www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - PdTech Mikuláš Rally Slušovice

Tlusťák svezl hokejovou legendu Rostislava Vlacha (+FOTO)

foto

9. prosince 2011 • 09:00

Letošní druhý vicemistr Evropy v rally Antonín Tlusťák se setkal před startem PdTECH Mikuláš Rally Slušovice na pravidelném setkání s novináři na závěr letošní úspěšné sezony. V rámci mediálního dne se svezl v závodním voze Škoda Fabia Super 2000 trenér extraligových hokejistů PSG Zlín Rostislav Vlach, v nedávných letech úspěšný reprezentant a držitel osmi mistrovských titulů jako hráč.

žádný příspěvek celý článek »

Slušovická Mikuláš Rally aj s účasťou KL Racing Teamu

foto

8. prosince 2011 • 19:30

Tretí ročník podujatia Mikuláš Rally Slušovice sa uskutoční už počas nadchádzajúcej soboty. Svoj premiérový štart si na tejto súťaži užije aj Žilinský KL Racing Team.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Team smeruje na Mikuláš rally Slušovice

foto

8. prosince 2011 • 19:15

Pred troma rokmi začala písať svoju tradíciu nová automobilová súťaž, Mikuláš Rally Slušovice. Na doteraz uskutočnených dvoch ročníkoch na štarte tejto posezónnej súťaže nechýbal ani slovenský RUFA Team so svojou posádkou. Inak tomu nebude ani v tomto roku.

žádný příspěvek celý článek »

Další úspěch Fabie R2 v Itálii

foto

8. prosince 2011 • 16:10

Dalším podnikem šampionátu Raceday Ronde Terra byl o uplynulém víkendu podnik, jedoucí se na šotolinové trati na dohled od východoitalských Dolomit – 13. Prealpi Master Show. Osvědčená dvojice Elwis Chentre a Igor D´Herin se opět postavila na start soutěže s vozem Škoda Fabia R2 a cílem bojovat o přední příčky ve své kategorii.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Mikuláš Rally Slušovice (aktualizováno)

foto

6. prosince 2011 • 23:20

Pořadatelé závěrečného podniku letošní sezony, který se pojede tuto sobotu ve Slušovicích, již mají jasno o jezdeckém obsazení. Do včerejší uzávěrky se jim přihlásilo celkem sedmapadesát soutěžních posádek. Nechybějí zajímavá jména, ani zajímavé vozy - od silných WRC přes několik S2000 a produkční vozy až po historické klenoty.

příspěvků: 1 celý článek »

Ve Slušovicích s Fabií

foto

6. prosince 2011 • 17:20

PdTech Mikuláš Rally Slušovice definitivně ukončí motoristickou sezónu v České republice. Mikulášská rally ve Slušovicích se stává rok od roku velice populární a láká řadu špičkových posádek nejen ze Čech, ale také z okolních států. Nejednak tomu bude i letos. Letošní sezónu uzavře ve Slušovicích také posádka Tomáš Blažek – Pavla Fričová, která se zde představí ve Škodě Fabia z dílen Speed Racing Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná a Mikuláš jsou neodmyslitelně spjaty s rodinou Minaříků

foto

5. prosince 2011 • 08:20

Když se řekne Rallysprint Kopná nebo Mikuláš Rally Slušovice, vždy za organizací těchto automobilových podniků stojí rodina Minaříků z Podkopné Lhoty. Nejpopulárnější český rallysprint na Kopné je spojen od prvního ročníku právě s rodinou Minaříků.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Rally Slušovice se hlásí potřetí o slovo

foto

29. listopadu 2011 • 09:00

Již potřetí v řadě obstará závěr české sezony automobilových soutěží PdTECH Mikuláš Rally Slušovice, která se uskuteční v sobotu 10. prosince 2011. Jedná se o volný podnik zapsaný v kalendáři Federace automobilového sportu Autoklubu České republiky. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili pro soutěžní posádky celkem čtyři rychlostní zkoušky v celkové délce bezmála 22 ostrých kilometrů a jako bonbonek pro diváky na závěr opět tzv. Drift stage.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení a přihláška na letošní Mikuláš Rally

foto

24. listopadu 2011 • 10:40

Opravdu posledním podnikem letošní soutěžácké sezony bude slušovická Mikuláš Rally konaná 10. prosince. Valašská tečka za uplynulým rokem ma nachystanou lahůdku v podobě povolení hřebíkových pneu na všech rychlostních zkouškách. Nezbývá tedy než čekat na sněhovou nadílku, zájemci o start by ještě měli prostudovat zvláštní ustanovení a poslat přihlášku. Všechn dokumenty jsou již k dispozici!

žádný příspěvek celý článek »

toplist