www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - Thermica Rally Lužické Hory (MČR-S)

Tlusťák prožene v Lužických horách Mitsubishi WRC

foto

27. dubna 2012 • 22:00

Posádka A.T. Motosport Antonín Tlusťák, Jan Škaloud bojuje v letošní sezoně na třech frontách. Vedle evropského šampionátu a českého mistrovství ve dvoudenních rally se představí v téměř kompletním seriálu TIMESEAL Mistrovství České republiky ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Semerád startuje v Lužických Horách

foto

27. dubna 2012 • 15:00

Thermica Rally Lužické Hory je soutěž, kde Martin Semerád začínal svou kariéru soutěžního jezdce. Bylo to v roce 2006, a bylo to s vozem Volkswagen Polo 1,4. Tehdy, v rámci Poháru mládeže mohli startovat mladíci, kteří ještě neměli řidičský průkaz na osobní automobil, a kterým bylo 16 let.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Navrátil testoval před Rally Lužické Hory

foto

27. dubna 2012 • 14:00

Díky neúčasti Interaction Ford Czech Rally Teamu na Historic Vltava Rallye Klatovy se rozhodl Jiří Navrátil trochu oprášit své závodnické instinkty při krátkém testování před Rally Lužické Hory.

žádný příspěvek celý článek »

Subaru v Hrádku sází na loňského vítěze Jakeše

foto

27. dubna 2012 • 09:50

Velkou novinku chystá pro nadcházející jednodenní Rally Lužické hory Subaru Czech Rally Team. Za volant špičkového vozu Subaru Impreza WRX STI se premiérově posadí dvaadvacetiletý Miroslav Jakeš, jenž loni právě tuto soutěž v rámci národního šampionátu vyhrál.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáše Kostku čeká letošní druhý start

foto

24. dubna 2012 • 16:25

Přestože se o nadcházejícím víkendu jede úvodní podnik MMČR cestovních automobilů na okruzích, kde by chtěl Tomáš Kostka opět vybojovat titul v divizi 4 s vozem Mercedes C-Klasse DTM, rozhodl se pro druhý start v rámci MČR ve sprintrally, kde bude spolu se svým spolujezdcem Miroslavem Houštěm a vozem Citroën C4 WRC usilovat o druhé letošní vítězství.

příspěvků: 1 celý článek »

K 15. ročníku Rally Lužické hory se přihlásilo 126 soutěžních posádek

foto

24. dubna 2012 • 13:10

V sobotu 21. dubna ve 24 hodin skončila oficiální uzávěrka přihlášek k 15. ročníku Thermica rally Lužické hory 2012. Celkový počet přihlášených se nakonec vyšplhal na 126 posádek ze šesti zemí. Trochu exoticky působí přihláška posádky bratří Lintonů, kteří startují za exotický Barbados.

příspěvků: 1 celý článek »

Startovní listina by měla být ozdobou 15. ročníku Thermica rally Lužické hory

foto

17. dubna 2012 • 16:00

Vedle kvality rychlostních zkoušek bývá pro příznivce motoristického sportu na jednotlivých soutěžích nejpřitažlivější startovní listina. Zdá se, že ta letošní bude při jubilejním 15. ročníku více než zajímavá. Necelý týden před uzávěrkou registruje sekretariát THERMICA RALLY LUŽICKÉ HORY 2012 téměř osmdesát posádek z pěti zemí v čele se zvučnými jmény.

žádný příspěvek celý článek »

Vítěznou posádkou Rally Vrchovina jsou Kostka s Houštěm

foto

8. dubna 2012 • 19:20

Úvodní podnik letošního národního šampionátu ve sprintrally dovedla až do vítězného konce posádka Tomáš Kostka – Miroslav Houšť. Na druhé příčce nakonec dojeli Jan Sýkora a Martina Škardová, o pouhou desetinku vteřiny skončili třetí Roman Odložilík a Martin Tureček.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených Thermica rally Lužické hory se začíná plnit

foto

5. dubna 2012 • 17:00

Přestože do uzávěrky přihlášek 15. ročníku Thermica rally Lužické hory zbývá ještě dost času, na sekretariátu soutěže již registrují více jak třicet přihlášených dvojic z několika zemí. A jsou mezi nimi i zajímavá jména – loňská vítězná dvojice Kahle – Doërr s vozem Škoda Octavia WRC, Antonín Tlusťák s vozem Mitsubishi WRC, předloňský vítěz Jan Sýkora nebo dvojnásobný celkový vítěz Lužického poháru Jiří Tošovský.

žádný příspěvek celý článek »

DRS zahájí při Thermica rally Lužické hory

foto

23. března 2012 • 10:30

Deutsche Rallye Serie je nazývána druhou ligou mezi německými soutěžními seriály (První je DRM - Deutsche Rallye Meisterschaft). Jejím organizátorem je Automobilclub von Deutschland (AvD). Poprvé se do ní budou v letošní sezóně započítávat i dvě soutěže na území České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Hrádek nad Nisou: Lužický pohár se při Thermica rally pojede po šesté

foto

28. února 2012 • 14:00

V roce 2007 se poprvé započítávala hrádecká soutěž do Lužického poháru. A spolu s ní i Lausitz rallye v Boxbergu. Již o rok později k nim přibyl také polský Rajd Karkonoski. Letos se tedy mezinárodní seriál, který získává stále větší popularitu, pojede již po šesté.

žádný příspěvek celý článek »

Subaru Impreza S12 WRC po Solbergovi je konečně naše

foto

8. února 2012 • 22:30

To, o čem se dlouho snilo v JT Říha Group Rally Teamu, se stalo v minulém týdnu skutečností. Do České republiky dorazil ex-tovární speciál Subaru Impreza S12 WRC. Nová zbraň pro nadcházející sezonu skutečně pochází z dílen Subaru World Rally Teamu, kdy se za jejím volantem prostřídali Petter Solberg a Chris Atkinson.

žádný příspěvek celý článek »

V Hrádku nad Nisou se pojede v roce 2012 německá DRS

foto

16. listopadu 2011 • 14:55

Skutečně se nejedná o silvestrovský příspěvek! Atraktivní startovní pole mohou očekávat pořadatelé z Autoklubu Hrádek nad Nisou i diváci při jubilejním 15. ročníku Rally Lužické hory. Populární „Lužičky“ budou totiž vedle Mistrovství České republiky ve sprintrally a šestého ročníku mezinárodního Lužického poháru také součástí Deutsche Rally Serie v níž startuje početná skupina vozů WRC a GT (zde kralují vozy Porsche).

příspěvků: 3 celý článek »

toplist