaný vsetínský jezdec Miroslav Jakeš.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná nabídne kvalitní startovní pole s řadou favoritů

foto

10. května 2011 • 08:00

Na druhý podnik seriálu Ecosun Mistrovství České republiky ve sprintrally 2011 a K4 Pohár České republiky v rally, kterým bude již devatenáctý ročník Impromat Rallysprint Kopná v termínu 13. – 14. května, se přihlásilo celkem 131 posádek z šesti evropských států. V hodnocení sprintového mistrovství pojede celkem 89 soutěžících.

příspěvků: 4 celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Kopnou je tady!

foto

5. května 2011 • 11:00

Nezadržitelně se přiblížil termín uzávěrky přihlášek pro soutěžící na druhý podnik osmidílného seriálu Ecosun Mistrovství České republiky ve sprintrally 2011, kterým bude již devatenáctý ročník Impromat Rallysprint Kopná v termínu 13. – 14. května. Nejpopulárnější český rallysprint se po roce vrátil s centrem soutěže do osvědčených prostor u dostihové dráhy ve Slušovicích. Uzávěrka přihlášek je stanovena ve čtvrtek 5. května úderem půlnoci.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist