www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2019

Egon Smékal - rouška na ústech, maliny v puse a poháry v kapse

foto

29. ledna 2020 • 10:00

Zlínský Egon Smékal je známý tím, že vyhledává nové výzvy v podobě pro něj neznámých soutěží. V loňském roce se dal na cestu Central Rally Trophy, kde na jejím konci převzal společně s Ivo Vybíralem poháry za vítězství v kategorii dvoukolek, tedy ERT3.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Vichta: Volkswagen Brouk je srdeční záležitost

foto

9. ledna 2020 • 13:00

Brněnský jezdec Jiří Vichta se už v dětství zamiloval do „Brouků“. Nejprve s nimi nastupoval v autokrosových závodech, aby posléze přešel do rally. Jaké to je závodit s tímto pro nás lehce „exotickým“ vozem si přečtete v následujícím rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Kalle Rovanperä a Rufa Sport absolútnymi víťazmi Szilveszter Rallye

foto

31. prosince 2019 • 16:00

Majster sveta vo FIA WRC Pro 2, KalleRovanperä spoločne so spolujazdkyňou Noorou Korhonen a slovenským Rufa Sport Teamom dokonale ovládli posledné rally podujatie v sezóne 2019, Szilveszter Rally konajúce sa na maďarskom Hungaroringu.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s majstrom sveta WRC 2 Pro na Szilveszte Rallye

foto

27. prosince 2019 • 10:00

Slovenský Rufa Sport Team rád prekvapuje fanúšikov automobilových súťaží. V tomto prípade to bude angažovaním aktuálneho Majstra sveta v rally 2019 WRC 2 Pro, Fína Kalleho Rovanperu.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Skála – Naše díly jezdí třeba Loeb nebo Ogier

foto

27. prosince 2019 • 09:00

Ve startovce nedávno odjetého Pražského rallysprintu se objevilo jméno Jan Skála a většina fanoušků české rally si položila stejnou otázku. Kdo to vlastně je? Zvědavost umocňoval fakt, že se posádka Skála – Skořepa přihlásila s vozem Ford Focus WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Erik Cais vyhlášen Talentem roku 2019 FIA CEZ

foto

26. prosince 2019 • 13:00

Erik Cais a tým Orsák Rallysport se na konci úspěšné sezony dočkali významného mezinárodního ocenění. V rámci regionálního galavečera Mezinárodní automobilové federace FIA pro zónu střední Evropy v albánské Tiraně získal dvacetiletý český soutěžní jezdec prestižní cenu „1st Talent of the Year“. Erika dekoroval osobně přímo prezident FIA Jean Todt.

žádný příspěvek celý článek »

Grzyb, Wróbel a Rufa Sport Team si prevzali ocenenie za FIA CEZ

foto

26. prosince 2019 • 11:00

V albánskej Tirane počas uplynulého víkendu oceňovali najlepších jazdcov a súťažné posádky v rámci seriálu FIA Central European Zone 2019. Medzi ocenenými nechýbal ani slovenský Rufa Sport Team a jeho súťažná posádka.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trojan polapen do sítě!

foto

20. prosince 2019 • 19:25

Pražský rallysprint – událost, která každoročně nejen zakončí uplynulou sezónu, umožní vzájemné setkání všech rallysportem poznamenaných v kulisách pražského Strahova, nechá do kokpitů nahlédnout mnohým laikům a celebritám, ale často také naznačí změny pro příští sezónu.

žádný příspěvek celý článek »

Češi se ve Francii neztratili

foto

20. prosince 2019 • 11:00

Velký zážitek mají za sebou nejlepší junioři Peugeot rally cupu. Nádherné úzké a klikaté erzety nahoře v horách, četníci ze Saint Tropez dole na Azurovém pobřeží, neskutečná konkurence v čele s Loebem, ale také povodně, mrtví a pohřešovaní obyvatelé, emoce a zrušené erzety. Rallye du Var je ve Francii top soutěží a pro české juniory Pohlídala s Kubalou a Talaše se Šmídem to byl ohromně náročný test. A velký zážitek.

žádný příspěvek celý článek »

Když se před Vánocemi zacinká vítěznými poháry…

foto

20. prosince 2019 • 10:30

Závěrečné dvě letošní soutěže se dvojici Václav Kopáček – Barbora Rendlová vydařily. Na slušovické Mikuláš Rally obsadila posádka týmu Kicker Racing třetí příčku, poté dokonce ovládla Shawkah Rally ve Spojených arabských emirátech. Druhý zmíněný úspěch znamenal prvenství v celoročním hodnocení skupiny N šampionátu SAE a v absolutním pořadí titul vicemistrů.

žádný příspěvek celý článek »

Duck Racing v Sosnové bojoval s Pechem, na Strahově s pechem…

foto

13. prosince 2019 • 14:00

Setkání mistrů se Petru Kačírkovi velmi vydařilo, a tak to vypadalo, že závěr roku už bude pro Duck Racing poklidný. Plán byl takový, že z Pražského Rallysprintu odjede neporušený týmový vůz Škoda Fabia R5 zpět do své domácí lokace v UAE, kde se v lednu zapojí do místního národního šampionátu v rally…

žádný příspěvek celý článek »

Pražské loučení Mareše s úspěšnou sezónou

foto

12. prosince 2019 • 09:00

Filip Mareš s Janem Hlouškem ukončili svojí druhou sezónu v nejsilnější kategorii na pětadvacátém ročníku Tipcars Pražského Rallysprintu. Při této příležitosti se představili na domácí půdě poprvé s modelem Fabie R5 v provedení Evo.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár výborne reprezentoval na Pražskom relyšprinte

foto

12. prosince 2019 • 08:00

Prešovský automobilový pretekár Igor Drotár ukázal svoj nestarnúci talent aj uplynulú sobotu na klasickom Pražskom relyšprinte. Exhibičná súťaž bola nesmierne náročná, no o to zaujímavejšia.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem měli pech

foto

11. prosince 2019 • 12:00

EuroOil team s Václavem Pechem jun. a Petrem Uhlem na sobotním Pražském rallysprintu při premiérovém startu se zapůjčeným speciálem VW Polo GTI R5 zažili neuvěřitelnou smůlu. Absolutně vyhráli 4 ze 6 rychlostních zkoušek s náskokem více jak 21 vteřin, které by bezpečně stačily na celkové vítězství. Ale…

žádný příspěvek celý článek »

Skvelé druhé miesto absolútne z Prahy pre Rufa Sport Team

foto

11. prosince 2019 • 10:00

Slovenský Rufa Sport Team spoločne s poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Tomasz Borko vybojoval na XXV. TipCars Pražský Rallysprint 2019 fantastické druhé miesto absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

toplist