www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 11 - Partr Rally Vsetín (MČR-S)

JST - úspěch, který se nečekal

foto

15. listopadu 2011 • 12:20

Nebývá zvykem, aby se novátorský projekt v oblasti motorsportu mohl pochlubit ziskem titulu už v prvním roce svého působení. V případě Junior Sport Talentu se tak stalo hned třikrát! Z toho dva triumfy si připsali jezdci rally. Miroslav Jakeš, Vladimír Mandík a Tomáš Pospíšilík. Trojice jezdců, kteří se stali reprezentanty nového projektu Junior Sport Talent v sezoně 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbrný a zlatý podzim Ondřeje Bisahy – díl druhý

foto

9. listopadu 2011 • 11:20

Jsou to dva roky, kdy jsme psali o prvních kilometrech Ondřeje Bisahy na tratích klasických automobilových soutěží. Tehdy kroměřížský jezdec poprvé naskočil do rallyového poháru, kde pomalu začal zúročovat své dosavadní zkušenosti z automobilových slalomů. Od té doby se Ondřej vyšvihl mezi špičku své kategorie, což v sezoně 2011 dokázal několika solidními výsledky jak dílčími, tak celkovými.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr Rally Vsetín od Roberta Balcara

foto

1. listopadu 2011 • 08:00

Partr Rally Vsetín ani v letošním roce neprovázelo kdovíjak příjemné počasí. Ranní mrazíky vystřídalo během sobotního dne přeci jen pěknější počasí a tak se ti, co se odvážili opustit domácnost, dostatečně pobavili. Jedním z nich byl i Robert Balcar, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl je týmovou jedničkou, Hudce nutí žena více závodit

foto

31. října 2011 • 13:15

Další cenný úspěch si na Partr Rally Vsetín do své sbírky přidala posádka Toba Czech MH Racing teamu ve složení Jaroslav Pešl – Roman Pešek. Dvojice jedoucí na Mitsubishi Lancer EVO IX na posledním podniku sprintového šampionátu skončila na 11. místě absolutně a třetí ve sví třídě 3. Tolik spokojená už nemohla být druhá týmová posádka s pilotem a zároveň šéfem týmu Martinem Hudcem a navigátorem Jiřím Černochem.

žádný příspěvek celý článek »

JTRT po Rally Vsetín: Se smíšenými pocity na domácí půdě

foto

31. října 2011 • 13:00

Vsetínský JT Říha Group rally team se představil na domácí půdě. Navzdory trápení a defektům lze start hodnotit jako úspěšný. A to i navzdory odstoupení populární dvojice Jaromír Tomaštík – Olga Lounová. Pojďme ale popořadě.

žádný příspěvek celý článek »

TNT ve Vsetíně: Rozlučka s Fiatem dopadla na jedničku

foto

27. října 2011 • 10:50

Závěrečná soutěž rallysprintového šampionátu znamenala pro trojici „TNT“, tedy Jaromíra Tarabuse s Igorem Norkem a stejně tak i Daniela Trunkáta, hned několik událostí. Co se týče závodu, tak druhou příčku ve třídě 2 a šestou v absolutní klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr Rally Vsetín od Josefa Petrů

foto

25. října 2011 • 14:00

Závěrečným dílem letošního Ecosun mistrovství České republiky ve sprintrally byta jako již tradičně Partr Rally Vsetín. Na Valašské se až z dalekého Německa vydal i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr Rally Vsetín od Matěje Skalníka

foto

25. října 2011 • 11:00

Partr Rally Vsetín ani v letošním roce neprovázelo kdovíjak příjemné počasí. Ranní mrazíky vystřídalo během sobotního dne přeci jen pěknější počasí a tak se ti, co se odvážili opustit domácnost, dostatečně pobavili. Jedním z nich byl i Matěj Skalník, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Jakeš s bronzem v kapse

foto

25. října 2011 • 10:00

Až závěrečný podnik ECOSUN MČR ve sprintrally rozluštil tajenku na stupních vítězů. Konečné třetí místo v letošním šampionátu vybojovali Miroslav Jakeš s Petrem Grossem.

příspěvků: 1 celý článek »

Stříbrný tanec mezi valašskými kameny

foto

25. října 2011 • 09:00

Martin Bujáček s Markem Omelkou odjížděli na osmý ročník Partr Rally Vsetín coby juniorští mistři republiky s cílem udržet stříbro ve třídě 3, neboli velkými eNky, před Honzou Jelínkem. Kluci ale rozhodně nehodlali jet nějakou údržbu, jak se říká „na hyenu.“

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr Rally Vsetín od Michela Riecherta

foto

24. října 2011 • 23:00

Závěrečným dílem letošního Ecosun mistrovství České republiky ve sprintrally byta jako již tradičně Partr Rally Vsetín. Na Valašské se až z dalekého Německa vydal i náš stálý spolupracovník Michel Riechert, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s MINI druhý ve Vsetíně

foto

24. října 2011 • 15:30

O právě uplynulém víkendu se jela závěrečná soutěž rallysprintového mistrovství, kterou využili Pech s Uhlem k dalšímu zkoušení zapůjčeného vozu Mini Cooper S2000 1.6T. Po nedávné premiéře na mokré a uklouzané Rally Jeseníky, kde se jim s tímto vozem podařilo získat bronz, se tentokrát počasí umoudřilo a dopřálo posádce EuroOilu vyzkoušet si Miníka na suchu.

žádný příspěvek celý článek »

Valoušek s Hrůzou jsou mistři ČR ve sprintrally

foto

24. října 2011 • 11:10

Posádka Delimax Teamu, Pavel Valoušek - Zdeněk Hrůza, zvítězila na Partr Rally Vsetín a pro rok 2011 se tak stává mistry v ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally. Tohoto úspěchu dvojice dosáhla i navzdory tomu, že kvůli technickým výpadkům a také zranění nebodovala ve všech podnicích seriálu jednodenních automobilových soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Partr Rally Vsetín od Luboše Laholy

foto

23. října 2011 • 19:50

Víkendová Partr Rally Vsetín ukončila letošní český rallysprintový šampionát. Závěrečných soubojů na náročných valašských tratích se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola, jehož video si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek vyhrál Vsetín a dojel si pro mistrovský titul

foto

22. října 2011 • 18:10

O absolutním vítězi vsetínské Partr rally a tím i titulu mistra ČR ve sprintrally je rozhodnuto. Stal se jím otrokovický jezdec Pavel Valoušek, který byl v celkovém součtu časů z rychlostních zkoušek o 6,4 sekundy rychlejší než druhý Václav Pech. Bronz vybojoval Roman Odložilík.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist