www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Sprintrally 2010

Martin Hrachovec s loňskou sezonou spokojený

foto

8. ledna 2011 • 19:00

Vsetínská posádka Martin Hrachovec – Hana Vránská Sichová nastupovala do loňské sezony s cílem navázat na rok 2008, kdy vybojovala mistrovský titul ve třídě V. Po závěrečném sprintu sezony roku 2010 určil součet bodů smíšené posádce čtvrté místo. Přesto jsou Martin i Hana s výsledkem spokojeni.

příspěvků: 4 celý článek »

Rally Krkonoše obdržela kladné hodnocení

foto

6. ledna 2011 • 17:20

Rok 2010 je nenávratnou minulostí. Pro Rally Krkonoše byl úspěšný. Nedošlo k větším zádrhelům ani závažným zraněním, časový harmonogram nebyl narušen. Dobrý pocit pořadatelů pak podtrhlo závěrečné hodnocení.

žádný příspěvek celý článek »

Antonín Novák po sezóně 2010 končí

foto

28. prosince 2010 • 14:00

Pro posádku Antonín Novák a Jiří Vajďák byla letošní sezona poslední. S Citroenem C2 S 1600 vybojovali 3. místo ve skupině A, 3. místo v hodnocení posádek 2WD a ceněné 2 místo ve sk. A6. Zamyšlení nad sezonou si pilot Antonín Novák nechce nechat jen pro sebe . S přáním klidných vánočních svátků a všeho nejlepšího v roce 2011 Vám nabízíme následující rozhovor.

žádný příspěvek celý článek »

Známe termín Rally Krkonoše!

foto

6. prosince 2010 • 18:00

Nejvyšší národní autorita v oblasti motoristického sportu u nás FAS – AČR před pár dny zveřejnila předběžné kalendáře jednotlivých seriálů rally. Rally Krkonoše figuruje s datem 18. 6. 2011 hned ve třech z nich.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally - pravda a lež nejen o akreditacích

foto

1. prosince 2010 • 21:45

Náš klub si je vědom toho, že naše handrkování s tzv. národní sportovní autoritou mnohé lidi vůbec nezajímá a některé možná i otravuje, stejně jako nás. Některé informace, se kterými se setkáváme, jsou ale natolik zkreslené, že není možné je mlčky přejít.

žádný příspěvek celý článek »

Rozhovor s Martinem Kouřilem

foto

19. listopadu 2010 • 11:00

V letošním ročníku K4 Poháru se začal výrazněji prosazovat jezdec, jehož jméno není fanouškům automobilových soutěží příliš známé. Proto jsme se rozhodli Martina Kouřila vyzpovídat a představit jej širší veřejnosti.

příspěvků: 3 celý článek »

Fotogalerie z alza.cz - Partr Rally Vsetín od Romana Kašpárka

foto

2. listopadu 2010 • 21:00

Ještě jednou se vrátíme k závěrečnému rallysprintu letošní sezóny, alza.cz - Partr Rally Vsetín. Poslední letošní mistrovská soutěž se uskutečnila na osvědčených tratích kolem přehrady Bystřička. Akce se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Roman Kašpárek, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z alza.cz - Partr Rally Vsetín od Ondřeje Zemana

foto

2. listopadu 2010 • 16:45

Ještě jednou se vrátíme k závěrečnému rallysprintu letošní sezóny, alza.cz - Partr Rally Vsetín. Poslední letošní mistrovská soutěž se uskutečnila na osvědčených tratích kolem přehrady Bystřička. Akce se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Ondřej Zeman, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Michal a Jirka Nedbalovi si na Vsetíně dojeli pro titul

foto

2. listopadu 2010 • 16:30

Závěrečný sprint sezóny 2010 ve Vsetíně měli v plánu také bratři ze Chvalčova, nyní pak spíše z Brna, Michal a Jirka Nedbalovi. A šlo jim o hodně. Ve hře byl přímo titul v historických automobilech v rámci K4 poháru ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z alza.cz - Partr Rally Vsetín od Matěje Skalníka

foto

2. listopadu 2010 • 15:50

Ještě jednou se vrátíme k závěrečnému rallysprintu letošní sezóny, alza.cz - Partr Rally Vsetín. Poslední letošní mistrovská soutěž se uskutečnila na osvědčených tratích kolem přehrady Bystřička. Akce se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Matěj Skalník, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tomaštík a Martin Vlček ve Vsetíně úspěšní

foto

2. listopadu 2010 • 15:20

Tři subaru a dvě mitsubishi – taková byla sestava JT Říha group rally teamu při Alza.cz – Partr Rally Vsetín 2010. Cílovou rampou nakonec projeli ti nejzkušenější. Jaromír Tomaštík bodoval 11. místem a Martin Vlček urval dva body v absolutní klasifikaci za 14. místo.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák ve Vsetíně dosáhl na titul ve skupině N

foto

2. listopadu 2010 • 15:10

Závěrečná soutěž rallysprintového šampionátu Rally Vsetín byla poslední letošní příležitostí získat mistrovské body. Za příjemného slunečného počasí pozdního babího léta se na Valašsku bojovalo do posledního kilometru především o bronzovou příčku. Jedním z aktérů strhující bitvy byl Jaroslav Orsák. I když souboj s Petákem nakonec o 1,6 s prohrál, mohl se radovat ze zisku titulu ve skupině N a třídě N4.

žádný příspěvek celý článek »

Melichárek s Lancerom WRC zvíťazil vo Vsetíne

foto

2. listopadu 2010 • 14:40

Pre slovenský Melico Racing Team mala byť pôvodne súťaž vo Vsetíne prípravou na záverečné podujatie slovenského šampionátu, no nakoniec na túto súťaž cestovali chlapci s cieľom dobre si zajazdiť a užiť si čo najviac poslednú súťaž tohtoročnej sezóny a zároveň sa odvďačiť fanúšikom za doterajšiu podporu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z alza.cz - Partr Rally Vsetín od Bronislava Končitíka

foto

2. listopadu 2010 • 14:00

Ještě jednou se vrátíme k závěrečnému rallysprintu letošní sezóny, alza.cz - Partr Rally Vsetín. Poslední letošní mistrovská soutěž se uskutečnila na osvědčených tratích kolem přehrady Bystřička. Akce se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Bronislav Končitík, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Peták získal ve sprintech bronz

foto

25. října 2010 • 22:30

Úspěšně zakončila rallysprintový šampionát posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová, která v letošním roce startovala opět s vozem Peugeot 207 S2000. Co se Petákovi nepodařilo v Jeseníkách, podařilo se mu ve Vsetíně, při závěrečném závodě rallysprintového šampionátu, který se nesl především v duchu boje o konečné třetí místo v rámci mistrovství s Jaroslavem Orsákem.

žádný příspěvek celý článek »

toplist