www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Rallye Šumava Klatovy (MMČR)

Pechovi s Uhlem se letos na Šumavě nedařilo

foto

23. dubna 2012 • 16:20

Posádka EuroOil – invelt teamu Václav Pech jun.- Petr Uhel vstoupili do letošní Rallye Šumava hned na úvodním Činovském okruhu skvělým druhým časem. Po celou první etapu potom sváděli o tuto příčku souboj s R. Krestou, když na první pozici si budoval náskok J.Kopecký z továrního teamu Škody.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta s Petrem Grossem pokračují na stříbrné vlně

foto

23. dubna 2012 • 14:50

Rally Šumava Klatovy znamenala pro posádku Adell Mogul racing teamu Roman Kresta – Petr Gross zisk druhého místa absolutně za lídrem šampionátu Janem Kopeckým. Roman Kresta se díky výsledkům posunul na druhou pozici průběžného hodnocení MMČR.

příspěvků: 10 celý článek »

Štajfa na Šumavě zradilo kolo, chystá ale překvapení

foto

23. dubna 2012 • 12:30

Posádce Vojtěch Štajf – Marcela Ehlová se nepodařilo těžkou Rallye Šumava Klatovy dokončit. Z boje o osmou příčku absolutního pořadí dvojici vyřadila smolná technická závada.

příspěvků: 1 celý článek »

Semerád na Šumavě slavil vítězství

foto

23. dubna 2012 • 11:30

Pro Martina Semeráda byla letošní Rallye Šumava prvním seznámením s touto tradiční českou rally. Na rychlostních zkouškách Klatovska a Vimperska se dosud byl Martin dívat jen jako divák, když zde v minulosti startoval jeho otec Josef. I z toho důvodu byl Martin před startem této rally v odhadech svého výkonu spíše při zemi a přál si, aby patřil se svým spolujezdcem Bohuslavem Ceplechou a Mitsubishi Lancer EVO IX k nejrychlejším posádkám ve skupině 3.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký dominoval na Šumavě, Hänninen čtvrtý v Itálii

foto

22. dubna 2012 • 20:45

Náročný soutěžní víkend týmu ŠKODA Motorsport je u konce. Souběžný start na soutěžích českého a evropského šampionátu proměnila ŠKODA v jasné vítězství na domácí půdě, kde si posádka Kopecký - Dresler dojela přesvědčivým způsobem pro letošní třetí vítězství. Na domácí půdě tak zůstává neporažena. Hänninen s Markkulou bojovali v Itálii.

žádný příspěvek celý článek »

Na Klatovsku v polovině druhého dne vládli Kopecký a Jensen

foto

21. dubna 2012 • 14:45

První polovina sobotní etapy přinesla udržení náskoku Jana Kopeckého na čele 47.Rallye Šumava Klatovy, ale také několik dramatických změn v pořadí 21.Historic Vltava Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Prvenství v první etapě klatovských soutěží patří Harrachovi a Kopeckému

foto

21. dubna 2012 • 01:25

Druhá polovina páteční etapy 21.Historic Vltava Rallye i 47.Rallye Šumava Klatovy potvrdila výsledky z úvodu soutěže. Mezi historickými vozy dále vládne obhájce prvenství Ernst Harrach, na čele výsledkové listiny soudobých aut je nadále tovární jezdec Škody Motorsport Jan Kopecký.

žádný příspěvek celý článek »

Úvod klatovských soutěží pro Harracha a Kopeckého

foto

20. dubna 2012 • 22:15

Už víc jak polovinu páteční etapy mají za sebou účastníci 21.Historic Vltava Rallye a 47.Rallye Šumava Klatovy. Zatímco Jan Kopecký zajíždí mezi soudobými vozy jeden nejrychlejší čas za druhým a krůček po krůčku tak navyšuje svůj náskok na čele klatovské soutěže, závodění historických vozů je zatím jedno velké drama.

příspěvků: 1 celý článek »

V Klatovech vše připraveno na start

foto

20. dubna 2012 • 18:00

Administrativní a technické přejímky, shakedown, ale také předstartovní tiskovou konferenci – to vše obsahoval páteční program 21. Historic Vltava Rallye a 47. Rallye Šumava Klatovy. Před šestnáctou hodinou už se ale začne závodit naostro.

žádný příspěvek celý článek »

Tlusťák se Škaloudem si přijeli spravit chuť do Klatov

foto

19. dubna 2012 • 18:00

Na třech frontách se ocitne v letošní sezoně zádveřický jezdec Antonín Tlusťák. Třicetiletý druhý vicemistr Evropy bojuje v roce 2012 opět o body do seriálu FIA Mistrovství Evropy a vrátil se rovněž do českého šampionátu ve dvoudenních rally.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Kopáček bude na trati Rallye Šumava

foto

19. dubna 2012 • 16:00

I když se zdála býti účast Václava Kopáčka na další etapě MMČR neuskutečnitelným snem, podařilo se. Diky zapůjčení vozu Subaru Impreza WRX STI ze stáje Běhálek Sport bude moci Václav Kopáček opětovně usednout za volant i na Rally Šumava a ukázat, že úvod Valašské Rally nebyla náhoda. Tým pojede ve složení Václav Kopáček - Petra Řiháková.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovy ožívají soutěžními vozy

foto

19. dubna 2012 • 10:00

Už jen desítky hodin chybí do startu 21.Historic Vltava Rallye i 47.Rallye Šumava Klatovy a západočeské město začíná pomalu, ale jistě soutěžní atmosférou žít. Posádky už jsou k vidění na rychlostních zkouškách při seznamovacích jízdách, a tak i organizátorům pomalu přibývá starostí.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf pojede na Šumavě opět s Ehlovou

foto

19. dubna 2012 • 08:00

Subaru Czech Rally Team vyráží na slavnou Rallye Šumava Klatovy opětovně s posádkou Vojtěch Štajf – Marcela Ehlová. V plánu je boj o nejvyšší příčky ve třídě 3 a spravení si chuti po nevydařené Valašské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Semeráda čeká šumavský debut

foto

19. dubna 2012 • 07:00

Martin Semerád s Bohušem Ceplechou se letos ukázali již na třech rally, které byly zařazené do českých šampionátů. Po lednové Jänner Rally v Rakousku závodili úspěšně i na Valašské Rally a nejvíce se jim dařilo na posledním Rallysprintu Vrchovina, kde zvítězili v kategorii produkčních vozů ve třídě 3. Ve všech rally výrazně bodovali také jako posádka zařazená mezi juniory a zde jim patří průběžné vedení jak ve velkých-dvoudenních rally, tak v rallysprintech.

žádný příspěvek celý článek »

Jelen na Šumavě se stovkou

foto

18. dubna 2012 • 10:00

Letošní Rallye Šumava Klatovy je pro Jana Jelínka výjimečným závodem. A to hned z několika důvodů. Zlínský jezdec zde před rovnými deseti lety poprvé vstoupil do “velkého šampionátu” MMČR v rally. Seděl tehdy za volantem Hondy Civic VTi a noty mu četl Karel Vajík.

žádný příspěvek celý článek »

toplist