www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2021

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

19. ledna 2022 • 10:00

Pokračujeme v dohánění restů s fotogaleriemi. Tentokráte se podíváme do Španělska na závěrečný díl loňského mistrovství Evropy, kterým byla Rally Islas Canrias. I tentokrát si soutěž připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Hungary od Svena Kolluse

foto

17. ledna 2022 • 10:00

Pokračujeme v dohánění restů s fotogaleriemi. Tentokráte se podíváme do Maďarska na sedmý díl loňského mistrovství Evropy, kterým byla rozporuplná Rally Hungary. I tentokrát si soutěž připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Serras de Fafe e Felgueiras od Svena Kolluse

foto

14. ledna 2022 • 18:00

Pokračujeme v dohánění restů s fotogaleriemi. Tentokráte se podíváme do Portugalska na šestý díl loňského mistrovství Evropy, kterým byla Rally Serras de Fafe e Felgueiras. I tentokrát si soutěž připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Azores Rallye od Svena Kolluse

foto

21. prosince 2021 • 16:00

Pokračujeme v dohánění restů s fotogaleriemi. Tentokráte se podíváme na exotický portugalský ostrov Sao Miguel, kde se uskutečnil pátý díl letošního mistrovství Evropy, kterým byla tradiční Azores Rallye. I tentokrát si soutěž připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally di Roma Capitale od Svena Kolluse

foto

13. prosince 2021 • 15:00

Pokračujeme v dohánění restů s fotogaleriemi. Tentokráte se podíváme do Itálie na třetí díl letošního mistrovství Evropy, kterým byla tradiční Rally di Roma Capitale. I tentokrát si soutěž připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Liepaja od Svena Kolluse

foto

12. prosince 2021 • 18:00

Vzhledem k nabitému kalendáři prakticky po celé léto i podzim nebylo dostatek prostoru ke zpracovávání fotogalerií. Tento rest se pokusíme napravit alespoň teď v zimě. Dnes se podíváme zpátky na začátek července, kde se uskutečnila Rally Liepaja, druhý díl mistrovství Evropy a to prostřednictvím snímků Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Konec éry mistrovství Evropy pod křídly Eurosportu

foto

26. listopadu 2021 • 11:00

Víkendová Rally Islas Canarias byla historicky poslední soutěží mistrovství Evropy pod křídly Eurosportu. Po devíti letech končí éra promotérství této satelitní televize v evropském šampionátu a po patnácti letech v rallysportu jako takovém.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Islas Canarias vyhrál Lukyanuk, vícemistrem po tuhém boji Llarena

foto

25. listopadu 2021 • 15:00

Posledním závodem mistrovství Evropy bude již podruhé za sebou Rally Islas Canarias, která se i letos jede v netradičním listopadovém termínu na španělském ostrově Gran Canaria. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

I po ukončení spolupráce Jindřiška zůstane navždy v našich srdcích

foto

24. listopadu 2021 • 16:00

Maďarská Rally Hungary ukončila tříletou spolupráci úspěšné posádky Erik Cais – Jindřiška Žáková. Absolvovali spolu 33 soutěží po celé Evropě, při kterých prožili vše, co královna motoristického sportu nabízí. Vítězství na domácím Rallysprintu Kopná nebo v polském Řešově, skvělý bronz ve WRC2 při premiéře v seriálu mistrovství světa na Katalánské rally, ale i kotrmelce v Lotyšsku nebo sportovní tragédii na závěrečné rychlostní zkoušce letošní Barum rally.

příspěvků: 1 celý článek »

Tři velké závody ve čtyřech týdnech

foto

24. listopadu 2021 • 08:00

V závěru sezony čekala tým Orsák Rallysport ta největší logistická a sportovní výzva. Erik Cais startoval s vozem Ford Fiesta Rally2 během čtyř týdnů na třech významných soutěžích. V polovině října debutoval ve světové sérii WRC na Katalánské rally ve Španělsku, o necelý týden později pokračoval v Maďarsku v evropském seriálu ERC a náročný trojboj uzavíral na šotolinové Lausitz rally.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Islas Canarias

foto

10. listopadu 2021 • 08:00

Posledním závodem mistrovství Evropy bude již podruhé za sebou Rally Islas Canarias, která se i letos jede v netradičním listopadovém termínu na španělském ostrově Gran Canaria. Organizátoři v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Hungary od Toma Buyse

foto

29. října 2021 • 08:00

Po dvou šotolinových soutěžích se mistrovství Evropy vrátilo zpět na asfaltový povrch, když se posádky vydaly do vinařské oblasti kolem Tokaje, kde se uskutečnil další ročník Rally Hungary. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

SOURHN: Na Rally Hungary nejrychlejší Nikolay Gryazin, vítězem Ostberg

foto

27. října 2021 • 01:00

Nikolay Gryazin s Konstantinem Aleksandrovem byli nejrychlejší posádkou letošní Rally Hungary a na cílové rampě zaslouženě slavili prvenství na předposledním závodě letošního mistrovství Evropy. Po následném zásahu sportovních komisařů se vítězem závodu stal Mads Østberg.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Hungary

foto

11. října 2021 • 18:00

Předposledním dílem letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích bude o třetím říjnovém víkendu Rally Hungary, která opět najde zázemí ve městě Nyíregyháza. Organizátoři soutěže dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek, které se vydají do oblasti proslulé tokajským vínem.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Polášek: Seriál ERC je obrovská zkušenost

foto

11. října 2021 • 16:00

Premiérovou sezónu v seriálu ERC zakončil na Barum Czech Rally Daniel Polášek. Zlínský jezdec se v Maďarsku ani na Kanárských ostrovech už neobjeví, přednost dostanou starty na dvou německých závodech.

žádný příspěvek celý článek »

toplist