www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Geko Ypres Rally (IRC)

Bryan Bouffier vyloučen z Geko Ypres Rally

foto

21. července 2011 • 19:30

Francouzský jezdec Bryan Bouffier byl vyloučen z červnové Geko Ypres Rally, ve které dojel na druhé příčce absolutní klasifikace. Problematickým dílem, kvůli kterému byla posádka vyloučena, je řízení jeho továrního Peugeotu 207 S2000.

příspěvků: 3 celý článek »

Fotogalerie z Geko Ypres Rally od Toma Buyse

foto

14. července 2011 • 13:00

Těsně před startem Sata Rallye Acores si připomeneme předchozí díl IRC, Geko Ypres Rally přinesl zajímavou podívanou. Přestože nebylo zrovna nejideálnější počasí a řada favoritů se vyřadila hned na začátku, i tak se bylo na testech nač dívat. Jak to na tratích vypadalo můžete shlédnout ve fotogalerii Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Geko Ypres Rally od Marka Pléhy

foto

7. července 2011 • 11:00

Letošní ročník Geko Ypres Rally přinesl zajímavou podívanou. Přestože nebylo zrovna nejideálnější počasí a řada favoritů se vyřadila hned na začátku, i tak se bylo na testech nač dívat. Jak to na tratích vypadalo můžete shlédnout ve fotogalerii Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Geko Ypres Rally od André Lavadinha

foto

30. června 2011 • 09:00

Letošní ročník Geko Ypres Rally přinesl zajímavou podívanou. Přestože nebylo zrovna nejideálnější počasí a řada favoritů se vyřadila hned na začátku, i tak se bylo na testech nač dívat. Jak to na tratích vypadalo můžete shlédnout v dnešní fotogalerii André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Geko Ypres Rally od Luboše Laholy

foto

28. června 2011 • 15:50

O uplynulém víkendu se uskutečnil jeden z vrcholů letošní kontinentální sezóny, Geko Ypres Rally. Na západ Belgie se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola, jehož téměř desetiminutové video si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Životní výsledek pro Solowowa v Yprách

foto

28. června 2011 • 09:00

Vynikající a popravdě i nečekaný výsledek si ze zrádných belgických asfaltů odvezla polská dvojice Michal Solowow - Maciek Baran. Po loňském sedmém místě si z Yper letos odvezla čtvrtou příčku absolutně a kromě toho vyhrála v hodnocení jezdců přihlášených do mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 2. etapy Geko Ypres Rally od Františka Duška

foto

28. června 2011 • 08:00

Letošní ročník Geko Ypres Rally přinesl zajímavou podívanou. Přestože nebylo zrovna nejideálnější počasí a řada favoritů se vyřadila hned na začátku, i tak se bylo na testech nač dívat. Jak to na tratích vypadalo můžete shlédnout v dnešní fotogalerii Františka Duška ze druhé etapy belgické soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Freddy Loix opanoval belgickou Ypres Rally

foto

27. června 2011 • 08:35

Freddy Loix jedoucí v tovární Škodě Fabii Super 2000 suverénním způsobem zvítězil v pátém podniku IRC, belgické Ypres Rally. Celkově si připsal na této soutěži sedmé vítězství a nesmazatelně se zapsal do historie této soutěže. 'Fast' Freddy Loix zvítězil v celkem devíti rychlostních zkouškách z celkových 18.

žádný příspěvek celý článek »

Geko Ypres Rally v cíli, Loix už posedmé slaví

foto

25. června 2011 • 22:55

Geko Ypres Rally skončila. Jejím mužem číslo jedna se dle papírových předpokladů stal Freddy Loix, který tuto náročnou soutěž vyhrál už posedmé. Na stupních vítězů jej doplnili Bryan Bouffier a Hans Weijs, který je jednoznačně největším překvapením celého víkendu. S vozem kategorie S2000 startoval vůbec poprvé a premiéru hned zakončil bronzem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Geko Ypres Rally od Františka Duška

foto

25. června 2011 • 14:30

Již od včerejška se v okolí belgického města Ypres bojuje o další body do mistrovství Evropy i IRC. Na západ Belgie k hranicím z Francií se vydal i náš stálý redakční spolupracovník František Dušek, jehož fotografie z první etapy si můžete prohlédnou právě nyní.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký se Starým odstupují z Ypres Rally ještě před startem

foto

24. června 2011 • 13:40

Česká posádka Jan Kopecký – Petr Starý neodstartuje do dalšího podniku IRC a ME, belgické Geko Ypres Rally. Dvojice továrního týmu Škoda Motosport totiž doplatila na včerejší havárii ze shakedownu. Zatímco vůz se podařilo opravit, spolujezdec kvůli zranění nemůže do závodu nastoupit.

žádný příspěvek celý článek »

Ypres: Shakedown pro Loixe, Kopecký havaroval

foto

24. června 2011 • 09:00

Se smíšenými pocity odjížděl ze včerejšího shakedownu před dnešním ostrým startem Geko Ypres Rally tovární tým Škoda Motorsport. Zatímco domácí Freddy Loix se mohl na trati testovací zkoušky radovat z nejlepšího času, jeho kolega Jan Kopecký havaroval.

příspěvků: 2 celý článek »

Na Ypres Rally favority především domácí jezdci

foto

23. června 2011 • 15:45

Napínavou bitvu slibuje další soutěž letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge. Na rychlých belgických asfaltech se v okolí Yper utká řada kvalitních jezdců, z nichž hned několik si může oprávněně brousit zuby na nejvyšší příčky.

žádný příspěvek celý článek »

Na startu Ypres rekordní počet vozů Fabia Super 2000

foto

21. června 2011 • 13:20

Ještě nikdy v historii rally se na startu neobjevilo tolik vozů Fabia Super 2000 jako na nadcházející tradiční Ypres Rally v Belgii nadcházející víkend, pátém podniku šampionátu IRC. Celkem 12 vozů Fabia poměří své síly se stejně očekávaným počtem vozů Peugeot.

žádný příspěvek celý článek »

Rally cestopis: Ypres

foto

20. června 2011 • 16:50

Česky Ypry, francouzsky Ypres, nebo chcete-li, tak klidně i vlámsky Ieper, jsou pro belgického fanouška automobilových soutěží stejnou Mekkou domácích soutěží, jakou je pro toho českého zlínská Barumka. Obě soutěže patří k perlám a vrcholům seriálu Intercontinental Rally Challenge.

příspěvků: 10 celý článek »

toplist