www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 11. května 2024, Svátek má Svatava, zítra Pankrác

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 11 - Impromat Rallysprint Kopná (MČR-S)

Jak se mechanik stane závodníkem?

foto

30. května 2011 • 17:45

Taková myšlenka jistě vyvstala v hlavách nemálo mechaniků, kteří neúnavně závod co závod poslušně doprovází své týmy a ochotně opravují, vyměňují a přenastavují závodní vozy kdykoli si pilot nebo tým vzpomene. Ale copak mechanik, který zná auto jako své boty, nemá touhu vlézt do závodního kokpitu a alespoň si zkusit, jak by obstál v závodě on?

příspěvků: 3 celý článek »

Kopná pod taktovkou testujícího Dunovského

foto

24. května 2011 • 22:45

Sedm soutěžních speciálů připravovaných v dílnách zlínského Sparrow racing teamu se postavilo na start 19. ročníku Impromat Rallysprintu Kopná, kterým v polovině května pokračoval šampionát Ecosun Mistrovství České republiky ve sprintrallye. Na domácím podniku se dařilo především Václavu Dunovskému se Suzuki Ignis Super 1600.

žádný příspěvek celý článek »

Zlaté kotáry Václava Dunovského

foto

24. května 2011 • 18:05

Mezi dvě velké soutěže, Šumavu a Českým Krumlov, se ještě vešel oblíbený sprint v okolí Slušovic u Zlína. Ačkoli Středočech, je Václav Dunovský proslulý svou přízní kraji slivovice, a tak na startu Impromat Rallysprintu Kopná rozhodně nemohl se svým Ignisem chybět.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprint Kopná od Roberta Balcara

foto

24. května 2011 • 12:00

Ještě jednou se vrátíme ke druhému dílu českého rallysprintového šampionátu, kterým byla před necelými dvěma týdny Impromat Rallysprint Kopná. Tradiční akce s centrem ve Slušovicích se zúčastnil i Robert Balcar a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Podkopka – aneb i mistr tesař se utne :-) !

foto

23. května 2011 • 08:00

Rallysprint Kopná, to je asi pro všechny jezdce z Valašska a blízkého okolí, možná že i z toho vzdálenějšího, to nej nej z malého mistráku, co může být. Nádherné, ale těžké rychlostní zkoušky každý rok oddělí zrno od plev. Kdo neletěl se sevřeným zadkem a zatajeným dechem padákem ke Všemině, neví co je rychlost!

příspěvků: 1 celý článek »

Tlusťák bojoval na Kopné do posledních metrů o prvenství

foto

18. května 2011 • 08:00

Na výbornou si vedla při Impromat Rallysprint Kopná ve Slušovicích posádka A.T. Motosport Antonín Tlusťák, Jan Škaloud na voze Škoda Fabia Super 2000. Zádveřický jezdec bojoval do závěrečných metrů o absolutní prvenství a nakonec obsadil se ztrátou pouhých 4,3 vteřiny skvělé druhé místo za vítězným Romanem Odložilíkem.

žádný příspěvek celý článek »

Bronzový návrat Abarthu Grande Punto S2000 na české tratě

foto

18. května 2011 • 07:00

Posádka Jaromír Tarabus - Igor Norek vybojovala třetí místo na letošním druhém podniku MČR Sprintrally, Rallysprintu Kopná. Znovuuvedení vozu Fiat Abarth Grande Punto S2000 na české tratě se tak odělo do bronzového hávu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprint Kopná od Miroslava Knedly

foto

17. května 2011 • 19:30

Za vesměs polojasného až zataženého počasí proběhl o uplynulém víkendu v okolí Slušovic druhý díl českého rallysprintového šampionátu. Tradičního Impromat Rallysprintu Kopná se zúčastil i Miroslav Knedla, jehož sbírku snímků si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Bujáček s Omelkou vítězně na Kopné

foto

17. května 2011 • 13:30

Osmé místo absolutně, třetí ve třídě 3 a hlavně vítězství mezi juniory - to je vynikající výsledek uherskobrodského juniorského závodníka Martina Bujáčka a jeho spolujezdce Marka Omelky na Rallysprintu Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprint Kopná od Bronislava Končitíka

foto

17. května 2011 • 07:30

Druhý sprintem letošní sezóny byl Impromat Rallysprint Kopná. Tradičně dobře obsazeného podniku s rychlostními zkouškami v okolí Slušovic se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Toba Czech MH Racing team na Kopné nově představil i dámskou posádku

foto

17. května 2011 • 07:00

Hned trojici posádek včetně jedné dámské vyslal Toba Czech MH Racing team na Impromat Rallysprint Kopná. Na druhém podniku sprintového šampionátu České republiky si všechny tři dvojice vedly solidně a hlavně dojely na cílovou rampu.

žádný příspěvek celý článek »

Junior Sport Talent: Na Kopné nebylo posvícení

foto

17. května 2011 • 06:00

Při Rallysprintu Kopná se podruhé v sezoně prezentovali jezdci projektu Junior Sport Talent. Miroslav Jakeš cíl nespatřil, Vladimír Mandík obsadil ve třídě 11 třetí příčku. Nový muž JST Robert Adolf obsadil patnáctou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem rallysprintu na Kopné se stal Odložilík, Valoušek odstoupil

foto

17. května 2011 • 03:00

Posádka Roman Odložilík, Martin Tureček na voze Škoda Fabia S2000 se stala absolutními vítězi XIX. Impromat Rallysprint Kopná ve Slušovicích, který byl druhým dílem osmidílného seriálu Ecosun Mistrovství České republiky ve sprintrally 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprint Kopná od Romana Kašpárka

foto

15. května 2011 • 21:55

Za vesměs polojasného až zataženého počasí proběhl o uplynulém víkendu v okolí Slušovic druhý díl českého rallysprintového šampionátu. Tradičního Impromat Rallysprintu Kopná se zúčastil i Roman Kašpárek, jehož osmdesátku snímků si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprint Kopná od Matěje Skalníka

foto

15. května 2011 • 17:30

Druhý sprintem letošní sezóny byl Impromat Rallysprint Kopná. Tradičně dobře obsazeného podniku s rychlostními zkouškami v okolí Slušovic se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Matěj Skalník, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

toplist