www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - TipCars Pražský Rallysprint

K Štajfovi si v Praze sedne Peták

foto

1. prosince 2011 • 10:00

Pražský rallysprint každoročně pojímá Subaru Czech Rally Team jako pohodové rozloučení se sezónou, navíc na domácí půdě. Také letos proto nastoupí tým v silné sestavě, všechny tři vozy Subaru Impreza WRX STI budou samozřejmě opět zaplněny posádkami zajímavých jmen.

žádný příspěvek celý článek »

JTRT v Praze tradičně netradičně

foto

1. prosince 2011 • 09:00

Nadcházející motoristický víkend se ponese ve znamení tradičného Pražského rallysprintu. A ani v tomto závodě tradičně nebudou chybět posádky vsetínského JT Rally teamu. Letos se mají diváci opravdu nač těšit, dalo by se říci, že pro tento závod by se mohl tým přejmenovat na All Stars Rally Team. Posuďte sami…

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na XVII. TipCars Pražský Rallysprint

foto

29. listopadu 2011 • 21:30

Pořadatel dnes uvolnil neúplný seznam přihlášených posádek na Pražský Rallysprint. I z něj je ale to nejpodstatnější již jasné. Průběžný seznam přihlášených posádek na XVII. Tipcars Pražský Rallysprint nám poodhalí roušku tajemství, kdo letos zavítá do Prahy na populární, prosincový závod v hlavním městě. Závod samotný je volným podnikem a velká volnost se dává i přihlášeným posádkám v tom, aby až do poslední chvíle mohly měnit spolujezdce a i automobil.

příspěvků: 11 celý článek »

P-G Andersson s Fabií WRC v Praze

foto

24. listopadu 2011 • 08:50

Nejvýznamnější automobilový závod v hlavním městě, XVII. TipCars Pražský Rallysprint se bude moci pochlubit účastí špičkového automobilového závodníka, který byl v minulosti členem několika továrních týmů, ale který není českým fanouškům zcela neznámý. Jedná se o populárního Švéda Per -Gunnara Anderssona, který na XVII. TipCars Pražský Rallysprint přijede tentokrát se Škodou Fabia WRC.

žádný příspěvek celý článek »

SUBARU Rally aréna nabídne show, zábavu i adrenalin na jednom místě

foto

23. listopadu 2011 • 18:10

Jedním z klíčových míst XVII. TipCars Pražského Rallysprintu bude SUBARU Rally aréna, ve kterou se dočasně promění dostihové a klusácké závodiště ve Velké Chuchli. Diváci zde budou moci sledovat dění na dvou okruhových rychlostních zkouškách a dvou klasických rychlostních zkouškách.

žádný příspěvek celý článek »

XVII. TipCars Pražský Rallysprint s jasným harmonogramem

foto

9. listopadu 2011 • 07:00

Motoristé, kteří minulý týden mířili po strakonické rychlostní silnici do centra hlavního města, mohli pozorovat neobvyklý pohyb betonářských vozů na ploše dostihového závodiště ve Velké Chuchli. Právě tady, na chuchelském závodišti, které se pro tento víkend přejmenuje na SUBARU Rally arénu, se totiž odehrají čtyři ze šesti rychlostních zkoušek populárního XVII. TipCars Pražského Rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

XVII. TipCars Pražský Rallysprint se představuje

foto

13. října 2011 • 13:10

Jako jedna z nejvýznamnějších motoristických akcí v závěru roku se do paměti diváků a příznivců automobilových soutěží v rally vryl závod, který nese název XVII. TipCars Pražský Rallysprint. Ojedinělá automobilová soutěž, odehrávající se v přímo v hlavním městě, si za sedmnáct let své existence získala silnou pozici jak mezi účastnícími se posádkami, tak mezi fanoušky rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist