www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Enteria Rally Příbram (MMČR)

Životní výsledek Petra Kačírka na Rally Příbram

foto

9. října 2012 • 15:30

Mezinárodní mistrovství ČR v rally letos završila příbramská soutěž. Hned v jejím úvodu musela bohužel pro nečekanou závadu na převodovce odstoupit posádka Vojtěch Štajf – Marcela Ehlová, naopak druhý vůz připravovaný Subaru Czech Rally Teamem zvládl soutěž i se skvělým výsledkem na jejím konci.

žádný příspěvek celý článek »

Štolfa s Hawlem se rozloučili se sezónou sympatickým výkonem

foto

9. října 2012 • 15:00

I když v okolí Příbrami oba členové posádky startovali v minulosti mnohokrát, měli před letošním čtyřiatřicátým ročníkem delší pauzu. Poprvé zde spolu jeli v roce 1989 a v roce 1991 dojeli se Škodou Favorit třetí absolutně. Jindřich Štolfa zde jel naposledy v roce 2002 a Zdeněk Hawel dokonce v roce 1997.

žádný příspěvek celý článek »

Mistrovská sezona zakončena pátým místem absolutně

foto

9. října 2012 • 14:00

34. Enteria Rally Příbram byla soutěží, kde se domácí Černý Racing team loučil s mistrovskou sezonou 2012. Honza Černý s Pavlem Kohoutem si chtěli domácí soutěž užít a potěšit výsledkem sebe, diváky i partnery týmu, což se bezezbytku povedlo.

žádný příspěvek celý článek »

Koči – Zámečník v Příbrami štvrtí absolútne

foto

9. října 2012 • 08:00

Martin Koči - Lukáš Zámečník na Mitsubishi Lancer EVO IX udržali svoju sobotňajšiu pozíciu a z cieľovej rampy odchádzali nadmieru spokojní. Na 34. Enteria Rally Příbram skončili na štvrtom mieste absolútne a v rámci svojej triedy druhí.

žádný příspěvek celý článek »

T&T na Příbrami: Vítězství podle předloňského scénáře

foto

8. října 2012 • 21:00

„Nevstoupíš dvakrát do jedné řeky“, praví staré přísloví. Jaromíru Tarabusovi a Danielu Trunkátovi se to však na letošní Rally Příbram podařilo. Stejně jako v roce 2010 zde získali vítězství po stažení velkého náskoku soupeře na poslední rychlostní zkoušce, stejně tak to bylo za deště a stejně tak se zde opět stali druhými vicemistry MMČR v rally, tentokrát pro rok 2012.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda podpořila bezpečnost na rally

foto

8. října 2012 • 16:00

Nasazení bezpečnostního vozu Škoda Fabia Monte Carlo s prominentní posádkou Jan Kopecký/Pavel Dresler se ukázalo jako naprosto přínosné. Letošní domácí rallyový šampioni se představili v nové roli bezpečnostní posádky a významnou měrou přispěli k zajištění hladkého průběhu poslední soutěže letošního Mezinárodního mistrovství České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Enteria Rally Příbram od Michela Riecherta

foto

6. října 2012 • 23:30

Dnes se v okolí Příbrami uskutečnila první etapa závěrečného podniku letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Enteria Rally Příbram. Nyní si můžete prohlédnout snímky ze dnešního dne tak, jak je zachytil náš redakční spolupracovník Michel Riechert.

žádný příspěvek celý článek »

Dvojí role Petáka v Příbrami

foto

5. října 2012 • 13:00

Letos naposledy v rámci MMČR v rally a ROPRO Clio R3 Czech Trophy zaburácejí motory závodních speciálů při Enteria Rally Příbram. Na startu domácí soutěže nebude chybět ani smíšená dvojice Josef Peták a Alena Benešová s vozem Renault Clio R3 Maxi, která ve čtvrtek absolvovala seznamovací jízdy.

žádný příspěvek celý článek »

Černý – Kohout kokrhá na domácím dvorku

foto

5. října 2012 • 10:00

Novorozeňata, která se v Příbrami a okolí narodí, dostávají do kolíbky buď hornický kahan, nebo volant a závodnickou kuklu. Honza Černý před více než dvaceti lety v příbramské kolíbce našel právě ten závodnický volant, a proto dnes můžeme psát tiskovou zprávu o tom, jak se usilovně připravuje na start ve své oblíbené a domácí soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf chce předčit očekávání tipujících

foto

4. října 2012 • 14:30

Poslední soutěží Mezinárodního mistrovství ČR v rally bude nadcházející Rally Příbram. Vojtěch Štajf s Marcelou Ehlovou na ní oslaví přesně tři roky od svého prvního společného startu, při premiéře v roce 2009 obsadili skvělou čtvrtou příčku. Letos by posádka Subaru Czech Rally Teamu na toto umístění ráda navázala dobrým výkonem, opět pojede s novým hatchbackem Subaru Impreza WRX STI.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech před oblíbenou Příbramí

foto

3. října 2012 • 22:00

Již pětkrát dokázala v minulosti posádka EuroOil-invelt teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel vystoupat na nejvyšší stupínek při Rallye Příbram, která o nadcházejícím víkendu odstartuje jako závěrečná soutěž našeho mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Finále pro Fabia R2 Cup v Příbrami

foto

3. října 2012 • 19:50

V rámci závěrečného podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích odstartuje i letos nové pohárové závodění, s názvem Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup. Jak je již všeobecně známo, jedná se o pohárové závodění s vozy Škoda Fabia R2.

žádný příspěvek celý článek »

Šest dvojic o poslední vavříny ROPRO Clio R3 Czech Trophy

foto

3. října 2012 • 12:55

Enteria Rally Příbram definitivně rozhodne o vítězi letošního ROPRO Clio R3 Czech Trophy 2012. Po vítězství ve Zlíně udělali podstatný krok k celkovému prvenství Josef Peták s Alenou Benešovou a na jejich domácím závodě jim v podstatě stačí soutěž dokončit. Jediným konkurentem v případě jejich zaváhání zůstává zlínský Milan Kneifel.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký s Dreslerem se na Rally Příbram představí v bezpečnostním voze

foto

3. října 2012 • 10:10

Nový český rallyový mistr Jan Kopecký se společně se spolujezdcem Pavlem Dreslerem představí na Rally Příbram v nové roli - s vozem Škoda Fabia Monte Carlo pojedou jako bezpečnostní posádka. Nasazení obou továrních pilotů v bezpečnostním voze je výsledkem snah o posílení bezpečnosti v rally. Kopecký s Dreslerem se zejména díky pěti výhrám v řadě stali již letošními českými šampiony.

žádný příspěvek celý článek »

Na rally bezpečně - Výzva Enteria Rally Příbram

foto

2. října 2012 • 20:45

Před Rally AZ pneu Jeseníky došlo ke vzniku divácké aktivity Na rally bezpečně (odkaz na výzvu zde). Aktivita je založena hlavně na preventivním působení diváků podél tratí RZ a případné pomoci pořadatelům.

žádný příspěvek celý článek »

toplist