www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Enteria Rally Příbram (MMČR)

Pavel Petr v Příbrami havaroval

foto

17. října 2012 • 23:00

Za Marius Pedersen Team startoval Pavel Petr v MČR rally historiků Enteria Rally Příbram. Po úvodních čtyřech rychlostních zkouškách byla jaroměřská posádka ještě v první desítce absolutního pořadí. V páté rychlostní zkoušce zkušenou posádku překvapil strom, který zmařil naděje na nadějné umístění ve třídě.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance a úspěšná těžba příbramských kovů

foto

14. října 2012 • 09:00

Seriál vícedenních soutěží MMČR 2012 se definitivně uzavřel na tradiční Rally Příbram. S touto soutěží to nějaký čas vypadalo hodně nahnutě, staronovému organizačnímu týmu se však podařilo podnik zachránit a uspořádat plnohodnotný závod, který měl konkrétně pro tým CERS performance nakonec hodně sladkou příchuť.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Enteria Rally Příbram od Josefa Petrů

foto

13. října 2012 • 09:00

O minulém víkendu se v okolí Příbrami uskutečnil závěrečný podniku letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Enteria Rally Příbram. Dnes si můžete prohlédnout snímky ze dnešního dne tak, jak je zachytil náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Hudec zajel nejlepší výsledek, skočil nejdále a zve na párty

foto

13. října 2012 • 08:00

Nejlepší výsledek v kariéře na závodě velkého mistráku si vyjel na Rally Příbram Martin Hudec. Pilot a zároveň šéf MH Racingu, který na závěr sezony spojil síly se Semerád Rally teamem, který mu od srpna připravuje auto, vybojoval společně s navigátorem Petrem Pickou na posledním podniku mistrovství České republiky v rally parádní šesté místo absolutně a třetí ve své třídě 3, což je jeho zatím nejlepší výsledek kariéry.

žádný příspěvek celý článek »

JéTéčku v Příbrami nebylo přáno

foto

12. října 2012 • 10:40

Závěr letošního šampionátu Mezinárodního mistrovství ČR v automobilových soutěžích obstarala tradičně Rally Příbram. Do středočeského podniku odstartovaly i dvě posádky JT Říha Group Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Peták na domácích tratích uspěl

foto

12. října 2012 • 08:00

Poslední letošní závod Mediasport MMČR v rally se uskutečnil v rámci Enteria Rally Příbram. V okolí Příbramska zaburácely motory již po osmatřicáté. Na startu domácí soutěže nemohli chybět ani Josef Peták s Alenou Benešovou, kteří letos pravidelně usedají do vozu Renault Clio R3 Maxi.

žádný příspěvek celý článek »

BRs Racing v cíli Příbrami

foto

11. října 2012 • 14:00

Enteria Rally Příbram 2012 byla velkou vzpruhou pro posádku BRs racingu ve složení Michal Srb – Ondřej Koubek, startující na voze Citroen C2R2. Znamenala totiž pozitivní tečku za ne úplně pozitivní sezónou, která se nesla ve znamení problémů ať už technického, tak i finančního rázu. Nejen, že posádka po delším čekání přejela s vozem cílovou rampu, ale v silné konkurenci se jim povedlo dosáhnout i kvalitního výsledku.

žádný příspěvek celý článek »

Náročná Příbram na třetí pokus dokončena

foto

11. října 2012 • 13:30

Šestý start v letošní sezoně proměnili Robert Čonka a Petr Zátko v šesté pódiové umístění. Naposledy si pražská posádka dojela pro 2. místo ve třídě 7 při Enteria Rally Příbram 2012.

žádný příspěvek celý článek »

Černý s Kohoutem opět podle letošního scénáře

foto

11. října 2012 • 12:00

Enteria Rally Příbram skončila pro příbramskou posádku Jan Černý – Pavel Kohout senzační pátou příčkou absolutně a vítězstvím v klasifikaci vozů s jednou poháněnou nápravou. V rámci Citroën Racing Trophy CZ získala finanční prémii čtyři tisíce euro.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Peták s Alenou Benešovou vítězí v ROPRO Clio R3 Czech Trophy

foto

10. října 2012 • 13:30

Příbramská dvojice Josef Peták – Alena Benešová využila start na domácí Rally Příbram k definitivnímu potvrzení celkového vítězství v seriálu ROPRO Clio R3 Czech Trophy 2012. Vzhledem k průběhu závodu patří post druhého muže poháru Milanu Kneifelovi, na třetí místo se posunul Jiří Trojan.

žádný příspěvek celý článek »

Příbram uzavřela pro hustopečskou alfu velký mistrák

foto

10. října 2012 • 10:15

Léto na ústupu, prudké ochlazení, déšť a klouzavé asfalty komplikovaly poslední boje o body do MMČR v okolí Příbrami. Posádka Alfy Romeo Martin Rada - Jaroslav Jugas získala vavříny ve třídě 8, čímž potvrdila prvenství i v celkovém hodnocení českého šampionátu v této objemové třídě.

žádný příspěvek celý článek »

V Příbrami chybělo k vítězství pár kilometrů

foto

10. října 2012 • 09:35

Posádka ADELL MOGUL Racing Teamu Roman Kresta - Petr Gross byla jen kousek od obhajoby loňského prvenství na Rally Příbram. Bohužel v posledním měřeném testu zradily jejich Škodu Fabia Super 2000 transmise.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Enteria Rally Příbram od Petra Milfaita

foto

9. října 2012 • 16:30

O uplynulém víkendu se v okolí Příbrami uskutečnil závěrečný podniku letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Enteria Rally Příbram. Dnes si můžete prohlédnout snímky ze dnešního dne tak, jak je zachytil náš stálý redakční spolupracovník Petr Milfait.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák v Příbrami potvrdil titul

foto

9. října 2012 • 16:00

Tým Orsák Rallysport měl při finálové soutěži seriálu MMČR doslova žně. Posádka Orsák – Šmeidler vyhrála popáté v letošní sezoně třídu 3 a potvrdila zisk mistrovského titulu. Díky senzační bronzové příčce v celkovém pořadí se posádka zároveň posunula na 4.pozici v konečné tabulce mezi jezdce na speciálech Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Životní výsledek Petra Kačírka na Rally Příbram

foto

9. října 2012 • 15:30

Mezinárodní mistrovství ČR v rally letos završila příbramská soutěž. Hned v jejím úvodu musela bohužel pro nečekanou závadu na převodovce odstoupit posádka Vojtěch Štajf – Marcela Ehlová, naopak druhý vůz připravovaný Subaru Czech Rally Teamem zvládl soutěž i se skvělým výsledkem na jejím konci.

žádný příspěvek celý článek »

toplist