www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 12 - Rally Catalunya (SWRC+PWRC)

Melichárek odštartuje na ďalšom svetovom podujatí v Španielsku

foto

4. listopadu 2012 • 09:00

Záverečné podujatie tohtoročného seriálu majstrovstiev sveta v rally bude aj so slovenskou účasťou. Na slávnostný štart 48.RallyRACC Catalunya-Costa Daurada sa v španielskej Barcelone postaví aj dvojica bratov Melichárekovcov.

žádný příspěvek celý článek »

PiGimu dva světové tituly nestačí

foto

30. října 2012 • 15:30

Proč mít jen dva tituly mistra světa, když můžu mít tři? To si v těchto dnech asi říká P.G. Andersson, který na závěrečném podniku MS 2012 může dosáhnout na vítězství v seriálu SWRC.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop ve Španělsku v barvách Dmacku

foto

26. října 2012 • 08:30

Stejně jako letošní Rally Argentina, tak i závěrečné soutěže seriálu mistrovství světa v rally, španělské Rally Catalunya, se zúčastní Martin Prokop v barvách anglicko-čínského výrobce pneumatik. Během této soutěže tak díky smíšenému povrchu nasadí šotolinové i asfaltové pneumatiky Dmack.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Catalunya

foto

19. října 2012 • 20:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na závěrečný díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým bude v půlce listopadu tradiční španělská Rally Catalunya - Costa Daurada s centrem v Salou nedaleko Barcelony.

žádný příspěvek celý článek »

Jarkko Nikara na Rally Catalunya s Mini

foto

12. října 2012 • 12:45

Finský jezdec Jarkko Nikara se stává dalším námezdním žoldákem, který letos usedne do ex-továrního Mini John Cooper Works WRC. Stane se tak na závěrečném podniku mistrovství světa, Rally Catalunya - Costa Daurada.

žádný příspěvek celý článek »

Na Rally Catalunya Weijs místo Al-Attiyaha

foto

11. října 2012 • 15:00

Místo Nassera Al-Attiyaha, který ukončil spolupráci s týmem Citroën, se na Rally Catalunya - Costa Daurada představí v barvách Qatar World Rally Teamu talentovaný holandský jezdec Hans Weijs.

příspěvků: 2 celý článek »

Jänner-Rallye 2012 má svůj první vrchol

foto

5. prosince 2011 • 11:20

Když pořadatelé Jänner-Rallye 2012 před nedávnem otevřeli svůj imaginární adventní kalendář, objevili v jednom z prvních okének relativně malý balíček s velkým obsahem. Přihláška Václava Pecha totiž nejen znamená, že do Mühlviertelu přijede ve dnech 5. až 7. ledna jeden z největších znalců Jänner-Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

toplist