www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Geko Ypres Rally (IRC)

Pierre Campana na Ypres nakonec nepojede

foto

19. června 2011 • 11:30

Francouzský pilot Pierre Campana, který předvedl vynikající výkon na domácí Tour de Corse, se na belgickém díle seriálu IRC nepředstaví. Dnes byl nucen svou plánovanou účast za volantem Peugeotu 207 S2000 odvolat.

žádný příspěvek celý článek »

Testy Snijerse, Romaina a Loixe před Ypres (FOTO a VIDEO)

foto

18. června 2011 • 07:00

Již příští týden se pojede špičkově obsazený díl IRC a ME, Geko Ypres Rally. Soutěžní posádky se na něj poctivě připravují. Dnes vám přinášíme fotografie Toma Buyse a videa Frederika Sohiera z testů Patricka Snijerse, Alexe Romaina a Freddyho Loixe.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Geko Ypres Rally

foto

14. června 2011 • 18:30

Pořadatelé dalšího dílu ME a IRC, Geko Ypres Rally, dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek. Přestože v něm nakonec chybí Patrik Sandell, i tak patří k těm nejnabitějším v celé letošní soutěžní sezóně.

příspěvků: 9 celý článek »

Patrick Snijers na Ypres s Mini

foto

23. května 2011 • 14:30

Legendární belgický jezdec Patrick Snijers chystá velkou novinku – na Ypres Rally, která je zařazená do seriálů ME a IRC, se představí s novým Mini John Cooper Works S2000. A následně jej využije v dalších soutěžích belgického národního šampionátu, kde už však bude vůz přestavěn do verze WRC. Mini je v současnosti jediným vozem, který konverzi modifikací S2000 a WRC umožňuje na úrovni soukromých týmů.

příspěvků: 1 celý článek »

Martin Knudsen jedná s Protonem o startu v IRC

foto

28. dubna 2011 • 13:00

Dánský pilot Martin Knudsen, kterého si fanoušci mohou pamatovat z jeho předloňského startu na Barum Czech Rally Zlín za volantem Hondy Civic Type R3, jedná o účasti v seriálu IRC s vozem Proton Satria Neo S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Ghislain de Mevius pojede IRC s Kronosem

foto

10. března 2011 • 17:30

Již před dvěma týdny jsme v krátkých aktualitách informovali, že by se Ghislain de Mévius měl v letošním roce představit na soutěžích IRC. V těchto dnech byly jeho plány upřesněny, bude startovat v barvách týmu Kronos Racing.

žádný příspěvek celý článek »

toplist