www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2008

Enrique García-Ojeda dostal nabídku na starty s Fabií S2000

28. listopadu 2008 • 07:00

V loňském roce se stal Enrique García-Ojeda šampionem v seriálu IRC s Peugeotem 207 S2000, v letošním roce se stejným vozem vybojoval titul španělského šampiona. V nadcházející sezóně uvažoval o návratu do seriálu IRC. Podaří se mu tyto úvahy dotáhnout do zdárného konce?

Španělská média spekulují, že Enrique García-Ojeda dostal nabídku od italské stáje Jolly Club na starty v mistrovství Evropy se Škodou Fabií S2000. Tento fakt potvrdily důvěryhodné zdroje blízké tomuto sympatickému Španělovi. Zatím je vše ve fázi prvních jednání, nicméně v současné době není šance, že by k dohodě obou subjektů došlo, příliš reálná.

Enrique García Ojeda již v letošním roce jednal přímo se zástupci mladoboleslavského týmu o účasti v seriálu IRC 2009, i z těchto plánů již před několika týdny sešlo. García Ojeda se tak nejspíše v příštím roce objeví opět pouze v domácím šampionátu, tentokráte však bez Peugeotu 207 S2000, protože Peugeot Sport Espaňa zaměřil své aktivity jiným směrem.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
28.11.2008 17:20
Karbonyl - moderátor
207 S2000 z Peugeotu Sport Espaňa se nikam nestěhujou, akorát se o ně v příštím roce bude starat tým kolem Luise Monzóna, který s těmito vozy letos taky jezdil. I tak ale Ojeda pojede mistrovství Španělska jako jednička španělského Subaru.
toplist