www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství České republiky v rally 2015

Bratři Szejové oficiálně druhými vicemistry třídy 3

13. listopadu 2015 • 13:25

Rally sezóna České Republiky byla oficiálně ukončena. V Brně se 6. listopadu na předávání pohárů setkali mistři obou českých rally šampionátů. Nechyběli samozřejmě ani Poláci, Jarosław Szeja a Marcin Szeja. Tým GK Forge Rally Team převzal z rukou Miloslava Regnera poháry za třetí místo vybojované ve třídě 3. To vše pod dohledem legendy světových rally, Ariho Vatanena.

vyhlášení sezóny rally ČR 2015

Jarosław Szeja: „Naše snaha byla odměněna. Jsme s Marcinem druhými vícemistry ve třídě 3. a je to pro nás velice důležitý výsledek, vybojovaný těžkou prací celého našeho týmu. Vše bylo zakončeno skromným, ale velmi slavnostním předáním cen. Převzít pohár ve společnosti tak legendárního závodníka by bylo zážitkem snad pro každého. Sešlo se nás mnoho, protože se rozdávaly ceny ve všech rally ligách. Celé předávání cen mělo spíše symbolický charakter, protože každý závodník obdržel podobný pohár.“

Ještě jednou bych chtěl poděkovat všem našim partnerům: GK FORGE - kovoobráběčství, SATJAM – výrobce střešní krytiny, DARMA, DECO-CAR, EUROGOLD, MINIMAX a ROTO, celému týmu a všem, kteří nám drželi palce.

„Pro tuto sezónu jsme již závody pověsili na hřebík, ale máme ještě jedno překvapení. Třešničkou na dortu bude start na Varšavské Barborce, kde se objevíme samozřejmě se Subaru. Chceme tímto způsobem poděkovat polským sponzorům a fanouškům. Už se nemohu dočkat, až tam budeme,“ dodává Jaroslaw Szeja.

Jarosław Szeja - Marcin Szeja, Subaru Impreza Sti

Marcin Szeja: „Stejně jako celá tato sezóna, tak i ceremoniál předávání cen v České Republice pro nás byl jednou velkou neznámou a jak jsme byli zvědaví, tak jsme byli i mile překvapeni. Předávání cen se týkalo pouze automobilových závodů, ale potkat jste zde mohli závodníky od Mistrovství ČR přes Sprint Rally až po slalomy. Všichni tito závodníci byli odměněni stejně. Ari Vatanen předával také cenu pro vítěze Rally Talent, o čemž sní snad každý mladý závodník, který začíná svou závodní kariéru. K tomu všemu byla na sobotu naplánovaná rallyšou, kde se neměřil čas, ale spíše jsme se soustředili na zážitek z jízdy. Celkově jsme byli velice mile překvapeni touto sportovní událostí.“

„Pro nás to bude krásná a důležitá vzpomínka. Radujeme se z našeho titulu a také z toho, že jsme zde mohli být. Za to všechno bychom chtěli poděkovat našim fanouškům speciální jízdou na Baborce, na kterou srdečně zveme,“ uzavírá Marcin Szeja.

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist