www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Sprintrally 2006

Novinky z Würth - Partr Rally Vsetín

3. listopadu 2006 • 06:00

Víkendová Würth - Part Rally Vsetín slibuje zajímavou podívanou. Přestože se již některé přední posádky omluvily, zajímavá škatulata ve vozovém parku a také kalamitní počasí určitě divácky zatraktivní poslední díl letošního sprintového seriálu.

Nejdříve se podívejme na rychlostní zkoušky. Podobně jako celou republiku zasáhlo zimní počasí a ani Valašsko není vyjímkou. Na tratích se objevila spousta sněhu a ledu, takže mnohé úseky byly téměř nesjízdné. Nejhůře v tomto směru dopadla třetí zkouška u Kunčic pod Ondřejníkem. Během dnešního dne by měla být chemicky ošetřena a totéž by mělo následovat i zítra ráno.

Co se týče posádek, ze soutěže se již omluvili Karel Trněný, Pavel Červenka, Michal Kičák a Josef Kukelka. Zbytek první padesátky by měl startovat. Podle aktuálních informací by se na startu mohly objevit tři Kitové Fabie, když by k již oznámeným Kopeckému a Kneifelovi měl přibýt také Dušan Kouřil.

Jiří Volf se představí pouze s Lancerem Evo VIII, s plzeňskou Evo IX totiž pojedou úřadující mistři Slovenska Grzegorz Grzyb s Robertem Hundlou. Jan Jelínek opět usedne do Lanceru Evo VII od Miroslava Jandíka, Vladimír Barvík pojede s Lancerem Evo IX, se kterým brázdil letošní soutěže Peter Gavlák. Do druhého Lanceru Evo IX, se kterým jel na Waldviertelu a Košicích Tibor Cserhalmi, zase usedne navrátilec na české tratě Martin Březík.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
03.11.2006 13:35
Pluto - moderátor
Brůzl nakonec pojede s Felicií.
03.11.2006 07:59
Hrazda
Jestli to sněžení bude u nás pokračovat až do zítřejšího rána, tak to bude na hřebíky. Teď zhruba 10-15 cm nového sněhu. Cesty zacpané, hodně to klouže.
toplist