www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Rallye Šumava Klatovy (MMČR)

Václav Kopáček v cíli Rallye Šumava, co předvede na Rallye Český Krumlov?

foto

30. dubna 2012 • 11:30

Před jezdcem týmu ROTO Plzeň Václavem Kopáčkem byl v Klatovech nelehký úkol. Na trať vyjel se zapůjčeným vozem, novou spolujezdkyní Petrou Řihákovou a pod obrovským tlakem - dojet bez kolize a na dobrém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Posádka Deneš – Pfajfr si ze Šumavy odvezla cenné zkušenosti

foto

30. dubna 2012 • 11:00

Na Rallye Šumava Klatovy 2012 se odehrál „comeback“ Josefa Deneše po deseti letech. Josef Deneš si vybral na místo svého spolujezdce již zkušeného Tomáše Pfajfra. Společně budou brázdit české tratě s vozem Mitsubishi Lancer Evo IX, který bude připravovat tým Korno Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Josefa Petrů

foto

27. dubna 2012 • 16:00

O uplynulém víkendu se v okolí Klatov a Vimperku uskutečnil další díl českého šampionátu, Rallye Šumava Klatovy. Dnes si můžete prohlédnou snímky z této soutěže i přidružené Historic Vltava Rallye tak, jak se je podařilo zachytit našemu stálému redakčnímu spolupracovníkovi Josefovi Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Pohár Pirelli na Rallye Šumava

foto

27. dubna 2012 • 14:30

Při vyslovení názvu Rallye Šumava je už od počátku jasné, že zdejší rychlostní zkoušky se odehrávají v podhůří stejnojmenných hor na západě naší republiky. Úvodní etapa nejstarší české rally se jede na Klatovsku, které je přeci jen o něco níže než Vimpersko, kde se závodí druhý den.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Růžička: První Šumava nám dala hodně zkušeností

foto

27. dubna 2012 • 13:00

Na třetím podniku Mezinárodního mistrovství ČR se objevila i dvojice Tomáš Růžička - Jaroslav Novák, která jako jediná reprezentovala v tomto závodě vsetínský JT Říha Group RallyTeam. Oba borci pak usedli do Subaru Impreza WRX STi N14, se kterým pravidelně startují již druhou sezónu.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovské soutěže měly dobrý ohlas

foto

25. dubna 2012 • 17:50

Vše je uzavřeno, podtrženo, sečteno. Obě letošní klatovské soutěže, 21.Historic Vltava Rallye a 47.Rallye Šumava Klatovy, jsou za námi a je rozhodnuto o vítězích i poražených. Obě soutěže dokončilo celkem 61 vozů a co je nejdůležitější, víkend se obešel bez těžkých havárií i zranění. Spokojeni tak právem mohli být jak organizátoři, tak i závodníci.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Vrkoslav s Jiřím Radou z Šumavy s poháry

foto

25. dubna 2012 • 15:15

Velmi povedený víkend má za sebou posádka Impromat Motosport týmu Jiří Vrkoslav s Jiřím Radou. Náročnou soutěž Rally Šumava Klatovy nejenže dokončili, ale taky nechali rozrůst svou pohárovou sbírku hned o dva poháry. A jako bonus si připsali jeden bod za umístění v absolutní klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Pro pořadatele jedna, pro „T&T“ bedna

foto

25. dubna 2012 • 09:30

Organizačně velmi vydařená soutěž a především první stupně vítězů v letošní sezoně – to jsou hlavní atributy letošní Rallye Šumava Klatovy pro posádku Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát. Ta ve třetím podniku letošního MMČR obsadila třetí místo v absolutní klasifikaci!

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Miroslava Knedly

foto

24. dubna 2012 • 17:00

O uplynulém víkendu se v okolí Klatov a Vimperku uskutečnil další díl českého šampionátu, Rallye Šumava Klatovy. Dnes si můžete prohlédnou snímky z této soutěže i přidružené Historic Vltava Rallye tak, jak se je podařilo zachytit našemu stálému redakčnímu spolupracovníkovi Miroslavu Knedlovi.

příspěvků: 1 celý článek »

Hudcovi pokazila super Šumavu jen ztracená karta s onboardy

foto

24. dubna 2012 • 15:15

Premiéra na Rally Šumava Klatovy vyšla Martinu Hudcovi z MH Racing teamu na jedničku. Hned při svém prvním startu na této tradiční rally, která jela už 47. ročník, se 31letý pilot z Třebíče v silné konkurenci vměstnal do první desítky absolutního pořadí a ve své třídě 3 skončil šestý. Ve třetím závodu velkého mistráku tak Hudec už podruhé výborně zabodoval.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná Šumava pohledem Josefa Petáka

foto

24. dubna 2012 • 13:30

Letos již potřetí vyrazila posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová vstříc ostrým kilometrům na rychlostních zkouškách. Příbramskou dvojici na Valašce a na Vrchovině trápily nevyhovující brzdy. Na Šumavu ale mechanici provedli nějaké změny, a tak byli všichni zvědavi, jak budou brzdy fungovat na delších rychlostních zkouškách.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Roberta Balcara

foto

24. dubna 2012 • 09:00

Tradiční Rallye Šumava Klatovy se jela v již obvyklém termínu uprostřed dubna, tentokráte jako třetí díl Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. V soudobých i historických vozech se bylo nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Roberta Balcara.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Dalibora Benycha

foto

23. dubna 2012 • 16:40

Třetím dílem letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla víkendová Rallye Šumava Klatovy. Tradiční soutěže se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Pechovi s Uhlem se letos na Šumavě nedařilo

foto

23. dubna 2012 • 16:20

Posádka EuroOil – invelt teamu Václav Pech jun.- Petr Uhel vstoupili do letošní Rallye Šumava hned na úvodním Činovském okruhu skvělým druhým časem. Po celou první etapu potom sváděli o tuto příčku souboj s R. Krestou, když na první pozici si budoval náskok J.Kopecký z továrního teamu Škody.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta s Petrem Grossem pokračují na stříbrné vlně

foto

23. dubna 2012 • 14:50

Rally Šumava Klatovy znamenala pro posádku Adell Mogul racing teamu Roman Kresta – Petr Gross zisk druhého místa absolutně za lídrem šampionátu Janem Kopeckým. Roman Kresta se díky výsledkům posunul na druhou pozici průběžného hodnocení MMČR.

příspěvků: 10 celý článek »

toplist