www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 21. května 2024, Svátek má Monika, zítra Emil

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Sprintrally 2006

Labskou Trotina Rally vyhráli Flídr a Peták

14. října 2006 • 22:00

Labskou Trotina Rally Hradec Králové vyhráli v rámci rally super série i v absolutní klasifikaci Leoš Flídr s Bohumilem Ehlem, v rámci mistrovství ČR ve sprintrally se po drtivém finiši radovali Josef Peták a Liborem Joskou.

S náročnou porcí sedmi rychlostních zkoušek v okolí Žamberka se nejlépe vypořádali již jistí vítězové letošního poháru Rally super série. Po tradičním odstoupení Karla Trněného neměli žádnou konkurenci a bezpečně zvítězili.

V rámci mistrovství ČR ve sprintrally byli nejrychlejší Josef Peták s Liborem Joskou, kteří dokázali během týdne opravit Clio poničené dvěma příbramskými salty, od počátku patřili k nejrychlejším a drtivým finišem na poslední rychlostní zkoušce dokázali přeskočit do té doby vedoucího Vladimíra Barvíka s Petrou Mynářovou.

Na bronzový stupínek je premiérově doprovodil syn legendárního Václava Arazima Tomáš, nad jehož startem visel ještě v pátek odpoledne otazník, protože posádka byla přijata jen podmínečně kvůli nevyhovující homologaci závodních sedaček. Do startu soutěže však dal jeho tým vše do pořádku a Arazim s Janem Olšaníkem si mohli dojet pro životní výsledek.

V rámci Labské Rallye se jel i Pohár České republiky. Zde byli nejrychlejší budoucí držitelé priority ASN Jaroslav Orsák s Romanem Peškem, druzí skončili Jiří Tošovský s Michalem Slámou a bronzoví Václav Donát s Jiřím Hovorkou.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist