www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství České republiky v rally 2015

Osmá hokejová exhibice jezdců Rally bude opět pomáhat postiženým

6. prosince 2015 • 10:20

Již po osmé se 23. ledna 2016 setkají jezdci rally u příležitosti benefičního hokejového zápasu pod názvem Rally Ice Tour na ledě zimního stadionu Luďka Čajky ve Zlíně. Přátelské setkání soutěžních pilotů mimo tratě a v době závodního klidu se již stalo pěknou tradicí.

Rally Ice Tour

Tato tradice navíc v posledních letech pomáhá především díky věnovanému výtěžku od partnerů a účastníků akce postiženým dětem a jejich rodinám alespoň částečně zmírnit každodenní starosti, jenž nám zdravým lidem jsou poněkud vzdálené. A nejinak tomu bude i koncem ledna příštího roku. „Vzhledem k tomu, že chceme i nadále pomáhat někomu kdo to hodně potřebuje, rozhodli jsme se pro uspořádání dalšího ročníku tohoto příjemného setkání. Touto cestou bych chtěl již nyní poděkovat všem, kteří se jakkoli podílejí na přípravách či podpoře této akce,“ těší zakladatele a zároveň hlavního pořadatele Vladimíra Barvíka opětovný zájem partnerů ale i účastníků, kteří se na akci jistě rádi vracejí a podporují tak dobrou věc. V loňském 7. ročníku díky vstřícnosti všech zúčastněných a partnerů mohli pořadatelé rozdělit nemalou částku mezi dvě handicapovaná děvčata ze Zlína.

Rally Ice tour ale rozhodně není jen o hokeji, neboť pořadatelé nezapomínají ani na početné divácké publikum, které se každoročně na zlínském zimáku schází. „I v letošním roce uděláme vše pro to, aby se diváci, kteří si najdou na zimák cestu, nenudili. Chystáme pro ně opět bohatý doprovodný program, který si mohou užít zcela zdarma. Vstupné totiž nebudeme vybírat ani tentokrát.“

„Pouze zájemci o některou z cen v tombole si budou muset za symbolickou cenu zakoupit slosovatelný program, jehož součástí je i soupiska obou mužstev,“ láká diváky na zlínský zimní stadion jeden ze spolupořadatelů Roman Konečný. Počítat dle jeho slov můžeme i s účastí několika osobností nejen z oblasti sportu, ale i ze světa šoubyznysu, které se jistě přihlížejícím divákům ochotně podepíší či se s nimi vyfotí. Účast již přislíbili herci David Suchařípa a po loňské premiéře v roli hosta i Kryštof Hádek.

Celý program proběhne v sobotní podvečer v době mezi pátou až půl osmou hodinou.

Bližší informace včetně podrobnějšího programu přineseme v další tiskové zprávě. V případě zájmu o horké aktuality, ale i o náhled do historie Rally Ice Tour můžete navštívit facebookové stránky.

Jiří Hejtmánek
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist