www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství České republiky v rally 2015

Nové bezpečnostní video Autoklubu České republiky

18. listopadu 2015 • 18:55

Tým Autoklubu ČR ve spolupráci se českými závodníky usilovně pracuje na novém bezpečnostním videu pro diváky rally. Vzhledem k nutnosti neustále na bezpečnost diváků při závodech poukazovat se Autoklub ČR rozhodl toto video dokončit ještě před koncem letošního roku.

AČR

„Na začátku sezony jsme pro diváky připravili nové bezpečnostní desatero, které zaznamenalo velký úspěch a nyní je potřeba tento bezpečnostní projekt dokončit také v další formě, aby diváci rally byli důkladně informovaní o nebezpečí, které jim při nedodržování bezpečnosti při závodech hrozí,“ sdělil Tomáš Kunc, předseda Svazu rally

Autoklub ČR bude počínaje dnešním dnem postupně zveřejňovat části videa s předními českými jezdci. „Videa na téma bezpečnosti budeme zveřejňovat každou středu, až do konce roku 2015. Posledním z videí pak bude finální bezpečnostní spot, který je variantou videa natočeného Mezinárodní automobilovou federací FIA,“ informuje Adam Eliáš, generální sekretář Federace Automobilového Sportu (FAS) Autoklubu ČR.

Jednotlivé části bezpečnostního videa budou zveřejňovány na YouTube kanálu Autoklubu ČR a a Facebookovém profilu Autoklubu. Již nyní můžete shlédnout první díl s Janem Kopeckým.

Klára Sobotková
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist