www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Rallyshow Uherský Brod

Čtvrtý závod a čtvrtý spolujezdec

foto

7. listopadu 2011 • 17:30

Pomalu se blíží první z volných soutěží, kterou bude RallyShow Uherský Brod. Opět se zde představí také Tomáš Blažek, jehož bude na této soutěži nakonec navigovat Pavla Fričová, kterou můžeme znát ze startů s Karlem Mackem.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Dunovský s mistrovskou Škodou Fabia Super 2000

foto

7. listopadu 2011 • 09:00

Sparrow racing team hlásí necelý týden před startem RallyShow Uherský Brod velmi zajímavou novinku. V závěru sezony navázala zlínská stáj spolupráci s týmem Kresta Racing a pořídila Škodu Fabia Super 2000, se kterou vyhráli Roman Kresta s Petrem Grossem letošní titul absolutních mistrů České republiky v rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Tlusťák nekončí spolupráci s Mitsubishi

foto

3. listopadu 2011 • 16:30

Výborné čtvrté místo v absolutním pořadí získal na závěrečném mistrovském rallysprintu sezony ve Vsetíně zádveřický jezdec Antonín Tlusťák. Úřadující vicemistr Evropy startoval ve valašských kotárech premiérově na voze Mitsubishi Lancer WRC 05 z anglické stáje MML Sports Ltd., která vznikla z bývalého továrního týmu Mitsubishi World Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Autogames RallyShow Uherský Brod: Uzávěrka přihlášek již v pátek

foto

1. listopadu 2011 • 14:00

Třetí ročník Autogames RallyShow Uherský Brod již klepe na dveře a do startu zbývá týden a půl. V pátek 4.11.2011 ve 23:59 je naplánována uzávěrka přihlášek. Většina posádek se tradičně přihlašuje v posledních dnech, takže momentálně se stav přihlášených stále zvyšuje. Pořadatelé očekávají do 50 přihlášených jezdců ze 3 států.

žádný příspěvek celý článek »

Autogames RallyShow Uherský Brod 2011 – Rally Guide a mapy RZ

foto

4. října 2011 • 21:15

Před týdnem byly zveřejněny Zvláštní ustanovení, časový harmonogram a přihláška na Autogames RallyShow Uherský Brod 2011. Dnes pořadatelé vydávají Rally Guide a zveřejňují mapy rychlostních zkoušek. Potvrzeno bylo už několik přihlášek prvních zájemců o start na tomto volném závodě.

žádný příspěvek celý článek »

Základní informace k Autogames RallyShow Uherský Brod

foto

28. září 2011 • 11:30

Právě dnes se zveřejňují Zvláštní ustanovení, časový harmonogram a přihláška na třetí ročník Autogames RallyShow Uherský Brod! Stejně jako v loňské sezoně se závod pojede jako volný podnik v rally. Loňský ročník byl jezdci vesměs skvěle hodnocen a také celkové zpráva od federace automobilového sportu dopadla velmi dobře.

žádný příspěvek celý článek »

toplist