www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 12 - Rallye Deutschland (PWRC)

Koči - Zámečník před ADAC Rallye Deutschland 2012

foto

17. srpna 2012 • 08:20

FIA WRC Academy počas ADAC Rallye Deutschland 2012 privíta novú posádku – Slováka Martina Kočiho s českým spolujazdcom Lukášom Zámečníkom. Juniorská posádka tímu Styllex motorsport zažije WRC Academy v rámci zápolenia počas Rallye Deutschland ako jednorazové podujatie pred sezónou 2013.

žádný příspěvek celý článek »

Melichárekovci testovali pred Rallye Deutschland

foto

3. srpna 2012 • 18:00

Napriek vedúcej priečke priebežného poradia seriálu DMACK Tyres Rally 2012 – Majstrovstvá Slovenska sa posádka Jaroslav a Erik Melichárekovci na štvrtom podujatí rally sezóny v poľskom Rzeszowe nezúčastnia. Dôvod je jednoduchý. Už pred sezónou túto súťaž bratská dvojica nemala v pláne. V pláne bol totiž štart na Rallye Deutschland 2012.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Deutschland

foto

31. července 2012 • 08:00

Jsme sice těsně před začátkem finského podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, organizátoři Rallye Deutschland však v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek na svou soutěž, která se pojede jako již tradičně ve druhé polovině srpna.

žádný příspěvek celý článek »

Prodrive potvrdil start Dani Sorda v Německu a Španělsku

foto

12. července 2012 • 15:10

Vedení Prodrivu v těchto dnech potvrdilo, že se jejich španělský jezdec Dani Sordo určitě představí na soutěžích v Německu a Španělsku. K tomu by měl přibýt ještě jeden start na některém ze tří zbylých podniků.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Deutschland bez šotolinové rychlostní zkoušky

foto

2. února 2012 • 17:30

V předloňském ročníku Rallye Deutschland si odbyla světovou premiéru šotolinová rychlostní zkouěka Hermeskeil. Organizátorům však není umožněno zařadit ji do časového harmonogramu i v ročníku 2012.

žádný příspěvek celý článek »

toplist