www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 11 - Partr Rally Vsetín (MČR-S)

Pech s MINI druhý ve Vsetíně

foto

24. října 2011 • 15:30

O právě uplynulém víkendu se jela závěrečná soutěž rallysprintového mistrovství, kterou využili Pech s Uhlem k dalšímu zkoušení zapůjčeného vozu Mini Cooper S2000 1.6T. Po nedávné premiéře na mokré a uklouzané Rally Jeseníky, kde se jim s tímto vozem podařilo získat bronz, se tentokrát počasí umoudřilo a dopřálo posádce EuroOilu vyzkoušet si Miníka na suchu.

žádný příspěvek celý článek »

Valoušek s Hrůzou jsou mistři ČR ve sprintrally

foto

24. října 2011 • 11:10

Posádka Delimax Teamu, Pavel Valoušek - Zdeněk Hrůza, zvítězila na Partr Rally Vsetín a pro rok 2011 se tak stává mistry v ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally. Tohoto úspěchu dvojice dosáhla i navzdory tomu, že kvůli technickým výpadkům a také zranění nebodovala ve všech podnicích seriálu jednodenních automobilových soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Vsetíně po RZ 6 první Valoušek

foto

22. října 2011 • 14:50

Po šesté rychlostní zkoušce došlo k drobné změně pořadí na prvních třech místech. Nyní je první Valoušek, druhý Pech a třetí Odložilík. Otrokovický jezdec je tak dvě rychlostní zkoušky od zisku titulu mistra republiky ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa pokračuje vo Vsetíne

foto

21. října 2011 • 08:00

Po zisku vicemajstrovského titulu v rámci seriálu DMACK Tyres Rally 2011 pokračuje slovenský Rufa Team po týždňovej prestávke na podujatí Partr Rally Vsetín s posádkou Grzyb – Dachowski a vozidlom Peugeot 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf bude ve Vsetíně vyučovat

foto

20. října 2011 • 08:45

Také při závěrečném podniku Mistrovství České republiky ve sprintrally se setkáme s vozem Subaru Czech Rally Teamu. Posádka hatchbacku Subaru Impreza WRX STI bude mít ale hodně netradiční složení...

žádný příspěvek celý článek »

Partr rally Vsetín rozhodne o novém mistru

foto

15. října 2011 • 07:00

Příznivci dramatických rozuzlení si mohou mnout ruce. Nový mistr pro rok 2011 Ecosun Mistrovství ČR ve sprintrally totiž vzejde až z posledního podniku letošní sezony PARTR rally Vsetín. Šanci na zisk titulu mají hned čtyři jezdci.

žádný příspěvek celý článek »

Partr rally Vsetín se blíží

foto

4. října 2011 • 22:35

Již necelé tři týdny zbývají do startu závěrečného podniku Ecosun Mistrovství ČR ve sprintrally, který se jako obvykle pojede na valašských kotárech. Vsetínští pořadatelé v letošním ročníku přicházejí s výrazně pozměněnou tratí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist