www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 11 - Rally Krkonoše (MČR-S)

Pavel Valoušek vyhrál Rally Krkonoše

foto

18. června 2011 • 14:45

Pavel Valoušek vyhrál svůj první rallysprint letošní sezóny. I na předchozích dvou patřil k nejrychlejším, až na Rally Krkonoše však vydržela jeho Škoda Fabia WRC až do cíle. Druhou příčku vybojoval po velice pěkném výkonu Martin Semerád, na bronz vystoupal německý host Matthias Kahle.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Semerád opět v ČR a na asfaltu

foto

16. června 2011 • 20:35

Sezonu 2011 Semerád Rally team kompletně věnoval startům Martina Semeráda a Michala Ernsta v mistrovství světa produkčních vozů PWRC. Po třech odjetých soutěžích je česká posádka na průběžné vedoucí pozici, o kterou se dělí s jezdcem pátého kontinentu Paddonem.

žádný příspěvek celý článek »

Tipy pro diváky Rally Krkonoše

foto

13. června 2011 • 08:00

Rally Krkonoše se nezadržitelně blíží. Pro diváky jsou na ní opět připravena oblíbená divácká místa – příjezdy k nim budou letos označeny šipkou a logem závodu. Pojďme si nyní stručně shrnout, která místa to jsou a jak se na nich chovat.

žádný příspěvek celý článek »

Startovní pořadí na Rally Krkonoše zveřejněno

foto

12. června 2011 • 18:34

Příští týden touhle dobou již budou mít posádky za sebou prezentaci a budou začínat administrativní a technické přejímky. Krom přihlášených posádek známe už také jejich startovní pořadí. Pojďme si ho nyní stručně představit.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše již za necelé dva týdny

foto

6. června 2011 • 09:00

Necelé dva týdny zbývají do startu Rally Krkonoše v Trutnově. Nebude proto jistě na škodu, když si připomeneme její chystaný program. Pilně pracovat začneme již ve čtvrtek. Na tratích rychlostních zkoušek se začnou pohybovat jejich vedoucí spolu s mnoha dobrovolníky, aby zajistili hladký průběh soutěže vytyčením nebezpečných prostorů a diváckých zón.

žádný příspěvek celý článek »

První přihlášky jsou tu

foto

31. května 2011 • 13:00

V seznamu přihlášených na pátý ročník Rally Krkonoše je zatím 35 posádek. Největší příval očekávají pořadatelé až v tomto týdnu, kdy jsou odjety podniky mistrovství republiky ve sprintrally i mezinárodního dvoudenního mistrovství, které předcházejí uzávěrce přihlášek. Ta proběhne již příští neděli 5. června 2011 ve 20:00.

žádný příspěvek celý článek »

Jedinečná šance pro sběratele!

foto

23. května 2011 • 07:30

Rally Krkonoše slaví v letošním roce již páté výročí svého vzniku. Při této příležitosti si pořadatelé pro své fanoušky a sběratele předmětů souvisejících s automobilovými soutěžemi připravili malý dárek.

žádný příspěvek celý článek »

Haugland přichystal pro Rally Krkonoše příjemné překvapení

foto

17. května 2011 • 13:10

Speciální dárek pro své fanoušky přichystal letos John Haugland. Těší nás, že zrovna při Rally Krkonoše v Trutnově přivítáme čtyři slavné spolujezdce, kteří jsou spojeni se sportovními úspěchy Johna Hauglanda: Arilda Antonsena, Jana-Olofa Bohlina, Pettera Vegela a Moniku Eckardt (dnes Ziebegk). Všichni budou hosty Setkání legend, jehož partnerem se pro letošní rok stala společnost DIC.

žádný příspěvek celý článek »

Co, kdy a jak na Rally Krkonoše

foto

26. dubna 2011 • 07:00

Ve čtvrtek byla zveřejněna Zvláštní ustanovení Rally Krkonoše, která má stejně jako v minulých letech své centrum ve městě Trutnově. Nic nám tedy nebrání v tom, abychom se společně podívali, co nás při ní čeká.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rally Krkonoše

foto

21. dubna 2011 • 14:30

Třetím dílem letošního rallysprintového šampionátu budou Rally Krkonoše. Oblíbená soutěž, která se pojede v polovině června, dnes zveřejnila zvláštní ustanovení, přihlášku a časový harmonogram.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše má schválenou trať

foto

16. dubna 2011 • 08:45

V úterý 12. dubna v odpoledních hodinách se v trutnovském Autostylu sešli zástupci pořadatele Rally Krkonoše se zástupcem Asociace jezdců rally, aby se společně podívali na trať pátého ročníku populárního závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše slaví malé jubileum

foto

21. února 2011 • 08:00

Je tomu již pět let, co se v Trutnově – v městě, situovaném v Podkrkonoší – zrodila tehdy ještě malá a velmi rodinná Rally Krkonoše. Jela se jako volný podnik. Pořadatelé si však řekli, že by mohli zvládnout i soutěž zařazenou do některého z vypsaných mistrovství. Letos nás čeká jubilejní pátý ročník.

žádný příspěvek celý článek »

toplist