www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Sprintrally 2010

Rally Krkonoše obdržela kladné hodnocení

6. ledna 2011 • 17:20

Rok 2010 je nenávratnou minulostí. Pro Rally Krkonoše byl úspěšný. Nedošlo k větším zádrhelům ani závažným zraněním, časový harmonogram nebyl narušen. Dobrý pocit pořadatelů pak podtrhlo závěrečné hodnocení.

Roman Kresta - Tomáš Kašpárek, Rally Krkonoše 2010

Asociace jezdců rally zveřejnila své názory na všechny odjeté podniky sezony 2010 již v závěru loňského roku. Rally Krkonoše obdržela známku 1- a nachází se tak na předních příčkách spolu s oblíbenou soutěží v Českém Krumlově a slavnou Rally Bohemia. „Posádky u nás oceňovaly dobré prostory pro servisní zónu, vzornou komunikaci a hlavně náročné technické tratě,“ uvádí předsedkyně organizačního výboru Blanka Hlavatá. Celé hodnocení najdete na http://www.ajr.cz/?q=node/136.

Kladné ohlasy na trutnovskou soutěž se ozvaly i z dalších stran. Spokojeni s průběhem byli delegovaní činovníci, diváci nebo řada novinářů. Ceníme si rovněž reakcí našich partnerů a představitelů města Trutnova a okolních obcí dotčených průběhem Rally Krkonoše.

K dobrému hodnocení soutěže přispěla celá řada faktorů. Patří se poděkovat všem pořadatelům, kteří věnovali závodu svůj volný čas a svými nápady a prací umožnili bezproblémový průběh. Rádi bychom poděkovali i všem partnerům, bez jejichž finanční a materiální pomoci by soutěž nebylo možné uspořádat. Svým dílem přispěli v neposlední řadě diváci a novináři, kteří zodpovědně poslouchali pokyny pořadatelů a užívali si rally z bezpečné vzdálenosti.

Co přinese rok 2011? Na to si musíme počkat. Vám všem bychom do něj chtěli přát štěstí a zdraví, které je k nezaplacení. K tomu dosažení cílů ať už v práci, ve sportu nebo v osobním životě. Těšíme se s Vámi nashledanou při 5. Rally Krkonoše ve dnech 17. – 18. 6. opět v Trutnově.

Pavla Hlavatá
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist