www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - PdTech Mikuláš Rally Slušovice

CERS performance a podzimní exhibice

foto

17. prosince 2011 • 18:25

Zimní přestávka je v českých rally letos nezvykle krátká – sotva se dojela sezona rallysprintů a proběhlo několik exhibičních závodů, na dveře už klepe rakouská Jänner Rallye, úvodní podnik MMČR 2012. Mezi týmy, které si jen pramálo odpočinuly, patří i CERS performance. Ten se totiž po úspěchu na závěrečném sprintu ve Vsetíně ukázal i na volných podnicích v Uherském Brodě a Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally Slušovice od Romana Kašpárka

foto

15. prosince 2011 • 12:50

Definitivně posledním závodem letošní soutěžácké sezóny byla Mikuláš Rally Slušovice. Přestože tentokráte nenapadl sníh, i tak se bylo za ideálního podzimního počasí nač dívat, což ostatně můžete posoudit i z dnešní fotogalerie od našeho stálého redakčního spolupracovníka Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Slušovice a nepopulární brambora

foto

15. prosince 2011 • 11:00

Svou poslední soutěž v této sezóně absolovala také posádka KRTZ Teamu Patrik Rujbr a Richard Nesvadba. Pro Patrika i Richarda to byla první start na této soutěži, která již třetím rokem uzavírá motoristickou sezónu v České republice. Ve Slušovicích vezla tato posádka na svém Mitsubishi startovní číslo 20 a závěr sezóny si chtěli oba pořádně užít.

žádný příspěvek celý článek »

Historicky prvé víťazstvo KL Racing Teamu

foto

14. prosince 2011 • 12:00

Uplynulá sobota bola v Slušoviciach zasvätená poslednému podujatiu rally u našich západných susedov. Ako sme už avizovali, KL Racing sa na štart postavil s Tomášom Kostkom a vozidlom Škoda Fabia S2000 a bolo z toho historicky prvé víťazstvo v rámci nášho najmladšieho tímu.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Slušovicích stříbrní

foto

14. prosince 2011 • 11:00

PdTECH Mikuláš Rally Slušovice uzavřela letošní motoristickou sezónu v České republice. Po druhé se na této soutěži představil i Tomáš Blažek s Pavlou Fričovou. Tom Blažek, jež ke konci roku startoval s Polem, si dal předčasný vánoční dárek a do soutěže odstartoval se Škodou Fabia od Speed Racing Teamu. Celá soutěž se odehrála v jediný den včetně technických přejímek a seznamovacích jízd.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa sa rozlúčila druhým miestom s tohtoročnou sezónou

foto

14. prosince 2011 • 10:00

Slovenský Rufa Team mal nesmierne ťažkú tohtoročnú sezónu. V rámci nej prežíval, ako to už v živote býva ľahšie aj ťažšie chvíle. O to viac potešilo sobotňajšie druhé miesto v rámci podujatia Mikuláš Rally Slušovice.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada ve Slušovicích potestoval na Monte Carlo 2012

foto

13. prosince 2011 • 02:00

Mezi posádkami, které se v sobotu loučily se sezónou 2011 při Mikuláš Rally Slušovice, byla i dvojice Martin Rada Karolína Jugasová. Při svém premiérovém společném startu a ostatně i úplně prvním pro dceru zkušeného navigátora Jaroslava Jugase dojeli úspěšně až na cílovou rampu a navíc i se slušným výsledkem v TOP dvacítce.

žádný příspěvek celý článek »

Videa ze dvou Mikuláš Rally od Luboše Laholy

foto

12. prosince 2011 • 22:15

Ve stejném vikendu se u nás i v Maďarsku uskutečnila Mikuláš Rally. Obou akcí se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola, který si pro vás připravil unikátní video, ve kterém můžete shlédnout výběr nejlepších záběrů z obou akcí.

žádný příspěvek celý článek »

Mikulášská Rally se vydařila

foto

12. prosince 2011 • 14:05

Letošní sezona českých rally skončila druhou prosincovou sobotu při volném podniku PdTECH Mikuláš Rally. Slušovická rozlučka dopadla na výbornou, a tak všichni zúčastnění odjížděli ze Zlínska spokojeni. Vítězem posledního klání v roce se stal okruhový jezdec Tomáš Kostka se spolujezdcem Miroslavem Houštěm na voze Škoda Fabia Super 2000, který nenašel přemožitele ani na jednom z měřených úseků.

žádný příspěvek celý článek »

Milenka nebo auto? Paško si vybral závody a hned zajel super výsledek

foto

12. prosince 2011 • 09:00

Po více než roce se Libor Paško vrátil do soutěžáckého pelotonu a hned si vyjel výborný výsledek. Svůj naprosto nečekaný a neplánovaný návrat k rally si Libor Paško odbyl a hlavně skvěle užil při PdTech Mikuláš Rally ve Slušovicích. Se spolujezdcem Romanem Peškem a s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX z dílen Jaroslava Pešla si ve Slušovicích vyjel parádní 14. místo absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally Slušovice od Matěje Skalníka

foto

11. prosince 2011 • 14:30

Definitivně posledním závodem letošní soutěžácké sezóny byla Mikuláš Rally Slušovice. Přestože tentokráte nenapadl sníh, i tak se bylo za ideálního podzimního počasí nač dívat, což ostatně můžete posoudit i z dnešní fotogalerie od našeho stálého redakčního spolupracovníka Matěje Skalníka.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka vítězem letošní Mikuláš Rally

foto

11. prosince 2011 • 12:05

Tomáš Kostka na Fabii S2000 vyhrál třetí ročník PdTECH Mikuláš Rally Slušovice. Letošní okruhový mistr ČR v divizi 4 porazil druhého Grzegorze Grzyba na Fabii WRC o 22.7 sekund. Jako třetí byl v cíli klasifikován Jozef Béreš mladší, stejně jako Kostka využívající Fabii S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Centrem Mikulášské rally je opět prostor u dostihovky

foto

10. prosince 2011 • 08:00

V sobotu 10. prosince odstartuje závěrečný podnik letošní automobilové sezony v rally PdTECH Mikuláš Rally Slušovice 2011. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili dva úseky rychlostních zkoušek. Vedle tradičního okruhu kolem dostihové dráhy přibyla klasická rychlostní zkouška s názvem Podhoran, která se jede na čtyřkilometrovém úseku z Vlčkové do Držkové.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Tlusťáka a Štěpánka před Mikuláš Rally

foto

9. prosince 2011 • 18:45

Antonín Tlusťák a Jan Štěpánek si dnes nedaleko Zádveřic vyzkoušeli Mitsubishi Lancer WRC z dílen britské stáje MML Sport, se kterou se zítra představí v rámci PdTech Mikuláš Rally Slušovice. Počasí během testu nebylo příliš přívětivé, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Rally Slušovice představí řadu taháků

foto

9. prosince 2011 • 18:30

Do třetího ročníku víkendové PdTECH Mikuláš Rally Slušovice 2011 se přihlásilo celkem 61 posádek. Slušovický volný podnik uzavře v sobotu 10. prosince letošní sezonu automobilových rally v České republice. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili trať v délce 71 km a celkem čtyři rychlostní zkoušky na dvou úsecích, které měří celkem 22 km.

žádný příspěvek celý článek »

toplist