www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 12 - Rallye Monte Carlo (SWRC+PWRC)

Rallye Monte Carlo: Maximální bodový zisk pro Sebastiena Loeba

foto

22. ledna 2012 • 11:25

Maximální počet bodů si na letošní Rallye Monte Carlo připsali na své konto Sebastien Loeb s Danielem Elenou na Citroenu DS3 WRC, když kromě celkového vítězství získali také tři bonusové body za nejlepší čas na závěrečné PowerStage. Druhé místo si z Monaka odváží Daniel Sordo na Mini Countryman WRC, třetí pak Petter Solberg s Fordem Fiesta RS WRC.

příspěvků: 2 celý článek »

Video ze čtvrté etapy Rallye Monte Carlo

foto

22. ledna 2012 • 07:50

Čtvrtá etapa Rallye Monte Carlo se nesla dvojím průjezdem legendárních úseků přes Col de Turini a Col St. Roch. Za pěkného jarního počasí se průběžné pořadí příliš nezměnilo, i tak se bylo tentokrát nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Michala Nedbala.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 4. etapy Rallye Monte Carlo od Romana Kašpárka

foto

22. ledna 2012 • 03:00

Čtvrtá etapa Rallye Monte Carlo byla tradiční 'Nocí dlouhých nožů' v trochu netradičním podání se startem v odpoledních hodinách, prvním průjezdu známými zkouškami ve dne i extrémně teplým počasím. Jak to vypadalo na začátku sjezdu u Col St. Roch si můžete prohlédnout na snímcích Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada: Klasické Monte bylo zpět

foto

21. ledna 2012 • 16:50

Ve třetí etapě Rallye Monte Carlo si posádka Agrotec racing teamu Martin Rada - Jaroslav Jugas upevnila vedení ve třídě 8, celkově figuruje na 43. místě. Když Martin Rada po druhé etapě hořekoval nad panujícími podmínkami, určitě netušil, co ho bude čekat ve třetí etapě slavné soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop: RZ 12? Jedna z nejhorších zkoušek v životě.

foto

21. ledna 2012 • 12:35

Před startem klasické etapy v horách, jež se vinou vysoko na Monte Carlem, patří české posádce Martin Prokop - Zdeněk Hrůza s Fordem Fiesta RS WRC jednácté místo průběžné absolutní klasifikace. Krátce před polednem jsme zatelefonovali přímo do Monaka a Martina Prokopa jsme se zeptali na jeho dojmy ze včerejší náročné etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Video ze třetí etapy Rallye Monte Carlo

foto

21. ledna 2012 • 10:30

V průběhu třetí etapy panovaly skutečně náročné podmínky, kde se počasí vystřídalo od nádherného slunečna až po marast v podobě mixu ledu a sněhu. Jak to na francouzských rychlostních zkouškách vypadalo si můžete prohlédnout na videu, které pro vás připravil Michal Nedbal.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie ze 3. etapy Rallye Monte Carlo od Romana Kašpárka

foto

21. ledna 2012 • 02:50

Páteční etapa měla na programu jen tři rychlostní zkoušky. Pouze dvě z nich vedly zrádným vápencovým pohořím Vercors, takže i přes proměnlivé podmínky nedokázala tato etapa výrazněji promluvit do výsledků. Jak dokazují fotky Romana Kašpárka, přesto to neměly posádky ani diváci jednoduché.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada: Na Monte mi chybí sníh

foto

20. ledna 2012 • 08:50

Posádka Agrotec racing teamu Martin Rada - Jaroslav Jugas poskočila během druhého dne Rallye Monte Carlo do čela hodnocení třídy 8, celkově okupuje 45. místo. Martin Rada startuje na Monte už potřetí, ale podobné podmínky zatím nezažil.

žádný příspěvek celý článek »

Video ze druhé etapy Rallye Monte Carlo

foto

19. ledna 2012 • 23:35

Také dnes natáčel štáb AutoSportu.CZ pod vedením zkušeného režiséra Michala Nedbala na tratích Rallye Monte Carlo, konkrétně na úseku se startem i cílem v St. Bonnet. Přestože nebyl sníh, i tak se bylo nač dívat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 2. etapy Rallye Monte Carlo od Romana Kašpárka

foto

19. ledna 2012 • 23:30

Dnes byla na programu Rallye Monte Carlo šestice úseků, která přinesla jedinou zásadnější příhodu do výsledkové listiny - hrozivou havárii Sébastiena Ogiera. Na trati se i dnes pohyboval Roman Kašpárek a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rallye Monte Carlo od Tomasze Bugiela

foto

19. ledna 2012 • 11:00

Rallye Monte Carlo začala včera náročnými čtyřmi rychlostními zkouškami na západ od Valence. Akce na testech, kde se hodně měnily podmínky i povrch tratí, se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Tomasz Bugiel, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

AGROTEC racing team zdárně v cíli první etapy

foto

19. ledna 2012 • 08:05

Martin Rada s Jaroslavem Jugasem figurují po první etapě slavné Rallye Monte Carlo na 46. místě a druzí ve třídě 8. Úvod soutěže přinesl posádce hustopečského týmu mírné komplikace. Proti seznamovacích jízdách se výrazně změnily podmínky.

žádný příspěvek celý článek »

Video z první etapy Rallye Monte Carlo

foto

19. ledna 2012 • 01:50

Úvodní etapa Rallye Monte Carlo přinesla díky proměnlivému povrchu obou úseků spoustu zajímavých výsledků. Jak se klouzaly posádky na druhé respektive čtvrté rychlostní zkoušce si můžete prohlédnout na videu z první etapy od Michala Nedbala.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rallye Monte Carlo od Romana Kašpárka

foto

19. ledna 2012 • 01:30

Dnes se na čtyřech rychlostních zkouškách na západ od Valence odehrávala první etapa legendární Rallye Monte Carlo. Na zrádných testech se pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek, prostřednictvím jehož snímků můžete nasát atmosféru včerejšího dne.

žádný příspěvek celý článek »

Videorozhovory s jezdci před startem Rallye Monte Carlo

foto

18. ledna 2012 • 07:00

Již za několik desítek minut odstartuje úvodní rychlostní zkouška letošní Rallye Monte Carlo. My vám nyní přinášíme videorozhovory s vybranými jezdci (Martin Prokop, Francois Delecour, Jevgenij Novikov, Louise Cooková, Kevin Abbring, Jaroslav Melichárek) tak, jak se nám je podařilo zachytit před včerejším slavnostním startem.

žádný příspěvek celý článek »

toplist