www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - Rally Vrchovina (MČR-S)

Pohár Pirelli po premiéře na sprintech a s dámským pohárem

foto

14. dubna 2012 • 00:25

Rally Vrchovina o uplynulém víkendu přinesla mnoho zajímavých soubojů ve všech kategoriích Timeseal Mistrovství České republiky v rallysprintech. Soutěž s centrem v příhraničním městečku Slavonice nabídla soutěžícím celkem sedm rychlostních zkoušek na velmi náročném a často se měnícím povrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vrchovina? Spokojenost!

foto

12. dubna 2012 • 14:50

Interaction Ford Czech Rally Team se na Rally Vrchovina představil v oslabené sestavě, ale přesto v daleko lepším světle než na Valašské Rally. 11. místo absolutně a 3. místo ve třídě 2 je důvodem ke spokojenosti.

žádný příspěvek celý článek »

I se zlomeným plynovým pedálem se dá jet rychle

foto

12. dubna 2012 • 14:20

Úvodním podnikem Timeseal MČR ve sprintrally byla Rally Vrchovina a tou začala i část sezóny, na kterou se celý KRTZ Racing Team nejvíce soustředí. Patrik Rujbr s Richardem Nesvadbou odjížděli na Vrchovinu dobře rozjeti z nedávné Valašské Rally. "Loňský ročník Vrchoviny (Vysočiny) byl pro nás první společný sprint, takže tratě pro nás nebyly neznámé," říká před startem soutěže spolujezdec Richard Nesvadba.

žádný příspěvek celý článek »

Suverénní triumf Martina Rady na úvodním sprintu sezony

foto

11. dubna 2012 • 23:20

Krátce po smolném startu na Valašské rally si jezdec AGROTEC Autoklubu Martin Rada přijel spravit chuť na Rally Vrchovinu, úvodní podnik seriálu sprintrally. Na sedadle spolujezdce se ale neobjevil Jaroslav Jugas, ale stejně jako na Mikulášské rally ve Slušovicích v závěru loňského roku jeho dcera Karolína.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Jakeš sahal na Vrchovině po poháru

foto

11. dubna 2012 • 21:15

Na start páté sezony se karlovický mladík Miroslav Jakeš postavil společně s Ladislavem Kučerou. Nově sestavená posádka mohla oslavit premiéru super výsledkem, nebýt havárie na poslední zkoušce. Přesto zanechala dvojice Jakeš – Kučera na Rally Vrchovina velmi dobrý dojem.

žádný příspěvek celý článek »

Hudec na Vrchovině na bedně, Pešla zbrzdil výlet do příkopu

foto

11. dubna 2012 • 20:30

Jak dobře skončili sezonu minulou, tak také nakročili do sezony nové. Tak by se dal charakterizovat první rallysprint nového ročníku v podání MH Racing teamu. Obě týmové posádky Hudec-Černoch i Pešl-Pešek se na prvním sprintu sezony - na Rally Vrchovina - vměstnaly do první desítky absolutního pořadí. Svůj první závod v barvách MH Racingu si odbyla na Vrchovině posádka Jan Lunga-Jan Kubala, která dojela v poháru K4 na třetím místě.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vrchovina od Dalibora Benycha

foto

10. dubna 2012 • 18:00

Za typického aprílového počasí se uskutečnil v okolí Slavonic první díl letošního Timeseal mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rally Vrchovina. Na rychlostní zkoušky do oblasti České Kanady se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Dopravní značka připravila Kořístku o vítězství

foto

10. dubna 2012 • 17:30

Na Rally Vrchovina sahali Robert Kořístka s Michalem Drozdem po cenném skalpu. Nebýt dvou jezdeckých chyb, mohli se v cíli radovat z vítězství ve dvoukolkách a třídě 5. Na kdyby se ovšem v rally nejezdí, přesto je posádka s výsledkem velmi spokojena.

žádný příspěvek celý článek »

Semerád vstoupil do rallysprintů vítězně

foto

10. dubna 2012 • 11:00

Víkendová Rally Vrchovina byla první soutěží Timeseal Mistrovství České republiky ve sprintrally. V okolí města Slavonice v jižních Čechách čekalo na soutěžící, mezi kterými byl i Semerád Rally Team, sedm rychlostních zkoušek, rozesetých zejména v okolních lesích. Pro Martina Semeráda to byla první zkušenost s touto rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vrchovina od Roberta Balcara

foto

10. dubna 2012 • 08:00

Za typického aprílového počasí se uskutečnil v okolí Slavonic první díl letošního Timeseal mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rally Vrchovina. Na rychlostní zkoušky do oblasti České Kanady se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Vrchovina od Luboše Laholy (VIDEO)

foto

10. dubna 2012 • 03:00

O uplynulém víkendu byl zahájen letošní seriál rallysprintového mistrovství. Na Rally Vrchovina se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola a vy si dnes můžete prohlédnout video, které se mu v oblasti České Kanady podařilo natočit.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vrchovina od Petra Milfaita

foto

9. dubna 2012 • 08:00

Netrpělivě očekávaný start rallysprintového šampionátu přišel na slavonické Rally Vrchovina. Soutěž suverénně ovládl Tomáš Kostka se špičkovým Citroënem C4 WRC. Nejen premiéru tohoto speciálu na českých rychlostních zkouškách sledoval skrz hledáček fotoaparátu Petr Milfait, jehož více než pět desítek snímků si nyní můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka opanoval Rally Vrchovina

foto

7. dubna 2012 • 15:30

Tomáš Kostka suverénně opanoval letošní úvodní sprint. Pouze v úvodních testech Rally Vrchovina mu stačil Roman Odložilík, po hodinách na RZ 6 však musel bojovat až na poslední rychlostní zkoušce o stupně vítězů. Vražedný souboj nakonec vyhrál Jan Sýkora, který vybojoval druhé místo o pouhou jednu desetinu před Romanem Odložilíkem.

žádný příspěvek celý článek »

Na start Rally Vrchovina 2012 se postaví všichni favorité

foto

6. dubna 2012 • 21:00

Celkem 95 posádek uvidíme na startu úvodního mistrovského sprintu sezóny, Rally Vrchovina. Zajímavý závod si nenechal ujít nikdo z kandidátů nejvyšších příček, mezi absentéry ze seznamu přihlášených je nejnižším startovním číslem jedenadvacítka. Soutěž odstartuje v sobotu v 9.30 dopoledne.

žádný příspěvek celý článek »

K cíli Rally Vrchovina povede sedm stupínků

foto

5. dubna 2012 • 20:30

Jen úspěšné absolvování všech sedmi rychlostních zkoušek přinese účastníkům Rally Vrchovina úspěch v podobě dosažení cílové rampy umístěné na slavonickém náměstí. Nejdelší z nich je stejně jako loni zkouška ´Klenová´, která také jako velké finále celý podnik uzavře.

žádný příspěvek celý článek »

toplist