www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Sprintrally 2006

Až se přestane psát rok 2006…

13. prosince 2006 • 03:00

Po sezóně 2005, kdy Robert Čonka s Karlem Hejným třídu SA1 v ČMPR vyhráli a Radovan Mareš s Luďkem Švihálkem v ní skončili čtvrtí, se o rok později karta obrátila. Robertovi mnohé technické problémy zabránily v opakování boje o titul, k tomu měl naopak do poslední chvíle blízko Radovan Mareš.

žádný příspěvek celý článek »

Eddy Schlager hledá spolujezdce

7. prosince 2006 • 04:00

Ačkoliv motoristická veřejnost na zveřejnění řádů pro sezónu 2007 stále ještě čeká, s blížícím se termínem úvodních podniků našich šampionátů nezbývá posádkám nic jiného, než začít regenerovat síly a pomalu se připravovat na start nové sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Na prahu nové sezóny

5. prosince 2006 • 00:20

Sezóna 2006 je za námi a prodlužující se podzimní večery nás vyzývají k zamyšlení nad tím, jaká byla, co nám vyšlo a co naopak nevyšlo, co bude dál. I v uplynulém roce náš klub pořádal dvě automobilové soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

"S-šestnáctková" předpremiéra

30. listopadu 2006 • 03:00

Lubomír Minařík a Renáta Mourková nenastupovali na start vsetínského sprintu s velkými ambicemi. Pilot Luboš vůbec poprvé v kariéře osedlal plnokrevný vůz kategorie Super 1600 a tak jeho hlavním cílem bylo především odbourat návyky ze své staré felicie a začít si pomalu zvykat na modernější punto.

žádný příspěvek celý článek »

Proč byli vyloučeni hříšníci na Vsetíně?

16. listopadu 2006 • 13:00

Hned trojice závodníků, shodou okolností všichni z K4 Poháru České republiky, byla vyloučena z posledního podniku zmíněného seriálu, kterým byla Würth - Partr Rally Vsetín. Co bylo přesným důvodem jejich vyloučení?

příspěvků: 21 celý článek »

Premiéra s Fabií Kit Car odložena

16. listopadu 2006 • 00:30

Původně plánovaná premiéra posádky Milan Kneifel – Radim Strnad s Fabií Kit Car se na zasněžených tratích v okolí Vsetína nekonala. Přesto se zlínská dvojice na startu objevila a s vozem Škoda Felicia Kit Car si na Valašsku v nečekaně zimních podmínkách nevedla vůbec špatně.

žádný příspěvek celý článek »

Sutr s Veselou udrželi třetí místo

15. listopadu 2006 • 18:00

Posádka XTG Berdych Teamu Jiří Sutr a Petra Veselá na voze Škoda Felicia 1,4 úpěšně zvládla závěrečný podnik letošní rallysprintové sezóny a obsadili v konečném hodnocení rallysprintové sezóny třídy A5 třetí místo za dvojicí Ducháček, Hora.

žádný příspěvek celý článek »

Proč ve Vsetíně havaroval Petr Vraj?

15. listopadu 2006 • 07:00

Legendární jezdec českých automobilových soutěží Petr Vraj si dal dárek k padesátým narozeninám a vrátil se na sprintu ve Vsetíně po dvanácti letech za volant soutěžního vozu. A nechybělo mnoho k dosažení překvapivého výsledku...

příspěvků: 1 celý článek »

Další fotogalerie z Würth-Partr Rally Vsetín

15. listopadu 2006 • 04:00

Zasněžené a zledovatělé cesty v okolí Vsetína nadělaly posádkám závěrečného rallysprintu letošní sezóny nemalé problémy. Jak to na valašských tratích vypadalo si můžete prohlédnou na téměř stočtyřiceti snímcích, jejichž autorem je Aleš Kavlík.

žádný příspěvek celý článek »

Nejslabší vůz zahanbil favority

14. listopadu 2006 • 01:00

Když se loni poprvé objevil na startu, hrdým majitelům nadupaných, nablýskaných a hýčkaných čtyřkolek cukaly koutky. "Co je to za kraksnu!" říkali si určitě mnozí. Smích je však brzy přešel. Karel Pohner se svou Suzukou Swift - nejslabším vozem v seriálu mistrovství republiky ve sprintrallye - dokáže zázraky.

příspěvků: 6 celý článek »

Krátký "optimal slide" Lumíra Firly

10. listopadu 2006 • 03:00

Posledním letošním mistrovským závodem pro posádku Lumír Firla - Pavel Švajda startující se žlutým Mitsubishi Lancer Evo VI byla o uplynulém víkendu proběhlá Würth – Partr Rally v okolí Vsetína.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus s Ignisem premiérově na sněhu

10. listopadu 2006 • 01:00

Na posledním mistrovském sprintu, který se jel na tratích v okolí Vsetína nechyběla dle dlouhodobých plánů ani posádka Rallysportu Příluky Jaromír Tarabus - Daniel Trunkát startující s vozem Suzuki Ignis připravovaným zlínskou stájí Sparrow racing.

žádný příspěvek celý článek »

Nepovedený konec sezony, aneb prokletí první etapy

10. listopadu 2006 • 00:45

Smolný konec sezony 2006, takto by se dalo zhodnotit vystoupení posádky Přemysla a Michala Šebestových na posledních dvou soutěžích letošního seriálu K4 Poháru České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Jelínek ve Vsetíně dobýval medaile

9. listopadu 2006 • 08:40

Jan Jelínek přijel na poslední podnik sprintrallyového šampionátu s cílem obhájit třetí příčku v pořadí produkčních vozů a co nejlépe uspět v Matador Cupu. Obojí se mu díky konečnému čtvrtému místu v cíli podařilo.

žádný příspěvek celý článek »

Tomaštík přijel, zvítězil a odstoupil

9. listopadu 2006 • 08:35

Pouze krátké účinkování má za sebou posádka Tomaštík - Hausknotz na domácí soutěži Würth-Partr Rally Vsetín. Po překvapivém vítězství na úvodní rychlostní zkoušce se rozhodla ze slibně rozjetého závodu odstoupit.

žádný příspěvek celý článek »

toplist