www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 11 - Rally Krkonoše (MČR-S)

Nejúspěšnější v Krkonoších: Karel Macek & Jaroslav Vosádka

foto

27. července 2011 • 14:30

Možná si ještě vzpomenete, že u příležitosti pátého ročníku Rally Krkonoše se její pořadatelé rozhodli odměnit nejúspěšnějšího jezdce tohoto závodu. Jak tato „soutěž“ probíhala?

žádný příspěvek celý článek »

Krkonoše a naše neslavné vítězství

foto

5. července 2011 • 15:35

Na nepodařenou Podkopku jsme se snažili rychle zapomenout a všechny myšlenky jsme směřovali k následujícím Krkonoším. Škody na Kitu byly nula nula nic, takže bylo třeba “ akorát“ konečně dořešit to nešťastné řízení. Kluci tedy nakonec sehnali nové, které se sice vzhledově moc podobalo původnímu a proto se nemuselo nijak zásadně předělávat uchycení na nápravě, ale z rejdu do rejdu mělo skoro 3 otáčky...

žádný příspěvek celý článek »

Bujáček úspěšně na dvou frontách

foto

25. června 2011 • 17:00

Na třetím podniku malého českého mistrovství, kterým byla Rally Krkonoše, se představila také stabilní posádka týmu BH CAPO Car Racing Martin Bujáček - Marek Omelka. Pro Martina to byla závodní premiéra na této krásné soutěži, tak se těšil na nové tratě, které si chtěl náležitě užít.

žádný příspěvek celý článek »

Krkonošské poháry pro piloty hond Kořistku a Kulajtu

foto

25. června 2011 • 16:10

V podhůří Krkonoš se v polovině června uskutečnil třetí díl rallyesprintového šampionátu – 5. Rally Krkonoše. Oblíbený závod s centrem v Trutnově přilákal na start 119 posádek, které se vydaly vstříc osmi rychlostním zkouškám o celkové délce necelých 74 kilometrů. V početném poli nechyběly ani dvojice se soutěžními speciály připravovanými v dílnách Sparrow racing teamu.

žádný příspěvek celý článek »

JST po Krkonoších v dobré náladě

foto

25. června 2011 • 15:50

Tři posádky vezly na svých speciálech při Rally Krkonoše logo „Junior Sport Talent“. Miroslav Jakeš, Vladimír Mandík a po krumlovské havárii se rozjíždějící Robert Adolf.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl v Krkonoších atakoval desítku, ale zastavila ho technika

foto

25. června 2011 • 15:00

Pořádný kopec smůly si na Rally Krkonoše vybrala posádka Toba Czech MH Racing teamu Jaroslav Pešl – Radek Juřica. Valašskomeziříčská dvojice jedoucí na voze Mitsubishi Lancer EVO IX musela kvůli technické závadě odstoupit v polovině soutěže z pěkného dvanáctého místa v absolutním pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Černý s Kohoutem nejrychlejší dvoukolkou v Krkonoších

foto

23. června 2011 • 15:15

Jan Černý s Pavlem Kohoutem v Mezinárodním mistrovství České republiky pravidelně startují se Škodou Fabia R2, ale k těmto startům přidávají nepravidelné starty s nějakým jiným vozem ve sprintrally. Nejinak tomu bylo i na uplynulé Rally Krkonoše, kam Černý s Kohoutem vyrazili s Renaultem Clio R3 týmu DEFRS.

žádný příspěvek celý článek »

Prvé body v rallyšprinte pre Drotára

foto

22. června 2011 • 14:50

Až príliš opatrne sa pustila do bojov so súpermi posádka Slovakia rally system Igor Drotár - Vladimír Bánoci na Rally Krkonoše, ktorá bola tretím pokračovaním osemdielneho českého šampionátu v rallyšprinte. Naša dvojica akoby nechcela poškodiť techniku, pred najbližším domácim podujatím pretože dosiahnuté časy tomu jasne nasvedčovali.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Semerád stříbrný v Krkonoších

foto

22. června 2011 • 14:35

Semerád Rally team si po soutěžích v mistrovství světa produkčních vozů odskočil testovat na jeden z rallysprintů v České republice. Tím vybraným závodem byla Rally Krkonoše, která se uskutečnila uplynulý víkend v okolí Trutnova. Martin Semerád se spolujezdcem Michalem Ernstem jeli do Krkonoš s jasným cílem.

žádný příspěvek celý článek »

Havárie Petra Kačírka na Rally Krkonoše (FOTO + VIDEO)

foto

21. června 2011 • 09:00

Sjezd do obce Prostřední Staré Buky patří ke kultovním místům Rally Krkonoše. Každoročně si na tomto místě vylámou zuby některé posádky. Nejhůře letos dopadla dvojice Petr Kačírek - Jaroslav Jugas, jejichž nehodu se podařilo zachytit fotoaparátem Michelu Riechertovi a videokamerou Jardovi RS.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Krkonoše od Roberta Balcara

foto

20. června 2011 • 17:30

Na třetí díl českého rallysprintového šampionátu, kterým byla víkendová Rally Krkonoše, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar. Jaké fotografie se mu podařilo nasbírat na rychlostních zkouškách v okolí Trutnova si můžete prohlédnout právě nyní.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Krkonoše od Michela Riecherta

foto

20. června 2011 • 16:40

Při třetím dílu letošního rallysprintového šampionátu, kterým byla víkendová Rally Krkonoše, nepanovalo vůči posádkám i divákům přívětivé počasí. Přesto se bylo jistě nač dívat, jak ostatně můžete posoudit z fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Krkonoše od Matěje Skalníka

foto

20. června 2011 • 08:00

Teprve třetím dílem pokračoval o uplynulém víkendu rallysprintový šampionát. Do okolí Trutnova se na náročné rychlostní zkoušky Rally Krkonoše sjelo skutečně zajímavé soutěžní pole, jak můžete vypozorovat i ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Matěje Skalníka.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Krkonoše od Luboše Laholy

foto

19. června 2011 • 19:00

O uplynulém víkendu se v okolí Trutnova uskutečnil další díl českého rallysprintového šampionátu. Na tradiční červnovou Rally Krkonoše se vydal i nás stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola, jehož video si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

TNT: Krkonošskou jízdu za bronzem ukončila havárie

foto

19. června 2011 • 15:45

Na třetí podnik rallysprintového šampionátu Rally Krkonoše odjížděli Jaromír Tarabus s Igorem Norkem jako vedoucí posádka průběžné klasifikace MČR Sprintrally. Po dvě třetiny soutěže se drželi na třetím místě absolutně a na prvním místě ve třídě 2 mezi vozy S2000. Bohužel, dvě rychlostní zkoušky před cílem přišla havárie, která všechny naděje na medailové umístění zmařila.

žádný příspěvek celý článek »

toplist