www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - TipCars Pražský Rallysprint

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Josefa Petrů

foto

9. prosince 2011 • 15:30

O uplynulém víkendu se uskutečnil TipCars Pražský Rallysprint. Tradičního zimního vyvrcholení tuzemské soutěžácké sezóny v hlavním městě se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Semerádové se v Chuchli bavili

foto

7. prosince 2011 • 13:45

Pro Martina a Josefa Semerádovi byl XVII. TipCars Pražský Rallysprint posledním závodem roku 2012, a tak domácí závod pojali jako rozloučení se sezonou automobilových soutěží rally a poděkování všem přátelům a partnerům týmu. Na start závodu se postavili s identickými Mitsubishi Lancer EVO IX a hned od začátku pořádně tlačili na pilu.

žádný příspěvek celý článek »

Štvrté miesto pre KL Racing Teamom v Prahe

foto

7. prosince 2011 • 13:00

V minulom týždni sme vás informovali, že na predposlednom podujatí českej rally sezóny sa predstaví Žilinský KL Racing Team s 1.vicemajstrom Slovenska Grzegorzom Grzybom.

žádný příspěvek celý článek »

JTRT: Po Praze chystáme velké překvapení do Slušovic

foto

6. prosince 2011 • 22:00

V silné konkurenci prakticky kompletní domácí špičky se o uplynulém víkendu představil na Pražském rallysprintu i vsetínský JT Rally Team. Trojice posádek ve složení Jaromír Tomaštík – Olga Lounová, Daniel Landa – Jaroslav Vrečka a Zdeněk Pokorný – Klára Šillerová pak jistojistě pobavila diváky, což bylo také jedním z hlavních předstartovních cílů.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Dalibora Benycha

foto

6. prosince 2011 • 18:15

O uplynulém víkendu se uskutečnil v tradičním mikulášském termínu TipCars Pražský Rallysprint. Po dlouhých letech se organizátoři rozhodli opustit Strahov a přesunout veškeré zázemí do Velké Chuchle. Jak to v okolí dostihového závodiště vypadalo si můžete prohlédnout na snímcích Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf zakončil sezónu v Praze

foto

6. prosince 2011 • 11:45

Nová podoba Pražského rallysprintu Subaru Czech Rally Teamu svědčila. Všechny týmové vozy i přes drobné šrámy zdárně dojely do cíle a udělaly radost fanouškům rychlé jízdy i milovníkům dramatických situací.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Bronislava Končitíka

foto

6. prosince 2011 • 09:00

Víkendový TipCars Pražský Rallysprint je úspěšně za námi. Tradičního zimního vyvrcholení tuzemské soutěžácké sezóny v hlavním městě se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Michela Riecherta

foto

5. prosince 2011 • 23:45

O uplynulém víkendu se uskutečnil v tradičním mikulášském termínu TipCars Pražský Rallysprint. Po dlouhých letech se organizátoři rozhodli opustit Strahov a přesunout veškeré zázemí do Velké Chuchle. Jak to v okolí dostihového závodiště vypadalo si můžete prohlédnout na snímcích Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa strieborná na Pražskom Rallysprinte

foto

5. prosince 2011 • 23:00

Jedno z najprestížnejších mimosezónnych podujatí v rally absolvoval počas uplynulej soboty slovenský Rufa Team. Tím reprezentovala posádka Per Gunnar Andersson – Emil Axelsson.

žádný příspěvek celý článek »

Pražský rallyesprint se letos přestěhoval do Chuchle a vydařil se

foto

5. prosince 2011 • 22:45

Václav Pech opět potvrdil své kvality a po boku opět s Mirkem Topolánkem, dřívějším významným politikem, nyní poněkud v ústraní ( ale "za vodou ....."), ovládl v absolutním pořadí závod Pražský rallyesprint, který tradičně patří k prvnímu prosincovému víkendu a mezi jeden z posledních závodů v roce.

žádný příspěvek celý článek »

Pech absolutně vyhrál Pražský Rallysprint

foto

5. prosince 2011 • 22:30

V sobotu 3. prosince Václav Pech, v den svých 35. narozenin, poosmé zvítězil v populárním XVII. Pražském Rallysprintu. Stal se tak suverénně nejúspěšnějším jezdcem v historii tohoto závodu v hlavním městě a už popáté jej na stupně vítězů doprovodil spolujezdec Mirek Topolánek.

žádný příspěvek celý článek »

XVII. TipCars Pražský Rallysprint úspěšně v cíli

foto

4. prosince 2011 • 15:00

Tisíce diváků na XVII. TipCars Pražském Rallysprintu viděly napínavé drama až do konce závodu. Velmi kvalitní konkurence se sjela na start XVII. TipCars Pražského Rallysprintu. Nechyběl dvojnásobný mistr světa JWRC Švéd Per – Gunnar Andersson, sedminásobný vítěz Pražského Rallysprintu Václav Pech jun., držitel mezinárodní priority FIA B Antonín Tlusťák, či čerstvý mistr České republiky ve Sprintrally Pavel Valoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech se rozloučí se sezónou v Praze

foto

1. prosince 2011 • 15:35

Pro plzeňskou posádku Václava Pecha a Petra Uhla, kteří nedávno převzali v pražském hotelu Ambasador cenu již za devátý titul Mistrů Evropy central, se stalo tradicí, že sezonu v automobilových soutěžích zakončují Pražským Rallysprintem. Neméně tradiční je i fakt, že se v Praze Václav Pech pravidelně objevuje s vozy nejvyšší specifikace WRC.

žádný příspěvek celý článek »

KL racing v Prahe s 1. Vicemajstrom SR Grzegorom Grzybom

foto

1. prosince 2011 • 12:00

Počas nasledujúcej soboty sa bude konať v Prahe predposledné podujatie tohtoročnej rally sezóny. Prvýkrát v histórii sa tohto podujatia zúčastní aj Žilinský KL Racing Team.

žádný příspěvek celý článek »

K Štajfovi si v Praze sedne Peták

foto

1. prosince 2011 • 10:00

Pražský rallysprint každoročně pojímá Subaru Czech Rally Team jako pohodové rozloučení se sezónou, navíc na domácí půdě. Také letos proto nastoupí tým v silné sestavě, všechny tři vozy Subaru Impreza WRX STI budou samozřejmě opět zaplněny posádkami zajímavých jmen.

žádný příspěvek celý článek »

toplist