www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - Rally Vrchovina (MČR-S)

K cíli Rally Vrchovina povede sedm stupínků

foto

5. dubna 2012 • 20:30

Jen úspěšné absolvování všech sedmi rychlostních zkoušek přinese účastníkům Rally Vrchovina úspěch v podobě dosažení cílové rampy umístěné na slavonickém náměstí. Nejdelší z nich je stejně jako loni zkouška ´Klenová´, která také jako velké finále celý podnik uzavře.

žádný příspěvek celý článek »

Peták se představí na Vrchovině

foto

4. dubna 2012 • 10:00

Poprvé se Josef Peták s Alenou Benešovou představili s vozem Renault Clio R3 Maxi při Valašské Rally, kde obsadili třetí místo v rámci ROPRO Clio R3 Czech Trophy 2012. Dalším závodem, kde se tato smíšená dvojice Hroch Rally Teamu bude o nadcházejícím víkendu Rally Vrchovina, která je součástí rallysprintového šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Na Vrchovině přes 100 aut, mezi nimi šest rozličných WRC

foto

3. dubna 2012 • 09:00

Výtečná sestava se sešla mezi přihlášenými posádkami letošní Rally Vrchovina, která se bude o nadcházejícím víkendu konat v jihočeských Slavonicích. V sobotu 7.4. se na start jednodenní soutěže postaví hned několik domácích šampiónů i pilotů protřelých podniky Mistrovství světa i Evropy. Informace o soutěži denně přibývají na stránkách www.rallyvrchovina.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Vrchovinu už v pátek 30. 3.!

foto

28. března 2012 • 12:00

V podstatě ihned po zahájení příjmu přihlášek na Rally Vrchovina se posádky začaly houfně hlásit na její start. Již několik dní před termínem uzávěrky je tedy jasné, že na startu uvidíme velmi pestré závodní pole v čele s několika vozy kategorie WRC i S2000, přihlášeny jsou již i čtyři dámské posádky. Informace o soutěži i o přihlášených denně přibývají na stránkách www.rallyvrchovina.cz.

žádný příspěvek celý článek »

První mistrovský sprint - Rally Vrchovina - se blíží

foto

26. února 2012 • 16:45

Nový název, staronový termín, ale osvědčené tratě a také dobré zázemí – to jsou atributy zjednodušeně představující úvodní podnik letošního seriálu Mistrovství České republiky ve sprintrally. Ten se pod názvem Rally Vrchovina bude konat ve dnech 6. – 7.4.2012 s centrem ve Slavonicích, informace o blížící se soutěži budou postupně zveřejňovány na nových internetových stránkách www.rallyvrchovina.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka v českých rallysprintech?

foto

25. února 2012 • 17:40

Zlínský okruhový pilot Tomáš Kostka každoročně koketuje s automobilovými soutěžemi prostřednictvím startů na vybraných závodech. Uvidíme jej v letošní sezóně za volantem soutěžního speciálu častějí?

žádný příspěvek celý článek »

toplist