www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 12 - Rallye Deutschland (PWRC)

Fotogalerie z Rallye Deutschland od André Lavadinha

foto

11. září 2012 • 18:30

Těsně před startem brtiského dílu mistrovství světa v automobilových soutěžích se vrátíme ještě k tomu předchozímu, který se konal ve vinicích i vojenském prostoru v okolí Trieru. Na Rallye Deutschland zamířil i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od Dalibora Benycha

foto

29. srpna 2012 • 09:05

Přestože se pozornost soutěžáckého světa upíná v tomto týdnu do okolí Zlína, ještě si připomeneme nedávnou Rallye Deutschland. Do vinic nedaleko Trieru totiž vyrazil i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych s vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rallye Deutschland od Felixe Ubriga

foto

28. srpna 2012 • 09:00

O uplynulém víkendu pokračoval v okolí Trieru seriál letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích. Na tratě Rallye Deutschland se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Felix Ubrig a vy si dnes můžete prohlédnout jeho video z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Koči se Zámečníkem vyzkoušeli 'svět' na německých tratích

foto

27. srpna 2012 • 13:45

ADAC Rallye Deutschland 2012 sa v spomienkach juniorskej posádky tímu Styllex motorsport Koči - Zámečník bude spájať s mnohými novými skúsenosťami. Na vozidle Ford Fiesta R2 sa jednorazovo zapojili do WRC Academy.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb a Elena podeváté

foto

27. srpna 2012 • 13:00

Sébastien Loeb a Daniel Elena se opět zapsali do historie - tentokráte v počtu vítězství na jedné rally - devět! Deset let od jejich prvního vítězství ve WRC se nyní mohou osminásobní mistři světa pochlubit právě devátým německým triumfem.

žádný příspěvek celý článek »

Latvala z Fordu dojel na německém asfaltu druhý

foto

27. srpna 2012 • 12:00

Posádka Jari-Matti Latvala / Miikka Anttila v barvách týmu Ford dosáhla dnes svého nejlepšího výsledku na „asfaltové“ soutěži mistrovství světa, když se ctí zvládla nástrahy silnic ve vinařské oblasti okolo řeky Mosely a získala druhé místo celkového pořadí. Pro mladé Finy to byl zároveň jejich nejlepší výsledek od únorového vítězství ve Švédsku.

žádný příspěvek celý článek »

Osemnásta priečka absolútneho poradia z Rally Deutschland pre Melichárekovcov

foto

27. srpna 2012 • 10:00

Fantastický výkon počas celej súťaže, ale aj veľmi dobré časy dosiahnuté nielen v posledných troch testoch poslednej etapy, vynieslo slovenskej posádke Jaro a Erik Melichárek v cieli ADAC Rally Deutschland 2012 konečné osemnáste miesto v absolútnom poradí, ale aj piate v triede 2, kde bolo zaradené ich súťažné vozidlo Škoda Fabia S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Německo opět opanoval Loeb

foto

26. srpna 2012 • 20:10

Stylem start-cíl jasně ovládla letošní ADAC Rallye Deutschland francouzská dvojice Sebastien Loeb - Daniel Elena na továrním Citroenu DS3 WRC. Na své konto si připsala devět vyhraných rychlostních testů z celkových patnácti a díky vyhrané závěrečné Power Stage v ulicích Trieru si z Německa odváží maximální počet bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rallye Deutschland ON LINE

foto

24. srpna 2012 • 10:45

Druhá polovina srpna je každoročně vyhražena jednomu z nemnoha asfaltových podniků v rámci mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Deutschland. Podaří se Sébastienu Loebovi nepřetrhnout šňůru asfaltových vítězství? Průběh celé soutěže můžete sledovat společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od Michela Riecherta

foto

23. srpna 2012 • 16:00

V okolí Trieru dnes začal shakedownem další ročník Rallye Deutschland. Na nepříliš atraktivní úsek testovací zkoušky se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert a vy si můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo u našich západních sousedů udělat.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb vyhrál předčasně ukončený shakedown v Německu

foto

23. srpna 2012 • 15:30

Sébastien Loeb nepřekvapivě vyhrál dnešní shakedown na další podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Deutschland. Testovací zkouška byla v průběhu přerušena, protože z vozu Nicoláse Fuchse upadlo kolo a vletělo do diváků. K těm musely vyrazit záchranné složky, shakedown byl posléze ukončen.

žádný příspěvek celý článek »

Mathieu Arzeno pojede čtyři soutěže mistrovství světa

foto

20. srpna 2012 • 15:00

Mathieu Arzeno se po neúspěšné účasti v seriálu Intercontinental Rally Challenge přesouvá do mistrovství světa, kde se představí na čtyřech vybraných soutěžích za volantem vozu stáje Saintéloc Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Zpátky na asfalt

foto

20. srpna 2012 • 14:00

Po šesti startech na šotolině se mistrovství světa WRC vrací v Německu na asfalt. Citroën Total World Rally Team tu od roku 2002 vyhrál devětkrát, a tak není divu, že se na soutěž těší stejně jako davy francouzských fanoušků.

žádný příspěvek celý článek »

WRC Team Mini Portugal bez Araúja

foto

20. srpna 2012 • 12:00

Na začátku sezóny narychlo seskupená 'tovární' stáj WRC Team Mini Portugal bude ve zbytku sezóny pokračovat bez portugalského jezdce. Počínaje Rallye Deutschland nahradí Arminda Araúja australský jezdec Chris Atkinson.

žádný příspěvek celý článek »

Dizajn Fabie S2000 Melicháreka na Rally Deutschland (+VIDEO)

foto

18. srpna 2012 • 09:00

Tohtoročné deviate podujatie seriálu Majstrovstiev sveta v rally, ADAC Rally Deutschland 2012 sa už každým dňom nezadržateľne blíži a na štart tejto súťaže sa postaví aj slovenská posádka Jaro a Erik Melichárek s vozidlom Škoda Fabia S2000.

žádný příspěvek celý článek »

toplist