www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - Thermica Rally Lužické Hory (MČR-S)

Ani maximální snaha celého týmu na úspěch nestačila

foto

4. května 2012 • 13:00

Tuzemský šampionát jednodenních soutěží pokračoval o posledním dubnovém víkendu druhým podnikem, kterým byla Thermica Rally Lužické hory. Po měsíční pauze znovu usedla do speciálu Škoda Fabia Super 2000 posádka týmu Rallyesport Poděbrady Václav Dunovský a Petr Machů.

žádný příspěvek celý článek »

„Vlčák“ skončil na břichu

foto

4. května 2012 • 12:45

Tři týdny po úvodní soutěži ve Slavonicích pokračovalo Mistrovství ČR ve sprintrally svým druhým podnikem na severu země. Účastníky šampionátu tentokrát hostilo hraniční město Hrádek nad Nisou, které se stalo již po patnácté centrem populární Thermica rally Lužické hory.

žádný příspěvek celý článek »

Lužické Hory nedopadly podle představ Martina Semeráda

foto

4. května 2012 • 12:30

Semerád Rally Team odjížděl do Hrádku nad Nisou, kde bylo centrum Thermica Rally Lužické Hory, ve velmi dobré náladě. Jakby také ne. Martin měl na svém kontě od začátku roku pět, bez vážnějších chyb odjetých závodů, a z toho dvě vítězství mezi produkčními vozy kategorie 3 na Rallye Šumava a při Rally Vrchovina.

žádný příspěvek celý článek »

Pohár Pirelli při Rally Lužické Hory

foto

4. května 2012 • 12:00

Thermica Rally Lužické Hory patří mezi divácky nejoblíbenější rallysprinty v České republice. Velmi dobře to bylo vidět o uplynulém víkendu v okolí Hrádku nad Nisou, kde se bojovalo o body ve druhém závodě Timeseal Mistrovství České republiky ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

JTRT po Lužičkách: Jeden skorověnec a 3x kotrmelec

foto

3. května 2012 • 22:20

Druhým letošním sprintem byla Thermica Rally Lužické Hory. Jako na houpačce se pak mohly cítit posádky vsetínského JTRT. Ze začátku šlo všechno dobře, ale nakonec se ani jedné nedařilo podle představ a ze čtyř dvojic dojela do cíle v Hrádku nad Nisou pouze jedna.

žádný příspěvek celý článek »

Lužické hory s technickými problémy

foto

3. května 2012 • 12:50

Thermica Rally Lužické hory byla druhou soutěží sprintového mistrovství a posádka KRTZ Racing Teamu Patrik Rujbr – Richard Nesvadba odjížděla na tuto soutěž dobře naladěna z předchozí Rally Vrchovina, kde se jim podařilo zajet několik velmi dobrých časů.

žádný příspěvek celý článek »

Rally nebo okruhy? Hudec naháněl Pešla, ten mu rozbil sklo

foto

3. května 2012 • 12:30

„Martin Hudec jede těsně za Jaroslavem Pešlem. Už mu nějakou dobu visí na zadku. Vypadá to na pěkný souboj. Podaří se mu ho předjet? …“ To není pomyslný komentář či momentka třeba z okruhových závodů, ale přiblížení reálné situace, která nastala na Thermica Rally Lužické hory, kde skutečně Hudec s Pešlem v jednu chvíli jeli úplně těsně za sebou a o vzrušení tak bylo maximálně vystaráno.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Lužické Hory - konečně jsme začali opravdu závodit

foto

2. května 2012 • 14:30

Nádherné počasí, skvělé obsazení, zajímavě postavená trať se šotolinovými úseky, množství diváků a výkon posádky Jiří Navrátil - Julius Gál, se kterým panuje uvnitř Interaction Ford Czech Rally Teamu spokojenost.

příspěvků: 1 celý článek »

Jakeše vyřadily prázdné pneumatiky

foto

1. května 2012 • 12:30

Nově složená posádka Miroslav Jakeš – Marcela Ehlová cíl jednodenní Rally Lužické hory nespatřila. I přes nadějný úvod soutěže musela po nešťastném dvojitém defektu soutěž opustit v její polovině, na první letošní body si tak nadějný jezdec musí ještě počkat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Thermica Rally Lužické Hory od Petra Milfaita

foto

29. dubna 2012 • 22:30

Letošní ročník Thermica Rally Lužické Hory se uskutečnil za nádherného letního počasí. Do okolí Hrádku nad Nisou se sjelo početné startovní pole MČR ve sprintrally, DRS i Lausitz Cupu. Že se bylo nač dívat můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Petra Milfaita.

příspěvků: 1 celý článek »

Letošní Rally Lužické hory má tři vítěze

foto

29. dubna 2012 • 21:40

Jubilejní patnáctý ročník Rally Lužické hory je úspěšně v cíli. A má tři vítězné posádky. Tím „největším vítězem“ jsou suveréni letošního ročníku Tomáš Kostka – Miroslav Houšť (Citroën C4 WRC), kteří letos na Lužičkách vyhráli všech osm rychlostních zkoušek a do cíle najeli na druhé Romana Odložilíka a Martina Turečka (Citroën Xsara WRC) 1:22,2 minuty.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Thermica Rally Lužické Hory od Luboše Laholy

foto

29. dubna 2012 • 19:30

Na druhý díl národního rallysprintového šampionátu, Thermica Rally Lužické Hory, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola. A i tentokráte měl štěstí na havárie, jak ostatně můžete posoudit z jeho videa, které si pro vás připravil.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka zvítězil i podruhé

foto

29. dubna 2012 • 18:30

Tomáš Kostka a Miroslav Houšť s vozem Citroën C4 WRC absolvovali o tomto víkendu druhý závod letošního rallysprintového šampionátu. V okolí Hrádku nad Nisou tato zlínská dvojice nenašla přemožitele a připsala si již druhé vítězství, čímž si upevnila vedoucí postavení v absolutní klasifikaci MČR ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Thermica Rally Lužické Hory od Michela Riecherta

foto

29. dubna 2012 • 18:00

O uplynulém víkendu se v okolí Hrádku nad Nisou uskutečnil druhý díl letošního rallysprintového šampionátu, Thermica Rally Lužické Hory. Dnes si můžete prohlédnout snímky z této kvalitně obsazené soutěže, které si pro vás připravil Michel Riechert.

žádný příspěvek celý článek »

Tlusťák prožene v Lužických horách Mitsubishi WRC

foto

27. dubna 2012 • 22:00

Posádka A.T. Motosport Antonín Tlusťák, Jan Škaloud bojuje v letošní sezoně na třech frontách. Vedle evropského šampionátu a českého mistrovství ve dvoudenních rally se představí v téměř kompletním seriálu TIMESEAL Mistrovství České republiky ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist