www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství světa 2012

Paulo Nobre si dá od rally pauzu

7. prosince 2012 • 09:00

Brazilský právník a automobilový závodník Paulo Nobre s největší pravděpodobností nebude pokračovat v mistrovství světa v automobilových soutěžích, kde se nepravidelně objevoval již od roku 2006.

Paulo Nobre

Na loňské Wales Rally GB poprvé usedl do Mini John Cooper Works WRC, se kterým se v barvách Palmeirinha Rally představil i na letošní Rallye Monte Carlo. Od druhého závodu ve Švédsku pak byl členem továrního týmu WRC Team Mini Portugal.

Žádných převratných výsledků však nedosáhl, většina z jeho startů skončila minimálně jedním odstoupením kvůli havárii. Čím však sympatický čtyřiačtyřicátník vždy zabodoval, byly hlášky v rozhovorech ve stopkách rychlostních zkoušek.

Jak se zdá, o ně budeme v nadcházejícím mistrovství světa ochuzeni. Paulo Nobre se totiž stal prezidentem fotbalového klubu Palmeiras a bylo celkem jasné, že fotbal u něj dostane před automobilovými soutěžemi přednost.

"Rally Catalunya určitě nebyl můj poslední závod v kariéře, ale bude nemožné v následujících dvou letech kombinovat prezidentování v Palmeiras s mistrovstvím světa v rally. Ale můžu slíbit, že se určitě vrátím. I kdyby to mělo být na jediný závod, řekl ke své 'vynucené' pauze Paulo Nobre.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist