www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Sprintrally 2006

Eddy Schlager hledá spolujezdce

7. prosince 2006 • 04:00

Ačkoliv motoristická veřejnost na zveřejnění řádů pro sezónu 2007 stále ještě čeká, s blížícím se termínem úvodních podniků našich šampionátů nezbývá posádkám nic jiného, než začít regenerovat síly a pomalu se připravovat na start nové sezóny.

Přestože není stále jasné, jakou roli budou v příštím ročníku domácího šampionátu hrát vozy třídy A8, shromažďuje své plány do budoucna i Eddy Schlager, který v létě letošního roku rozšířil svůj vozový park o sedmou evoluci „áčkového“ lanceru a rád by zapomenul na letošní sezónu plnou technických problémů. Vedle běžné přípravy na nový soutěžní rok však musí pilot z Vilémovic na Blanensku řešit i problémy s obsazením postu na pravé sedačce jeho vozu. Eddyho stálý spolujezdec Rakušan Richard Wächter totiž nemůže příští rok garantovat účast v kompletním seriálu a Eddymu Schlagerovi tak nezbývá, než hledat partnera mezi českými navigátory.

Rád by navázal spolupráci se spolehlivým a zkušeným spolujezdcem, pokud možno ovládajícím německý jazyk, který by s ním absolvoval celou sezónu. Specialitou Eddyho rozpisu je způsob číslování zatáček, kde „pětka“ je označena jako rychlá zatáčka a „jednička“ obvykle bývá prudké obočení. Zájemci o spolupráci se mohou Eddymu Schlagerovi ozvat na e-mailovou adresu: schlager.eurostroj@eurostroj.cz

Jiří Dokulil
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist